Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkor még nekem ajánlgattad, kezdek féltékeny lenni 😁
Használtan vannak már 7 millióért is jók. Ha most kéne autót vennem akkor ezek között nézelődnék.
Fóliázni meg mindent lehet.
Anyukádnak még te is szép vagy. 😅
Ha összefutunk a közelébe kerülhetsz 😁 egyszer érdemes kipróbálni, mert nagyon más világ.
Nem luxus, csak egyszerűen jó, és okosan kitalált használati tárgy. Na meg amikor én vettem akkor kb. ez volt az egyetlen kompromisszum mentes villanyautó. Most már azért szerencsére más is megtanult ilyet csinálni.
a zoli már csak ilyen, bármit mondasz az ellenkezőjét állítja hogy tudjon egy kicsit kötekedni
szerintem kicsit perverz aztán erre izgul
na ez az
számold össze csak az elmúlt 10 évben mennyi kawasaki feliratos tárgyat vettél, mellé az hogy egyéb szabadidős tevékenységre mennyi ment el
mennyi tesla jött volna ki belőle?
na ugye hogy mégsem fontos az annyira 😉
Szeretném nagyon , de az árát is előbb megkeresni ! 🤔
Az sokkal inkább az alja, hogy megint unatkozol és próbálsz kötekedni. De már mindenki ismer. 😘
de csak azért mert nem akarod igazán
amit az ember tényleg szeretne azt meg is szerzi
Szólóba 324km/h 😂
Azt raktak Lambóra is meg Mustangra is ! 😂
Vonohorgot lehet ra tenni.
Talan kb 16-18 millioert barmikor vehetsz egyet,de csak feherben,ződ nincs.
Azért elzajonghatna az én fülembe is ! Elviselném , persze csak nagyduzzogva ! 😉
Mondjuk az valosan best off.😆
Ez az Laci ! Ne hagyd magad ! Nekem kifejezetten tetszik mikor írsz róla , főleg ,hogy tudom a közelébe sem kerülhetek egy ilyen űrhajónak ! A Trutykónak is ámulattal néztem a Youtubon a Cybertruck videóját tegnap ! 😉
Ez mindennek a legajja....😆
Es meg zajos is a tesla.😆
Rajongó vagyok, ezért követem és ezért tudok nálad sokkal többet erről.
Én a Kawa faszságokkal még csak elvagyok , de pl. a Triumph-nak csak a feleségem örülne ! 🤭
🤣
Ja😀 cserélhettek rögeszméket.
A Kawát meg se említsd ! 🤣
Valahonnan ismerős ......csak triumffal😅
Nem tudom ezen is mit tudsz háborogni. Söt, a fordnál is sávos óradij van, egy fiestának kevesebb az óradija mint egy rangernek. Drágábbautó, bonyolultabb technologia, több, másabb célszerszám, stb......ebbe semmi meglepő nincs, egy bugattit nem annyiért fognak órqdijban szervizelni mint egy swiftet.
Mondhattad volna, ha inteligensebbek közlik nem kell olyan autót venned vagy szervizbe hordanod, ha kevésbé akkor csak simán kibasznak a nagy pofádért.
Ez az egészségügyi hasonlatok nem mindenhol helytállóak, bár előnyben részesíted.