ennek az a szépséghibája, hogy az a rendőr büntet meg amelyik pont ugyan úgy nem tartja be a sebességhatárokat civilben. De még szolgálatban rendőrautóval sem(kezeit széttáró)
Igen, ez volt az első a 3 esetből, amit írtam... ha mindent milliméterre betartasz, akkor nem büntetnek meg... ezt gyakorlatilag nem lehet kivitelezni... és nem is akarom, és nem is fogom.
Ja, a 40-es meg néhol 30-as táblát én sem veszem figyelembe az eleve buziság. 😆 Ha ilyen helyen büntetnek, akkor valószínűleg éjjel visszamennék és ellopnám a táblát 😅 http://youtu.be/FonQwqHAtWg
Megyek normálisan, elég sokat is, de egyrészt valahogy mindig ráérzek hol nem kell menni, vagy ha mégsem akkor eddig mindig mázlim volt 😁
Szóval ha egyszer megbüntetnek akkor az belefér.
Olaszoknál rengeteg az üres doboz. De van olyan kistelepülés ahol nagyjából tizet számoltunk össze..
Nagyon sokon egy kamera lencsét immitálo matrica van.....de azt csak közelről látod. Vagy az se, egszerüen be van fenekelve lemezzel
Nálad......nálam nem hisz itt van egy jók látható 40es tábla,amit elvileg tudsz hogy mit jelent,de te úgy döntöttél hogy szarsz rá,majd amikor ennek következményeként fizetned kell,akkor meg mindenki hülye és sunyi.Legközelebb próbáld ki hogy mi történik ha 40el mész!
Persze,írtam én is hogy bele szaladok időnként,de ezért nem hibáztathatok mást.Legutoljára egy 70es táblánál 100al mentem,mozgó autóból készült a fotó,mondhatnám hogy sunyik voltak mert mozgó autó stb........de hát ott van az a nyamvadt tábla amin 70 van,szóval én voltam a hülye nem az aki a mozgó autót vezette.Szóval én sem tartom be,ezzel kockáztatva a büntit,de ez az én döntésem.Szerencsére ebbe mázlim van,viszonylag ritka a büntetés.
Egyébként szerintem te kurvára nem közlekedsz az utakon, mert csak három eset van:
1) minden határt betartasz milliméterre
2) nagyon keveset autózol és nem esel bele
3) mész normálisan és néha fizetsz.
... bár van egy negyedik is egy jó blokkoló de még lusta voltam felszerelni
Mész az országúton 90-nel, befordulsz egy nagyívű kanyarba és ott meglátod a kirakott 40-es táblát... mit csinálsz? beletaposol a fékbe és csikorgó kerékkel lassítasz? A tábla vonala után fotózták le...
Megint csak okoskodsz 🤣
http://youtu.be/FonQwqHAtWg
Szóval ha egyszer megbüntetnek akkor az belefér.
Nagyon sokon egy kamera lencsét immitálo matrica van.....de azt csak közelről látod. Vagy az se, egszerüen be van fenekelve lemezzel
az balesetveszélyes
Mecsek, erdő, kanyargós út
1) minden határt betartasz milliméterre
2) nagyon keveset autózol és nem esel bele
3) mész normálisan és néha fizetsz.
... bár van egy negyedik is egy jó blokkoló de még lusta voltam felszerelni
60-as esetleg oda meg nem kell satufék
Megint csak okoskodsz 🤣
Ha mindenki minden korlátozást betart a szomszéd faluba nem ér át aznap 🤣