Szűk egy ora alatt fentvolt a dög,levertuk a termosztat hazat de visszapattintotta ocsem.
A peco nagyon rendben volt.A 20x20 as lathato tetogerendakkal impozans,es pont oda illett a bőr SantaFe sarok.
Oda-vissza bad kleinkircheimig mentem,4-19 ig.Delben egy laza emeletes cipekedessel,kb 250 kilonak ereztem az a cuccot.Szuk helyen.
Az M1 vasarnap este is zsufolt.
Az a baj hogy ebben a szakmában az összes cég ilyen, szerintem már nincs is több amúgy ahol ne dolgoztam volna 🤷♂️🤣 Próbáltam másba kezdeni de abban meg nincs tapasztalatom, mindig is ilyen szarokat csináltam. Glettelni festeni utálok azt tudom 🤷♂️😁 Lehet nyitok egy bútorboltot 🤣
Minden munkaval kapcsolatos jogi kerdesdre az Arbeiterkammer ben kapsz valaszt. ha tucc nemetül fel is hivhatod óket, de ha bemesz a 12 oras munkahelyedre vonatkozoan is felhomalyositanak. Megvedenek hidd el.... azert vannak.
Igen ezeket tudom, az sem segít ha délben szundizok 3 órát a létra tetején vagy a CT asztalon 😁 arra lettem volna kívancsi hogy van-e erre valami külön kategória hogy valaki a 13-14-15-ik órájában autót vezet nem a saját akaratából.
A peco nagyon rendben volt.A 20x20 as lathato tetogerendakkal impozans,es pont oda illett a bőr SantaFe sarok.
De a ruhapenzbol nem pingvint vehettem hanem portwest ultrasnic-ot.🤣
Az M1 vasarnap este is zsufolt.
Azért jöttél el a másiktól, hogy ezt ne csináld amit most 😅
http://youtu.be/6MdNjGcgi4w?si=xiV0sFlqaO_GIIKO