Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anyuci keresi a pénzt te meg csak éldegész otthon?
ha van kereseted akkor azt csinálsz amit csak szeretnél, ez az igazi demokrácia
aztán ha nem tetszik valami anyucinak pakolhat össze és mehet a kedves mamához.....
😂
Ja ! Csak anyát kéne meggyőzni ! 🤣
Marad itthon a Metzeler Bivallyal ! 😉
Lehet én se , Mitassal ! 😂
Na abból kijön 3 kanária 7 nap
Oda az nem való
A Görög utunk másfél milla volt 2024-ben ! 10nap TUI-val Rhodosz , Faliraki Apollo Beach Hotel all.inkl. ! 😉
Ő ellenne , az biztos , csak a szponzor hiányozna , meg nekem a bivaly ! 😉
Nincs akkora kiadás mint egy görög út. Asszony meg addig el van a tengerparton🙂
Továbbra is érdekel , használ valaki ilyen kacatot ? Most kezdeném belefaragni a Shoei-be ! 🙄 https://www.lunzo.hu/bluetooth...
Szerintem a Mintas lenne a legkevesebb gondom ! 🤨
Jó hogy te így látod ! Szerintem már csak egy jó szponzort kéne hozzá találnom ! 🤔
Meg a váz*, meg a lengővilla.
*ülés alatt
Nem teljesen. A vezérműtengelye más, rugalmasabb a blokk. Fordított villa, jobb a fék is.
Az er nem ugyanaz csak a kaszni mas?
Mondjuk az is igaz, hogy 650 gépekre megy fel, azért ott kisebb az igénybevétel........
Nem. Er6. Haver ment a versyssel. Az fasza kis motor volt. Elvileg olyanokat vittek ki. Akivel voltam jövő hónapba megy ki, majd megmondja mi ujság. Hivott, de most se időm, se rávaló.......
Viszont nekem van osszehasonlitasi alapon,nem rossz gumi,kb egy 4-5 evvel ezelotti sporttura szintet hozza.
A sportforce vizen picit bizonytalan.
A touringforce meg rohadttartos.Nem rossz gumik,az angel szintjet siman elerik,az se mai fejlesztes,a rosso corsat nem.
Bem azt berelted?Feher.
Amugy meg inkább felhasználás függő. Sokmindenre jó az, de oda többek motorozni mennek ki, nagyobb igénybevétel mellett mint egy nézelődős motorozás.
Ha már bérbe adott motor, legyen rajta egy jobb gumi. Belefér. Igaz, ott kopik rendesen.
Ha addig kimész ne a technika vagy bármi más rontsa a hangulatot. Épp azért, mert nem minden nap fogsz tudni odamennj.
Amugy meg simán kitudsz menni.
Nem. Versyseket vitt ki
Eddig sokan itt futtatták a Mitas gumit, most meg “fillérbaszós” kategória lett?
Soha nem próbáltam még, és nem is fogom, de most akkor köcsög fillérbaszó aki Mitas gumival közlekedik?
Ha Canariáig ki tudnék menni motorozni , akár Babettát is elfogadnék motorozni ! Vagy Jawa Mustangot ! 🤨