Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ezt jó tudni de most másról lenne szó
A 12 óra az alap persze
ha 20 Km nel többet kell autoznod a munkahelyre kapsz KM penzt
Ja, hogy ez munkaidő dolog? Arra a MT vonatkozik ami egyébként hasonló is pár dologban mint az aetr legalábbis a pihenőidőben, átlagban 2 munkavégzés között 11 óra pihenésnek kell lennie ami néha rövidíthető 9 órára viszont csak ha sofőr vagy akkor szabályozza a vezetést és az éjszakai munkavégzést amúgy nem, 12 óra lehet a munkaidő és itt csak a túlóra elrendelését szabályozzák, de annak is csak a pótlékát pár dologtól függően, de egyébként elrendelheti a munkáltató a 12 órás melót.
Lett volna Bécsben egy munka ami belecsúszhat a 12 órába és a főnököm szerint az rendben van hogy utána még autóba ülök és hazajövök ami még 3 óra. Finoman jeleztem felé hogy nem kívánok az autópályán megdögleni a kedvéért, csak kívancsi lennék hogy van e erre valami hogy veszélyeztetésnek számit vagy valami. Tudom nekünk nincs nyomonkövetve a vezetési idő meg ez nem is az az egész de számomra akkor is durva.
Nem feltétlenül, régebben 1 percért os repkedtek a 100000-ek, de ezen finomítottak így az első 10 percért többnyire figyelmeztetés jár és utána 20000, 80000 és így tovább 10 percenként. Szerintem amúgy szabsértés lehet, mert bcs szint a tachomanipulálásért járhat és nyugaton több helyen pár napostól több hónapos elzárás is.
Hogy minek minősül azt nem tudom , de hogy agyig büntetnek , az tuti ! 🤔
Egy májzsugornyi kevert mekkora mennyiség? 🤔 😁
Egy zsugor másfeles víz csak kilenc liter 😃
Bonyolult és amit Ekecs linkelt azon ha van türelem végigkövethető, de mi a konkrét probléma?
Köszi!
heti 1x lehet 10 órád, de a pihenőkre munkaidőkre nem emlékszem, hogy kell kivenni a pihenőket mikor mennyit ehhez
de 12 óra nem lehet, csak ha van nálad vazelin 😂
yézus ereje(fejét fogó)
Hivatásos sofőröknél minek számit a túlvezetés, mondjuk 8 óra es 12 óra után? Van erre szabály hogy szabálysértés vagy bcs.?
nekem egy sajtos tejfölös ráborítva egy sima pont elég egy laza reggelire, de a szenzáció hajhászás miatt még egy ilyet meg tudnék enni
a harmadik páros szerintem nekem se menne, kezdek öregedni már nem tudok közel sem annyit enni mint régen, régen bevertem egy 4 személyes tálnak 90% egyedül, haver egy rántott húst evett meg róla meg pár sültkrumplit, és a főt krumpli többségét rajta hagytam mert nem nagyon szeretem
múltkor volt felénk pacalevő verseny csak azért nem neveztem mert kólával kellett inni mert az volt a szponzor és utálom a kólát
itt 3 tányér 45 dekás adagot kellett enni 2 szelet kenyérrel meg 2 kólával
itthon teszteltem simán lement 1,5 kiló pacal 6-7 szelet kenyérrel meg majd egy liter vízzel
előtte megettem vagy fél kiló fornettis tepertős pogácsát mert kurva lassan lett kész a pacal
A múltkor valami 3kg húst evett meg, 270eFt-ot fizetett az étteremben. Valami trükkje csak van hogy hova teszi 🤷‍♂️
En megdöglök ketto utan,ha kell,de az egy is sok.
néha feltűnően sokat eszik, ez a 6 lángos ez lófasz
már nem emlékszem mi volt de ahogy számolgattam 15 liternyi cuccot evett meg valami étterembe, nem kétlem hogy van aki meg tudná enni de egy ilyen gizda lányon meg kellene látszódni
15 liter kicsit nagyobb térfogat mint egy zsugor másfeles víz, ezt bárhová bedugdosnánk a póló alá annak meg kell látszódnia
Nem egyszerű ! Inkább ruháznám ! 😅
Ez durva,6db,remiszto.

http://youtu.be/e3jSWtDCcg4?si=q0FTTC1hrK87MBve
Amikor a fogakat is bevetette az ipse,phuuuuuu.
Csak ha kiprobalod elottem.
Láttam azt a késpárbajt, tanulságos főleg annak aki ezzel foglalkozik, köszönőviszonyban sincs a valóság azzal amit oktatnak.
Hegyezd már meg az ujjad 🤣