Egyszer majd csak magadba nézel már bazmeg. Adod itt a csekonics bárót nem unod még? Tehetséged meg annyi amennyi a nejednek van. Ugatsz itt arról, hogy micsoda dolog ez a külön kassza? Mert micsoda dolog?
Ha mind a kettő fél pénzt keres meg tudja magának venni amit akar. Ahogy frici is mondja. Akinek kell valami fogja a kártyáját és vesz belőle.
Egyenlőre te a nejed kártyáját fogdosod. Az általa megkeresett pénzt költöd még akkor is amikor nőnapi virágot veszel neki. Én ezt elég féreg dolognak tartom, hogy a büdös faszomba nem szégyelled magadat??? És még van pofád kérkedni nyaralásokkal autó-motor vásárlásokkal meg beleugatni a nagyok dolgába kinek mi a véleménye a külön kasszáról? A külön kassza az maga lenne a halálos csapás esetedben hisz a forintos cigánynak a nó gó zónás putriban van legalább bevétele neked nincs. NÉZZ MÁR MAGADBA. Neked milyen szereped van a családban? A család egy olyan életközösség ami kölcsönösségen alapszik. Te mit teszel ehhez a kölcsönösséghez? Pénzt nem. Oké felfogtam lusta vagy elmenni dolgozni jól fizet az állam 4 órás melóért elkaristoltok abból az 1,2 misiből ami megmarad a nejnek oké(meghajlós) De háztartásba nem segítesz nem főzöl nem mosol nem takarítsz nem jársz el boltokba vásárolni nem csinálsz semmit. Ezek a tények ezeket már te magad elmondtad. Most majd azt fogod mondani, hogy én mit ugatok bele semmit nem tudok de ezeket tudom hisz elmondtad már. Amibe nem nem vagyok biztos csak találgatok az az, hogy szerintem az a fajta vagy aki a zabálás után bassza berakni a tányért a mosogatógépbe meg az asztalt feltakarítani a morzsától, hanem elvárod ezt a nejedtől még azt is, hogy kitörölje a segged ha már anyagi biztonságban is tart. Valószínűsítem még a kertet sem vagy hajlandó csinálni azt is inkább a szomszéd alkoholista pista bácsi csinálja meg pár ezresért nyilván szintén a nejed pénzéből. Egy here vagy. Lehet, hogy nem vagy kártékony de haszontalan vagy a világnak, európának, az országnak, az utcának ahol élsz a családodnak. Neked semmi jogod egy külön kasszás eszmecserébe beleszólni indítani meg aztán pláne nincs jogod. Neked bármilyen anyagi jellegű dolgot ami itt felmerül legfeljebb kívül állóként szótlanul van jogod szemlélni. Ezt gondolom te is érzed. Érzed a faszt annyi eszed sincs mint egy marék molylepkének 😅 Ha ettől több lenne akkor gondolkoznál rajta, ha bármi történik a nejeddel vagy a praxisávsal akkor van B terv? Vagy majd a gyerekek eltartanak 50 valahány évesen ez a B terv? Nem tetszik amit írok? Hát azt el is hiszem nem azért írom, hogy tetszen próbálok egy kicsit sértőn is fogalmazni nekem sem tetszene(kezeit széttáró) Mondjuk én mindent megteszek azért, hogy ilyeneket ne lehessen írni rólam. Miért nem tiltasz megint a büdös picsába? Azt majd onnan csaholhatsz, mint a pinanyalogató kis kutya a kerítés mögül a nagy kutyára 😅 Én sem fogok már tudni reagálni arra amikor előadod magad, hogy te mekkora krőzus vagy 😂
Végig se olvastam teljesen, nem unod még ezt a faszságot újra és újra felhozni? te ugatsz nekem egyenlőségről? a nőt is vetted, meg a gyereket is, baszd meg, szerintem anyádék pénzén...
én az olyanokat szeretem mint a tefajtád 🤣 Mert jókat röhögök rajtatok😂
Leadod a nejnek az utolsó forintot is amit kerestél a hónapban amikor meg a haverokkal fél évente összeülnétek egy sörre ott kell pitizni neki 3000 forintért meg, hogy engedjen el 😂
te mit rugózol ezen? Egyébként te mennyit adsz bele a nejednek, hogy lax meg kajálsz otthon? Neked mondjuk szar lenne egy olyan felállás, hogy a felét állni kellene a háztartásnak mert akkor el kellene menned valahova segédmunkásnak 😂
Mi pont így csináltuk amikor még nem volt gyerek ketten éltünk és mindketten dolgoztunk. Mivel pénzért dolgoztunk így mind a ketten tudtuk állni a ránk eső részt. Nálunk úgy volt, hogy az asszony intézte a háztartás bevásárlásait a kaját a tisztítószereket stb. én meg fizettem a ház rezsijét. abban az időben nagyjából ez egyforma volt. most már más lenne a helyzet mert a kaja az nagyon drága lett a rezsink meg nekünk alig kerül valamibe. az internet és a hozzátartozó szolgáltatások amik húzóssak mert az havi 30-35 ezer. A fűtés 192 ezer/év a szemét szállítás és a vízdíj kb egy 100-as/év Szóval a rohatt net miatt 60 ezer/ hó a rezsi de ez nyilván töredéke már mint ami a háztartásra elmegy. Miután meglett a gyerek azóta az asszony nem dolgozik pénz kereső munkát mint ahogy te sem így eltartom mint ahogy téged is eltart az asszonyod.
Azt viszont baromira nem értem ha a családban van 2 kereső akkor miért ördögtől való az, hogy a közös életük közös költségeit közösen állják? Vagy az az úrias, hogy a férj áll minden költséget a nej meg a saját megkeresett pénzét elkölti cipőre táskára ruhára fodrászra műkörmösre??? Ez lenne a normális? Mert akkor meg én nem vagyok az(szemeit körbeforgató)
Szóval ez a közös kassza biznisznek akkor van némi értelme ha nincs másik pénzkereső fél csak egy kereső van. Bár nálunk úgy van ez, hogy megkap a nej egy jó szakmunkás bért neki az a dolga, hogy a háztartás flottul működjön aztán a maradék pénzével meg csinál amit akar én nem kérdem ő meg nem mondja(kezeit széttáró)
Áh nem, akkora rocksztár azért nem vagyok. Meg amúgy is, ez a fél generációnyi különbség is sokszor sok, nem hogy több. Volt 22 éves csajszi, mondjuk akkor én is 40 körül voltam, de az kész katasztrófa volt, még szopni is nekem kellett megtanítani 🤷♂️ Most azért tanítgassam, hogy majd más jól járjon vele? A 40 feletti nőkkel soha semmi ilyen gondom nem volt 😁
És hogy utalsz neki a közös költségre? számoljátok ki hányszor zuhanyozik? hányszor húzza le a vécét? ki mennyit néz tévét? kinek a szobájába mennyire van meleg? A te ruhádat külön mossa a te mosószereddel? nem egészen értem...
lallernak több esze van ettől.(meghajlós) Hamarosan lapátra teszi azt mindig jön egy 10-essel fiatalabb(meghajlós)
Nem hagyja, hogy megvénűljenek a nők mellette 😅
hát dubajban nagyobb pénzt is meg lehet keresni nőként állítólag 😅
nem arról lehet szó, hogy a dubaji kirándulásából fedezte lasz vegaszt meg jövőre kínát?
aztán megint jön egy kis dubajozás utána megint mehet bárhova a világon 😅
Ha mind a kettő fél pénzt keres meg tudja magának venni amit akar. Ahogy frici is mondja. Akinek kell valami fogja a kártyáját és vesz belőle.
Egyenlőre te a nejed kártyáját fogdosod. Az általa megkeresett pénzt költöd még akkor is amikor nőnapi virágot veszel neki. Én ezt elég féreg dolognak tartom, hogy a büdös faszomba nem szégyelled magadat??? És még van pofád kérkedni nyaralásokkal autó-motor vásárlásokkal meg beleugatni a nagyok dolgába kinek mi a véleménye a külön kasszáról? A külön kassza az maga lenne a halálos csapás esetedben hisz a forintos cigánynak a nó gó zónás putriban van legalább bevétele neked nincs. NÉZZ MÁR MAGADBA. Neked milyen szereped van a családban? A család egy olyan életközösség ami kölcsönösségen alapszik. Te mit teszel ehhez a kölcsönösséghez? Pénzt nem. Oké felfogtam lusta vagy elmenni dolgozni jól fizet az állam 4 órás melóért elkaristoltok abból az 1,2 misiből ami megmarad a nejnek oké(meghajlós) De háztartásba nem segítesz nem főzöl nem mosol nem takarítsz nem jársz el boltokba vásárolni nem csinálsz semmit. Ezek a tények ezeket már te magad elmondtad. Most majd azt fogod mondani, hogy én mit ugatok bele semmit nem tudok de ezeket tudom hisz elmondtad már. Amibe nem nem vagyok biztos csak találgatok az az, hogy szerintem az a fajta vagy aki a zabálás után bassza berakni a tányért a mosogatógépbe meg az asztalt feltakarítani a morzsától, hanem elvárod ezt a nejedtől még azt is, hogy kitörölje a segged ha már anyagi biztonságban is tart. Valószínűsítem még a kertet sem vagy hajlandó csinálni azt is inkább a szomszéd alkoholista pista bácsi csinálja meg pár ezresért nyilván szintén a nejed pénzéből. Egy here vagy. Lehet, hogy nem vagy kártékony de haszontalan vagy a világnak, európának, az országnak, az utcának ahol élsz a családodnak. Neked semmi jogod egy külön kasszás eszmecserébe beleszólni indítani meg aztán pláne nincs jogod. Neked bármilyen anyagi jellegű dolgot ami itt felmerül legfeljebb kívül állóként szótlanul van jogod szemlélni. Ezt gondolom te is érzed. Érzed a faszt annyi eszed sincs mint egy marék molylepkének 😅 Ha ettől több lenne akkor gondolkoznál rajta, ha bármi történik a nejeddel vagy a praxisávsal akkor van B terv? Vagy majd a gyerekek eltartanak 50 valahány évesen ez a B terv? Nem tetszik amit írok? Hát azt el is hiszem nem azért írom, hogy tetszen próbálok egy kicsit sértőn is fogalmazni nekem sem tetszene(kezeit széttáró) Mondjuk én mindent megteszek azért, hogy ilyeneket ne lehessen írni rólam. Miért nem tiltasz megint a büdös picsába? Azt majd onnan csaholhatsz, mint a pinanyalogató kis kutya a kerítés mögül a nagy kutyára 😅 Én sem fogok már tudni reagálni arra amikor előadod magad, hogy te mekkora krőzus vagy 😂