A villany nekem is szakmám de már többször rádöbbentem, hogy ma már nem sokat ér amit tanultam... minden megváltozott már azóta, meg teljesen más anyagok felszerelések vannak
Remélem a villanyszerelők is, azt szeretem és még papírom is van hozzá. Festeni úgy tudok kb. ahogy Pipax villanyt szerelni. Mondjuk festékkel nehezebb kinyírni magam, max ha belefulladok a vödörbe 🤣
Amúgy már megbantam hogy leírtam, az ilyenek miatt mint te. Ja es szerencsére nem én mondom amit mondok hanem ez a törvény. Azért az csak számit, ha máshol nem a bíróságon. Gondolom te is más profitjáért dolgoztál napi 12-15 órákat, aha persze.
Van egy haver, ő meg valamelyik fajta cnc gépet javítja, mivel olyan gépből nem sok van az országban, mindenhova őt küldik... van hogy ötszáz kilométert autózik egy kis setupért 😁40-50 ezer körül megy egy évben, de jól is keres.
Hát akkor meg tudod a megoldást(kezeit széttáró) Ha mást nem akarsz csinálni ezek a cégek meg ilyenek akkor pofa alapállásba oszt csinálod amit a főnök mond csinálod ahogy ő mondja és csinálod amikor ő mondja. Azt nem azt keresgeted, hogy hogyan lehet kibújni ez alól(kezeit széttáró) Napi 12-15 óra? Én az életem nagyobbik felét így éltem le mondjuk pont azért,hogy most már ne kelljen(kezeit széttáró)
Gondolom elrakod a havi 1,5-2 milkát. De vannak gyárak ahol tudsz dolgozni 3 műszakban az csak napi 8 óra jó esetben szabadok a hétvégék 400-450. Választás mindig van. A munkáltatók roppant mód szeretik, amikor néhány hónapja náluk dolgozó majd megmondja, hogy mennyit akar dolgozni ezért a bérért 🤣
Igaz, de a legolcsóbb ha kiállok 1 kamion parkolóba és a kocsiban alszok, majd megkérek valakit had kuporodjak be a pótos alá szarni mert nekem nincs, meg addig ne induljon már el 🤣
Nem tudok olyan jól összefoglalni mint blacki
https://villanyautosok.hu/2024...
De amúgy vélhetően 2027-től ez már amúgy jogos is lesz, ha ilyen ütemben növekszik a villanyosok aránya.
Gondolom elrakod a havi 1,5-2 milkát. De vannak gyárak ahol tudsz dolgozni 3 műszakban az csak napi 8 óra jó esetben szabadok a hétvégék 400-450. Választás mindig van. A munkáltatók roppant mód szeretik, amikor néhány hónapja náluk dolgozó majd megmondja, hogy mennyit akar dolgozni ezért a bérért 🤣
reggeli ebéd péksüti meg keksz volt saját zsebből
http://youtu.be/sv8Q4bDl6lo?si=ypXat64O-BHxxlZZ