Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a pénzügyi tanácsokat nem pont tőled érdemes megfogadni 🤣
Ingatlannak van értelme, akkor is ha macerás.
Sorosék megmondták hogy mindenkinek bérlakás kell, nem kell tulajdon senkinek, szóval tuti ez lesz a jövő legnagyobb üzlete, ha ingatlan tulajdonos vagy.
Nem erre a reakcióra számítottam.(kezeit széttáró) Csapkodást üvöltözést vizionáltam(kezeit széttáró) Baszki téged már megsérteni sem lehet ami kicsit is kibillentene abból a falls koncepcióból amiben az életedet éled(kezeit széttáró) Menthetetlen kategória. Sosem leszel az a tisztességes ember aki emelt fővel járkálhat az utcán. Éled a 80-90 éves emberek kiszolgáltatott életét, akik egész élet munka után meg is szolgálták azt, hogy gondozzák, ápolják őket és törődjenek velük(kezeit széttáró) Te ezt sosem fogod megszolgálni mert egy alternatív világban élsz elrugaszkodva a valóságtól.(kezeit széttáró)
Indítórakéták? Nem tudom, hogy alakult volna az életem nélkülük.(kezeit széttáró) Mondhatnám azt, hogy lehet, hogy jobban akkor az életem fele nem kényszerpályán működött volna és időben megvalósíthatom magam.(kezeit széttáró) Persze valószínűleg nem így történt volna hisz nem vagyok zseni, nem vagyok ravasz tőzsdei spekuláns nem vagyok én több egy egyszerű átlag embertől bár nem is akarok több lenni. Mivel nincsenek kimagasló értékeim valószínűleg egy átlagos polgári foglakozásom lett volna egy átlagos polgári bérért(kezeit széttáró) A kényszerpályát akár mondhattam volna pozitív jelzőként is hisz nem voltam kénytelen elfogadni azokat a lehetőségeket amiket megkaptam. Életem egyetlen percét nem bántam meg eddig ha még egyszer újból születnék ugyanilyen feltételek mellett valószínűleg semmit nem csinálnék másként.(kezeit széttáró) De nem így alakult az életem(kezeit széttáró) Dédapám tehetős ember volt és ebből a tehetségből jutott a nagyapámnak aki nem elherdálta azt hanem élt a lehetőséggel. Aztán ebből örökölt édesapám aki szintén útba tudta indítani vele a gyerekeit. A kapott lehetőséggel mi is éltünk hisz nem eltékozoltunk hanem építettük magunkat belőle. A célom az, hogy a gyerek is ugyanilyen lehetőségek mellett tudjon elindulni az életben elvileg ez a cél már beért. Valahogy nálunk dinasztiákon keresztül az volt a szokás, hogy szorgalommal, kitartással és alázattal dolgoztunk és építettük a jövőnket, hogy átadhassuk a következő generációnak.
Erre nyilván lehet legyinteni. Hogy hát így könnyű. Ha nekem ilyen lehetőségeim lettek volna akkor én már bla-bla-bla.
A valóság meg az, hogy nagyon sokan nem éltek az ilyen adta lehetőségekkel. Lett sok pénz nagy ház nagy autó nagy nyaralás sok éven keresztül aztán egyszer csak elfogyott a pénz és szembe jött a valóság. (kezeit széttáró) Jó néhány ilyen sztorim van emléxek azokra a nagypengékre akik 17 éves új bmw-vel jártak hisz apucinak jól ment, mi meg még a wartburgot tologattuk a benzinkútra mikor fél kilométerrel előtte kifogyott belőle a keverékbenzin 😅 Most hol vannak ezek az emberek? java rész elzüllött busszal jár át gyárakba dolgozni vagy segédmunkás fusiban valamilyen építkezésen.(kezeit széttáró)
akkor a neked az övéhez miért nincs? Mégsem vagytok egyenértékűek? Mindenki egyért?
én arra következtetek belőle, ha el akarsz menni motorozni vagy sörözni a komákkal nem kell pénzt meg engedélyt kérned a nejedtől 😆
Bár itt most engem sokan meg fognak ezért kövezni én ezt így gondolom helyesnek 🤣
gyerek se tudott mit kezdeni a pénzével aztán inkább elbassza
ha vesz egy lakást avval csak a gond van, 100 emberből 99 idióta csak mindent elbasznak az albérletben aztán csak az ideget eszi
rss-n akartunk peca kunyhókat venni de azok meg az elmúlt 5-6 évben olyan irreálisan drágák lettek hogy ha otthon van a pénz az asztalon akkor nem bukik rajta annyit
aztán inkább elszórja a zsetont maláj kurvákra meg amire kedve van
Ha nem csinalom en, akkor a xsaladbol mas vagy elhanyagolt marad, igy kenyszerbol kezdtem, de mara elfogadtam es kicsi orom is van mar benne. Persze direkt olyan novenyeket ultettem, amivel nincs gond, csak tavasszal egy -ketto, meg ilyenkor osszel harom-negy, ha a leveleket nem szamolom.
Viszont bevihetnéd az üzletet a faluba és új családnevet tehetnél naggyá. 😁
Vegyel egy lakoautot add ki berbe,felfutoban az iparag,veszpremben van egy nagyobbacska ceg aki ilyenre vetemedett.
Ha meg belebuksz később atveszem olcson a gepest ha jó.🤣
Köszi az ötletet, szerencsére annyira közel nincs, én sem járok arra meg ők sem erre 🙈
Csajág ott van egy köpésre enyingtől,társulj be a sztojkáékhoz,ott nagyon megy az uzsora.
A lakáseladásból megmarad majdnem 32 misi, azt azért nem tapsonám így el, akkor már inkább a maláj kurvák aztán tuti kinyúlok valami egzotikus betegségben 🤣
A fekete jobb lenne.
Ja tényleg, az a biliárdban van 😁 akkor csak simán pirosra a rulettben 🤣
Piros golyó az mi? 😁
Laller tegye fel a megtakarítását a piros golyóra! ha bejön, 100 százalék hozam, ha nem, akkor meg nincs vele több gond 🤣
Fiam szentségel is nagyon, mert dollárban kapja a fizetését... komoly összegeket bukik most az alacsony dolláron, nem is nagyon váltogatja forintra, csak amennyi kell
Dollárba most egyszerű és gyors, nagyon lent van az ára, ez biztos nem fog így maradni örökké, persze nagyon nagy hozamot nem ad.
Én kerülöm a kertet, az valahogy soha nem fogott meg. Csak fűnyírás... van rózsa sor, meg mindenféle egzotikus szar, aminek még a neveit se tudom 😁 de ez az asszony hobbija. Galuskát se szaggattam még soha, pedig szoktam főzni néha.
Bakker pedig kell a lóvé.....😡
Add nekem, én sokkal rendesebb vagyok mint Zoli 🤣

Nekem mindenféle állampapírom van, rakás feltörekvő részvény közte Tesla ami most háromszor annyit ér. Kisebb mennyiségben dollár meg euró, de azt csak költőpénznek, nem kifejezetten befektetésnek.
Amúgy meg az önellátásra érdemes még költeni. Hőszigetelés, hőszivattyú, napelem, akku. Főleg ha meg tudod csinálni magadnak.
Jo akkor mehet él Phuketre thaiföldön.Azok nem malájkurvák.
Nem is akarom érteni,te maga vagy a tömény negatív energia,én az ilyen embereket nem érteni akarom hanem kerülni,messziről.
mi benne a ciki?
ha nem visz el akkor nyaraltál egy faszát lehet mesélni róla az unokáknak
nincs értelme nagy pénzeket gyűjtögetni, nyakunkon az összeomlás aztán bármid van szart se fog érni, mert ami érne valamit az jelenleg nem legális
Ebben a forgatókönyvben csak az a ciki, ha elvered a lóvét és mégsem visz el az ördög 😁
Mondtam, hogy nem fogod erteni, igy legyen lotto otosom.