Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy. Az hogy simogatod az asztalon az alkatrészeket, az nem számít. Akkor én is motorozok. 😁
Dehogynem.
Te sem 😘
Az anyagoknak utána lehet nézni. Továbbra sem diplomás szakma a villanyszerelő 😁
Vagyis pipi lallert.
Nem tudok olyan jól összefoglalni mint blacki
Most inkább baszogatjak egymást.
Mit csinálnak ? Villanyt ? 🙂
Na megint nem motoroztok. 🤣
A villany nekem is szakmám de már többször rádöbbentem, hogy ma már nem sokat ér amit tanultam... minden megváltozott már azóta, meg teljesen más anyagok felszerelések vannak
Szerintem Pipitől az is kitelne egy horgászatnak álcázott bebaszás közben 😆
Remélem a villanyszerelők is, azt szeretem és még papírom is van hozzá. Festeni úgy tudok kb. ahogy Pipax villanyt szerelni. Mondjuk festékkel nehezebb kinyírni magam, max ha belefulladok a vödörbe 🤣
Pedig a festők most jól élnek érdemes lenne rágyúrnod 😁
Elvileg 2027-től szűnik meg. De fasz tudja, mit köcsögösködik éppen a Karácsony.
https://villanyautosok.hu/2024...

De amúgy vélhetően 2027-től ez már amúgy jogos is lesz, ha ilyen ütemben növekszik a villanyosok aránya.
Amúgy már megbantam hogy leírtam, az ilyenek miatt mint te. Ja es szerencsére nem én mondom amit mondok hanem ez a törvény. Azért az csak számit, ha máshol nem a bíróságon. Gondolom te is más profitjáért dolgoztál napi 12-15 órákat, aha persze.
Apropó valaki pesti: lehet még ingyen parkolni villanyautóval? és papp lászlónál szombat esti koncert alatt? És hol?
Van egy haver, ő meg valamelyik fajta cnc gépet javítja, mivel olyan gépből nem sok van az országban, mindenhova őt küldik... van hogy ötszáz kilométert autózik egy kis setupért 😁40-50 ezer körül megy egy évben, de jól is keres.
Rosszul gondolod.
könnyű benne cserélni a cellákat 😅
Hát akkor meg tudod a megoldást(kezeit széttáró) Ha mást nem akarsz csinálni ezek a cégek meg ilyenek akkor pofa alapállásba oszt csinálod amit a főnök mond csinálod ahogy ő mondja és csinálod amikor ő mondja. Azt nem azt keresgeted, hogy hogyan lehet kibújni ez alól(kezeit széttáró) Napi 12-15 óra? Én az életem nagyobbik felét így éltem le mondjuk pont azért,hogy most már ne kelljen(kezeit széttáró)
Gondolom elrakod a havi 1,5-2 milkát. De vannak gyárak ahol tudsz dolgozni 3 műszakban az csak napi 8 óra jó esetben szabadok a hétvégék 400-450. Választás mindig van. A munkáltatók roppant mód szeretik, amikor néhány hónapja náluk dolgozó majd megmondja, hogy mennyit akar dolgozni ezért a bérért 🤣
mi amikor románba telepítettünk töltőgépsort akkor fizették a szállást meg a vacsorát
reggeli ebéd péksüti meg keksz volt saját zsebből
Rájöttem mire kell Zolinak az a sok Parkside cucc 😅
http://youtu.be/sv8Q4bDl6lo?si=ypXat64O-BHxxlZZ
Döntsétek már el hogy keressem vagy költsem a pénzt, mondjuk én már beérném egy alvással is 😁
Ilyen helyeken még valami nőstényt is összeszedhetsz.... Attól meg sokminden mást... :D
Hááát ott még kereshetsz is egy keveset ameddig fiatal vagy.....bár vannak kevésbé finnyásak is ha korosodnál. 🤑
Igaz, de a legolcsóbb ha kiállok 1 kamion parkolóba és a kocsiban alszok, majd megkérek valakit had kuporodjak be a pótos alá szarni mert nekem nincs, meg addig ne induljon már el 🤣