az egeret nem érdekli
ha benne a dög a fogóban akkor is kieszi a maradék csalit belőle
a patkány teljesen más, ha talál egy dögöt megszaglássza mit evett aztán ahhoz amíg él hozzá nme nyúl
pont emiatt van a mérgeknek késleltetett hatása többnyire szép nyugiban eldől a belső vérzés miatt
a patkány nem egér
kb annyi az intelligencia különbség köztük mint egy kőműves segéd és egy egyetemi tanár között
a patkányok kibaszott ravasz jószágok
Hozzám odajött a patkány (nem vicc) a pinceajtóban várt. Nem szaladt el nem támadott... A természet szellemeivel van kapcsolatom, gyakorlom is de ez meglepett.
Két patkány bekoltozott az udvarra, az egyiket megfogtam szinte rögtön, a másikat hetekig próbáltam és hidd el, hogy mindennel, végül egy ilyen tultolt csapda fogta meg mikor bejött a zima.
Megérzi a halál szagát, ki is égtem tőletek korán reggel.
A képen látható csapdának van egy kis kör alakú tartója, diót nyomok bele, kirakom a csapdát és naponta többet elkapok ilyenkor ősszel, körülöttünk csak szántó van. Soha el nem mosom és kézzel fogom meg oszt mégis belemennek...
Nehogymár a kurva egércsapdát is így túltoljátok.
És a fogyasztása is magasabb volt mint az 1.6-nak.
Mondjuk azt nem tudom hogy csináltátok hogy 5 évesen rozsdált.
Nekem 15évesen kezdett.
Az első sárvédő mögött, és a tanksapka körül kezdte, de azt én csesztem el mert nem raktam vissza a sárvédőt és felcsapta belül odáig a sarat.
Ehhez képest 20+nál még egyben volt.
Macska.
De a tejcsokit is imádják, az bevált.
Ez úgy derült ki hogy spájzban a szalonnák, kenyér, meg minden jó mellett, az egérfogókat kikerülve csak a milkacsokit rágták meg
Egérfogót viszont minden gyilkosság után ki kell főzni, és kézzel nem hozzányúlni, mert megérzi a kis rohadék a halál szagát és elkerüli.
Ott mondjuk nincs kaja, nem értem miért mennek be.