Igen ez fura ahogy írod (gondolkodós) Én az utóbbi 10 évben nem tudok olyanról ha valami megtörténik szalagcímként nem közlődik az első 10 percben minimum 8 féle internetes újságban(gondolkodós)
baszki egy hetes hírekben még az áll, hogy márciusban betonoznak, szeptemberi képzéssel villamosmérnököket indítanak ezt nem látom a leépülés jelének(kezeit széttáró) Nos ha a paks egyből kikönyököl a haver az ablakon lehet azt látja a paks2 építkezésen,hogy indul haza valamennyi nép de azt még az index is megírta, hogy azért mert az ő feladatuk befejeződött(kezeit széttáró)
Fantázia? Az mi? Börtönt adnék már annak is aki science fiction-t néz. Minek a neve, a ruháé? Szerintem a frakk is ruha, a latex kezeslábas is, de hát épp azért kérdem mert a fantáziahiányom miatt én azt gondolom, hogy ha nem a munkához kell ruha akkor a közös brigádlátogatásra a színházba. Nekem csak a munkához adnának ( ha felvenném) 3 db pólót 1 nadrágot és 1 kabátot, hiába mondtam, hogy nekem inkább a szopóálarcot és a latexcuccot finanszírozzák, de azt megtagadták. 😒
nos ha ez igaz akkor legkésőbb 1-2 napon belül másról sem fogunk hallani nagyobb füsttel fog égni mint trampi választása. ha meg kamu akkor nem fogjuk hallani, most még csendesség van.(óra nézegetős) Szóval ez 1 legfeljebb 2 nap de ha nem lesz róla egy sor se akkor szokásos kamu(kezeit széttáró)
de mija faxt dolgozik ahová ennyit kell utazni?
Bár a településekből sejtem többnyire megyeszékhely vagy jó idegenforgalmi hely(gondolkodós) Hol hirdet az RL-en? Milyen néven keressem rákukkantanék(kezeit széttáró)
https://www.paks2.hu/web/guest/hirek
Egyenlőre paks kettő honlapján azt olvastam friss hírként, hogy villamos mérnököket képeznek és nem azt, hogy "ruszkik haza" (kezeit széttáró)
Egyébként te is képezhetnéd magad legalább papíron mert igazából csibészbe már úgy is túlképzett vagy oszt vár a zsíros állás 😅
sokszor 300 felett van
zalaegerszeg nyíregyháza hévíz azért tolja a métert a kocsiba de akár egy debrecen győr meg mittudomén is hajtja az órát
de volt hogy egy balaton kör volt egy hétvége alatt
Most ott dolgozik vagy nem túl messze tőle. nagyon nem mind1 😅
Arra se válaszoltál, hogy akkor a tojotátok fut évente 30 ezret amit hetente max 2 szer indítotok be vagy sem?
Mert akkor minden beleülés 288 kilométer rövidebb távra nem jön ki(kezeit széttáró)
Ritka példány 👌
Öltöny?
Így már remélem sejtet valamit? 🤣
Bár a településekből sejtem többnyire megyeszékhely vagy jó idegenforgalmi hely(gondolkodós) Hol hirdet az RL-en? Milyen néven keressem rákukkantanék(kezeit széttáró)
Egyenlőre paks kettő honlapján azt olvastam friss hírként, hogy villamos mérnököket képeznek és nem azt, hogy "ruszkik haza" (kezeit széttáró)
Egyébként te is képezhetnéd magad legalább papíron mert igazából csibészbe már úgy is túlképzett vagy oszt vár a zsíros állás 😅
zalaegerszeg nyíregyháza hévíz azért tolja a métert a kocsiba de akár egy debrecen győr meg mittudomén is hajtja az órát
de volt hogy egy balaton kör volt egy hétvége alatt
Arra se válaszoltál, hogy akkor a tojotátok fut évente 30 ezret amit hetente max 2 szer indítotok be vagy sem?
Mert akkor minden beleülés 288 kilométer rövidebb távra nem jön ki(kezeit széttáró)