Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senkit nem akar megtéríteni nem erőltet rád semmit. Ha nálad is minden rendben van "belül" akkor elfogadod Őt is mint saját magad. Jó arc nagyon, remélem dobolunk egyszer együtt majd vele...
te tudsz utalni? mert ini fórumozó (csak)szeretetet igért.
nincs benned hiba de lefoglal az elméd,teóriákat,élethelyzeteket gyárt mert a rabja vagy.Monológod első része kiindulásnak remek,csak állj bele éppen úgy mint többnyire a kétségeidbe és az itéleteidbe szoktál van egy megvilágosodásról szóló videóm...bááár igen hosszú 20 perc ...áhh inkább ne is foglalkozz vele...élj igy ahogy mostanság,mert ugye boldog vagy kiegyensúlyozott egészséges és szeretetteljes
Soha konkrétumot,kézzelfoghatót nem fogsz hallani semmilyen hittérítőtő,megnyugvást-lelki békét ígérőtől.Ők olyan emberek,akik addig áztatnak a langyos vízben,amíg hagyod magad.Ha be tudnak zsongatni,akkor már utalni is fogsz,és az ő lelki békéjük ettől stabilabb lesz.Amíg utalsz "szeretnek",zsongítanak,ha elfogy a pénzed,vagy rájössz lényegre,onnantól lapátra kerülsz.
De, amit küldtél megnéztem, semmit nem találtam benne arról amit hirdetnél illetve semmi konkrétat hanem csak a köd lett egyre átláthatatlanabb. ....gondolom bennem van a hiba, a tudattalanságban regnálva céltalan életem nihilében a szétzilált elmém ködös kavargásában tobzódom mely miatt nem tapasztalom a megtudatosult állapot csodás kinyílását (nem kinyalását ) és megtapasztalását a fény által bevilágított angyali fénylények megvilágosító cikázását melyek célt adhatnának sekélyes életemnek.

......azt hiszem ilyesmiket órákon át tudnék írni, de hát ezekből vagy 10 éve kinőttem no meg a konteókból amiket igen kedveltem sőt magam is gyártottam (néha még ma is).........
Jó estét kolbászok a helyükön nácibárka lemosva kész.
Hol irtam hogy titok ? Még a videóimban sem mondtam erre utalót sem..bár te ezeket sem nézted,hallgattad meg mert,ugyanmár,nanehogmár
Miért titok? Miért nem írsz-beszélsz világosan? Minden szekta főoldalán azzal kezdik, hogy titkolózni kell mert különben a hitetlenek gúnyolódnak......pedig ha akkor jóság amit hirdetnek akkor pont, hogy mindenhol a nyilvánosságot kéne keresni. Amúgy a kötözködés pusztán azért van mert hát ez egy nyilvános fórum ahol terjeszted a titkos igét (mondjuk ha titkos akkor miért terjeszted?). Ha minden nyilvánossá válik akkor nem lesz kötöz.....vagy igen, de akkor már más jellegű.
lassan Ramm szekta tag lehetsz
szeretetet mindenképp
tudsz utalni?
írd a tutit, ne csak mellébeszélj
főleg ha ennyire egyszerű a dolog
az elme mit csinál...hát túlbonyolit.....pedig sokkal de sokkal egyszerűbb ez az egész amit megélek,megélünk.
pénzt vigyél...sokat
Igen a jó Magyar lámpagyár!
sok sikert,majd mesélj milyen volt
Valami ilyesmi lehet: https://arkadiainfo.hu/villas-... .....12 egy tucat....
"Te vagy a fény az éjszakába' ,
Gyere, dolgozz a lámpagyárba'
Oh, jeah!"
nincs semmi megvilágosodás , csak vannak emberek, akik így különcködnek
nem akarnék részletekbe bocsájtkozni vannak elborult elmék akik olyan dolgokban hisznek ami társadalmilag nem elfogadott
ez a ram féle rezgő mozgó megvilágosodás érdekes téma, tényleg érdekel
"van aki abban hogy fiatal lányok vérét kell inni"
.......hmm, ez lehet, hogy érdekelne, de vajon milyen vért? Mesiset vaginálisan vagy valami mást?
nem a "abban a hitben" keresek bármit hanem jobb hinni mint tudni
te ezekben a megvilágosodásos izékben hiszel van aki a sátánban van aki a jehovában van aki abban ha oxigén sátorban alszik 120 évig él
van aki abban hogy fiatal lányok vérét kell inni stbstbstb
szóval ha ilyen mestermágus valami vagy írd le hogy jutok el a teljes megvilágosodásra
szerintem mást is érdekelne csak nincs útmutató csak egy halom közhelyes félremagyarázás ami igazándiból semmit sem mond
szóval ne kíméld az ujjaid, írj
Ha a hitben keresed, illetve tőlem ezen a vonalon vársz útmutatást akkor nem tudok közreműködni a kérésedet illetően.