Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat,ez azert lehet mert te pipi vagy,nem az eszedert utalunk.
Inkabb a grafomania miatt.
kicsit összemosódott ez a hozzászólás(gondolkodós) Én ott vesztettem el a fonalat, mikor a trómf 765-ben izzítógyertgyákat cserélgettél meg egr-t és vízcsövet 😅
🤣
hát erről van szó most még nagy kerülővel tud menni. Majd ha befejeződnek a kelet-nyugati irányú autópálya építések úgy, hogy mind a 7 ország határa autópálya csatlakozása meglesz, meg minden megyeszékhely elérhető lesz gyorsforgalmi úton majd akkor nem fognak ilyen számban szarul megépített 1-2-3 számú utakon járni a szarjaikkal legfeljebb csak annyit amennyit a cél elérése érdekében nagyon muszáj (kezeit széttáró) Neked biztos nem tűnt fel de 2010 előtt döntően észak-déli gyorsforgalmi utak voltak és pestközpontú volt minden autópálya mintha más város nem is létezne az országban. V ityáék elég jól belelendültek az építésekben. Mert ami előtte volt, hogy 60 év alatt épült meg az M7-es teljes szakasza na úgy nem működött volna a dolog. Azért most sem villámgyors ez amikor 125 kilométer m44 11 év de még is 6* gyorsabb mint előtte. 😅 Az, hogy egy kamionnál 6-8 kilométeren mi számít vagy mi nem arról tsanyit kérdezzed én nem értek hozzá. annyit tudok, hogy 4 kézben elmennek 20 ezer kilométer egy hónapban jó eséllyel akár milliós tételt is spórolhat a vállalkozó, akár kitermelteti a sofőrök bérét egy logikius útvonaltervezéssel. De hangsúlyozom ehhez itt közülünk tsanyi ért. Az 52-es meg pont egy olyan szakasz, hogy nagy fájdalom nélkül nem megkerülhető tetszik vagy sem. Megkérdezheted bármelyik sofőrt és cégvezetőt mit szeretne jobban? Zötykölődni a szar útjainkon vagy hasítani az autópályáinkon? Valószínű az utóbbit mondanák ehhez azonban kellene, hogy meg legyen a megfelelő infrastruktúra. Készülgetnek ezek olyan magyar tempóban(kezeit széttáró) Mire megdöglünk már egész élhető lesz a közlekedés az országban. Addig meg ez van és nem a kamionos cég vagy a sofőrök hibája ez(kezeit széttáró)
Ha te is ini is több adót fizetnétek biztos gyorsabban menne az útépítés is. De ameddig minimálbérrel adózol ini meg 6 deci benzint fogyaszt havonta ez nem lesz gyorsabb 😅
Ez mondjuk motorkerekpar.
Csak hasitasija van a jarmu mellett atadva.😄
Ha benyomod, és ellhallgat, akkor inkább a váltó nyelestengely csapágya... ex Omegámon uez volt.
hát akkor még most utald izibe 😅
A vetel ota kb 50e minimum belekerult,ugy hogy izzito gyertya cseren kivul csak az egr amit kapirgaltam.
Mondjuk elobbi fasza,utobbi megkotlott mar reg.🤣
De szo nelkul megy.
Egy vizcsovet kert meg.
A triump 765 a vilag legjobb motra,pont. 🤣
Csak elmeleti kerdes,a kuplung morgas okat keresem,mert idom mint tenger.
Szoval hidegrn morgo hang,kuplung morog,melegen nincs hangja behuzasra is elhalgat.
Alatetet,csapagyat,meg meg egy dolgot tavaly csereltettem szerelovel.
No,elkepzelheto hogy az onindito kuplung morog?
Vagy a kuplung oldali valto tengely csapágya?
Hogy tudod a fasza és a Ducato szavakat egy mondaton belül leírni?...xD Ez olyan, mintha a Jó és a Triumph szavakat: egy mondaton belül értelmezhetetlen 🤣
Ú B+, ezt elképzeltem, és most lehet, nem tudok majd vacsorázni... 😂
Siman keresek neked egy fasza ducatot.Profi vagyok benne. 🤣
Hát ahogy ismerem tuti hogy vasig ketté van fingva az ülés, a kráter meg feltöltve seggszőr és betyárkörte elegyével 🤣
1 milláért talán... de akkor is meggondolnám, vegyek-e bármit ettől az igénytelen jószágtól, hisz ő maga írta, hogy az előző Tojjotából is eladás előtt pucoltatta ki a néhány éves mekkdónácos szemetet 😄
...milyen szag lehet abban a kocsiban...pipi+sült krumpli maradék... 😬
Basszátok meg, az az autópálya lényege, hogy az országon átmenő forgalom azon menjen, ne a falvakon... különben 46 km a különbség, ami nem kéne, hogy számítson egy 6-800 km-es úton - meg aztán kerüljön csak, a qrva annyát, ne a kis utainkat baxxa szét, amellett, hogy kb. életveszélyesen mennek - na nem magukra, csak ránk.
Ha nem lennél ennyire pipi, tudnád, hogy a pálya szinte mindig hosszabb, mert annak a nyomvonala nem ideális, hanem optimális... (hogy leginkább elérhető legyen mindenkinek, de ne tegyen felesleges kitérőket)
Az, hogy te merre mész, qrvára nem számít.

ui: az hiszed, Solton, Simontornyán, Enyingen nincs ezek miatt dugó?
Pedig ha lenne M8 könnyen és gyorsan el tudnád gurítani hozzám a szar tojotádat és kapnál érte 1 milliót szatyorban amivel boldogan ballaghatnál haza. De mire az út kész lesz még annyit sem fog érni 🤣
Másfélszeres útdíjjal kerül minimum 60-80 kilométert.
Az 52-es nem kiváltható racionálisan szóval megkerülhetetlen amíg az M8 nincs kész(kezeit széttáró)
Melyik részét nem érted? Még én sem megyek m7-m0-m5 fele az 52 helyett. pedig nekem nincs útdíj. Egyszeri matricavásárlásom van egy évben akkor és oda megyek ahová akarok a határon belül(kezeit széttáró) nem beszélve az m0 és az m5 haladtlan. állandó dugó van a karbantartás és balesetek miatt.

Ha majd így fog kinézni az úthálózat akkor lehet mindenhová gyorsforgalmin menni kamionnal. Addig ez csak ábránd(kezeit széttáró)
Nincs azoknak lofasz se,csak hibbantabbak mint MZP.
+40km a pályán
15 liter plusz is lehet egy kamionnak
Én? A tiszában? Te mit szívsz? Adsz belőle?
Kmét-Siófok? Kapizsálod már hogy merre kéne a kamion forgalomnak menni?
én sem pofázhatok ilyen tekintetben szerintem 5 éve rendőr sem állított meg olyan szakasz meg nincs az én vezetésembe ahol ne szegnék szabályt akarva akaratlanul.(kezeit széttáró) Az utolsó büntis esetem kb. 10 éves lehet 30-as táblánál 42.(fejét fogó) Meg 4-5 éve akkori alkalmazottam éjszaka valami jászsági faluban 50 helyett 73-alment a maszterral véda alatt(fejét fogó) Szóval ott sem rendőr vegzált hanem a technika 😅 De azért lássuk be ahhoz,hogy valakinek ilyen hosszú idő alatt ne legyen büntije ahhoz vakszerencse kell(kezeit széttáró) Nem vagyok notorikus szabályszegő. Városban tartom az 54-et, piroslámpáknál megállok, övet kapcsolok, nem vezetek ittasan, nem veszélyeztetek másokat. A stoptábla az nem mindig ilyen egyértelmű ha belátom a kereszteződést nem fékezek állóra. Országúton 95-100 között megyek autópályán nekem elég a 130.
Ennek ellenére tuti naponta 100 olyan apró dolgot elkövetek amiért járhatna büntetés(kezeit széttáró) Eddig elég jól megúsztam de hát a szerencse nem tart örökké valamikor tuti egyszer jön majd egy dá-dá s levél 😅 Tegnap is 130 kilométeres szakaszon 2 helyen is mértek. Mondjuk én vagy 5 kilométeren keresztül villogással értesítettem a szembejövőket 😅 nem feltétlen az ellenőrzéssel van a bajom arra szükség van mert ha sosem lenne, senki nem tartana be semmit a szabályokból(kezeit széttáró) A sunyi alattomos bujkálós mérések és a felesleges basztatások apró-cseprő döntően túlszabályzott felesleges hülyeségek ami miatt szót emelek úgy, hogy én magam részéről szinte alig vagyok elszenvedője az eddigi mázlijaim miatt(kezeit széttáró)
Én valahogy most sem érzem úgy hogy vegzálnának.Az a helyzet hogy aki közlekedik az naponta kb 100x megszegi a szabályokat,miközben évente kap néhány büntetést,mert a többit soha senki nem látta.És akkor ezeknek a naponta 100 szabálysértést elkövető embernek van pofája a rendőrt szidni mert a több százból egyszer fizetnie kell.
10 ezer várományosuk van a posztokra már zajlanak az interjúk szerintem mamlasz oda nem fér be van egy minimum szint amit meg kell tudni ugorni 😅