Ha összefutunk a közelébe kerülhetsz 😁 egyszer érdemes kipróbálni, mert nagyon más világ.
Nem luxus, csak egyszerűen jó, és okosan kitalált használati tárgy. Na meg amikor én vettem akkor kb. ez volt az egyetlen kompromisszum mentes villanyautó. Most már azért szerencsére más is megtanult ilyet csinálni.
na ez az
számold össze csak az elmúlt 10 évben mennyi kawasaki feliratos tárgyat vettél, mellé az hogy egyéb szabadidős tevékenységre mennyi ment el
mennyi tesla jött volna ki belőle?
na ugye hogy mégsem fontos az annyira 😉
Ez az Laci ! Ne hagyd magad ! Nekem kifejezetten tetszik mikor írsz róla , főleg ,hogy tudom a közelébe sem kerülhetek egy ilyen űrhajónak ! A Trutykónak is ámulattal néztem a Youtubon a Cybertruck videóját tegnap ! 😉
Nem tudom ezen is mit tudsz háborogni. Söt, a fordnál is sávos óradij van, egy fiestának kevesebb az óradija mint egy rangernek. Drágábbautó, bonyolultabb technologia, több, másabb célszerszám, stb......ebbe semmi meglepő nincs, egy bugattit nem annyiért fognak órqdijban szervizelni mint egy swiftet.
Mondhattad volna, ha inteligensebbek közlik nem kell olyan autót venned vagy szervizbe hordanod, ha kevésbé akkor csak simán kibasznak a nagy pofádért.
Ez az egészségügyi hasonlatok nem mindenhol helytállóak, bár előnyben részesíted.
Fóliázni meg mindent lehet.
Nem luxus, csak egyszerűen jó, és okosan kitalált használati tárgy. Na meg amikor én vettem akkor kb. ez volt az egyetlen kompromisszum mentes villanyautó. Most már azért szerencsére más is megtanult ilyet csinálni.
szerintem kicsit perverz aztán erre izgul
számold össze csak az elmúlt 10 évben mennyi kawasaki feliratos tárgyat vettél, mellé az hogy egyéb szabadidős tevékenységre mennyi ment el
mennyi tesla jött volna ki belőle?
na ugye hogy mégsem fontos az annyira 😉
amit az ember tényleg szeretne azt meg is szerzi
Es meg zajos is a tesla.😆
Mondhattad volna, ha inteligensebbek közlik nem kell olyan autót venned vagy szervizbe hordanod, ha kevésbé akkor csak simán kibasznak a nagy pofádért.
Ez az egészségügyi hasonlatok nem mindenhol helytállóak, bár előnyben részesíted.