Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyorshajtás büntetés a hülyék adója,és van olyan hülye aki nem tanul és ezért hajlamos másokat hibáztatni emiatt.
Na ez azt írja önmagában nem éghető(meghajlós) Nálam minden esetre teljesen szétpattogott az egész.
Azt mondta a család meg a szomszédok is hatalmas durrogásokkal szenderedett jobb létre a tető. 3 szomszédból szedegettük össze a szétdurrant darabokat valahol van erről egy halom fényképem(gondolkodós) Aztán akkor valószínű a hőtágulást nem bírta a lelkem(kezeit széttáró)
hát ez eléggé elrepedezett meg megüszkösödött seprűvel szedtem össze a tetőt annó 😅
Egyébként ez a hullámpala nem valami aszfaltos vagy kőolaj származékos anyagból van?
De mindjárt rákérdezek az mi re(gondolkodós)
meg hát én is 😅 Az ilyen ámokfutóknak 10 év állampuszta, hogy megtanulja végre nem veszélyeztetünk másokat 😅
Hullámpala nem éghető... csak elrepedezik a hőtől.
Megint kaptam egy 50ezrest ☹️ Orfűnél az erdőben a hegyen, a lakott terület kezdete táblánál 40-es tábla, aminél még csak 61-re lassultam le .. elismerem, nagy veszélyt jelentettem a környezetemre ezzel a példátlan brutális szabályszegéssel.

Persze ha most felhozom a teljesen veszélytelen helyen 40-es táblánál elbújva méregető buzi kurva annyukat, akkor blődi nekemtámad 😂
pala viszont veszettül ég és hangosan pattog égés közben(kezeit széttáró)
Ezt a család állítja meg a szomszédok nekem szerencsére nincs benne tapasztalatom csak a romeltakarításban 😅
Tudom nekünk is 40 évig az volt a házon, semmi baja nem volt... azért cseréltük le, mert ronda volt már nagyon.
tovább kitart a pala mint a cserepes lemez
anyáméknál a disznó ólon legalább 40 éve pala van aztán még mindig fasza
a sörös kupak rohadt csak le ami alátétként volt a szögön
Hullámpalás sátor tető sok van itt az alföldön, amit mutattál, azt kontyos tetőnek hívják, az tényleg ritka palából 😁
Nekem tetszett az út, most jártam rajta életemben először, én örülnék neki, ha felénk ilyen utak lennének... egy autóval találkoztam, amíg végig mentem rajta.
A 67-esen jót zenéltem, 2x is, sztem 110-el jobb, mint 80-al 😁
Hát... azt annyira nem szeretném. Mondjuk a Mernye -Szentgáloskér utat nemrég újították fel, de ott nincs látnivaló... 25. alkalommal sem.
Ja de, Mernyén megnézheted a járás egyik érdekességét, a hullámpalás sátortetős házat.

https://maps.app.goo.gl/fozro4...
Találtam neked egy jó motoros útvonalat: mernye- igal-kocsola... ma mentem végig rajta
Mai délután.
Dumamentes bmw 328 váltócsere,jó nézni.
Csinalni nem biztos.

http://youtu.be/RTVxkYHvF48?si=Fg-ez6vGBZ9hWA1X
Jo neked.
A honda marcius ota naluk van.
Te hülye,nem a saját biztosítója fizet.
Nekem kényelmes
csak kárigényed ne legyen
egy házbiztosítás átkötéssel szenvedünk 3 hete az alfánál
nem egyszerű cég
Az a zipzaras szarú szart se er,Kényelmetlen.
Mi pályán próbáltuk, ott nem gond a csúszás, de vicces, hogy a földön vagy 😄
Ja. Gatya, zokni, póló lófasz helyet sem foglal. Azon nem érdemes spórolni, mert nagyban javítja a közérzetet.
Nekem a sportcipő, meg a motoros ruhához a termobélés foglalta a legtöbb helyet, illetve az esőruha.

Ezen felül vannak fasza több funkciós ruháim. Columbia kabát jó pulcsinak, esőkabátnak, télikabátnak is, kis helyet foglal. Van dechatlonos túra nadrág ami hosszú, és rövidnadrágnak is jó.
Szerszám meg nem kell. Hondám van. 😁
Most alfa jo a motornál
A biztosító egy ügyfélkört szeretne látni, hogy melyiket, az az ő dolga. De mivel a piacon lévő biztosítóknak kötelező mindenkit biztosítani, aki hozzájuk fordul, ezért a díj mértékével tudják szabályozni, hogy kit látnak szívesen.
En megkaptam a kh dijerteitőjét,28e meg az apro,az alfanal ez uj kötéssel 15e.