Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rúd , és pisztoly csavarozóként ! 😉
Itthon én se eszek. Fagyasztott garnéla nagy ritkán, de az se olyan. Szardinián, de nnéhol más tengerpartokon is van olyan az étlapon, hogy a nap fogása. Nem tudják megmondani mit fognak ki elegendő mennyiségben, igy ami van abbol csinálnak ételt. És tök jó. De ugyanigy a többi étel alapanyaga is aznapi vagy előző napi.
jól gondolod. Nehéz és előre huzza a gépet. Cserébe ezek a fúrók nem olcsók, és ha törik pótolni kell.
ez balaton parton volt tuti nem volt extrafriss, meg lehet bénán is volt elkészítve
ettől kisebb karikák voltak
de ha van svédasztalos kaja ahol van halas/rákos szekció ott majd beokások a szagtól
ezt a buzi nagy tokmányt kibasznám a kukába és helyette ilyet használnék:
Kawa forever ! 😉
Én komondottan szeretem a tintahalat is meg a polipot is. Ahol lehet tengerparti helyeken ahol friss és nem heteket utazik meg áll polcokon ki nem hagyom.
én egyszer kóstoltam polipos vagy tintahalas pizzát, de nem tetszett
nem emlékszem melyik állat volt ilyen karikára vágott rágós vacak volt rajta
kaviárt is kóstoltam egyszer de nem jött át az érzés, nem volt annyira szar mint a karikára vágott tengeri biszbasz de jó sem volt
mondjuk a halat se nagyon eszem, egy karácsonyi halászlével elvagyok egész évben, de ha épp nincs halászlé karácsonykor akkor se sértődnék meg
Én is inkább azt olvasgatom mint a többit.
Pedig sikerült ugy látom. Pont ezt az anyázós részt nem tartom illendőnek, de ez csak a magánvéleményem ebben a baszott nagy virtuális világban
De az már sértés a javából ! 😂
Anyira sok ezernégyes nincs, akinek van se akar feltétlen. Én elgondolkodtanm de aztán rájöttem nem ér annyit
A kés csak a sértés után lesz véres! 😁
Az lehet, de miért volt a pár kóstolgatás? Mondjuk azt sem gondoltam, hogy értetted, de tévedtem. 😏 😁
Csodálkoztam is , hogy még szabad , mikor rákérdeztem ! 🤔
Köszi ! 😉
Ez tintahal, nem tűnik soknak, de olyan laktató volt, hogy alig bírtam megenni 😁
Szerintem igen.
A mandi inkabb idez mindenhonnan.
Akkor kell ujra fizetni ha a járművel eladod és az uj tulajnak ugyanugy meg kell venni. Névre szóló, ellenben a simával ami járműhöz kötött.
Ja és meglévőt már nem fizethetsz ki és marad nálad, hiába van az autódon jelenleg
Tudod Sanyi , nem ez az egy a legnagyobb gond , de már többször kóstolgattál a beszólásaiddal ! 🤔 Megsérteni engem , maximum véres késsel lehet ! A legtöbb Kawás holmimat ajándékba kaptam ! A szőnyegtől a zokniig sokmindent ! 🤫
Mlasnak. Nem kell ujrafizetni, bár a neten kering ilyen cikk, én is olvastam. De mert nem olcsó utánnajártam. Csak forgalmit kell fizetni meg regisztrációs matricát. Lehet tipusok között váltani, pl most B tipusu motor lett de az a rendszám duplikálás plusz forgalmi plusz matrica es lehet A tipusu szgk rendszám jelenleg nem egészen huszezerből
van aki limlom parkside cuccokat gyűjt van aki lepukkant lakásokat
van aki pecába tolja a sok felesleges zsetont van aki a lótartásba
stbstb
mindenkinek van defektje 😆

amúgy nekem is van egy ktm lábtörlőm, aztán ktm motor sincs a háznál
túl sok vizi élőlény van rajta, a közelébe se mennék 😁
de a mértékegység nem rossz, evvel elvolnék egy délután is
Ezt nekem köszönheted