havernak van egy "vétek" 1,6 civice
full gyári 160 lovas semmi extra nincs benne nemrég lett megdugózva mert 250felett jár és kezdte elég jól csipegetni az olajat
na ha azt te lehagynád avval a fos kiával akkor baszki idén fizetem minden piád
amivel a főnöke versenyez az 220 ló felett van elég izgága kis gép lett, és még ez is fokozhatzó lenne
Csak a benzines után de feldobtam mar, hogy minden autót zuzzanak be mondjuk 12-es besorolasig, az se tetszett senkinek ha ez lenne, esküszöm a Kiát bedobnam rögtön, addig viszont csak a dízel amíg az enyémnel rosszabb besorolású benzinesek futnak, addig.....
nem gondolod hogy kimegyek a kocsiba pizsamában megnézni a besorolást
amikor a dízelfüst miatt lassul a föld forgása döglenek a pandák és sorvad a dízelesek agya
A múltkor megálltam a 12 éves Kia-val a piros lámpánál, belső sav, külső sáv kb 70m után megszűnik. Jött mögöttem egy civic-el egy versenyző, hat ő nem fog egy régi szar kia mögé beállni, majd lerajtol a lámpánál.... 40m-en kapott vagy 20-at sajnos csak elől van menetrogzito kamera, úgyhogy nem tudom megmutatni....
Megint csak a magyarázat hanyas a besorolása? ha az energiáidnak csak a felet nem arra forditanad, hogy megmagyarazd mit-miért-hogyan nem akarsz megcsinalni, mar rég multimilliomos lennel a nagy környezetvédők ti vagytok, de csak addig, amíg ezért mást kell basztatni.... Diesel forever
tököm tudja merre van a forgalmi
mivel benzines alapból egészségesebb mint a te fos dízeled, még ha most is jött ki a gyárból
ez a corsa motor megállt félúton a régi fos és az újabb között, az alja ugyanaz mint a asztának csak a hengerfej más meg a kacatok egy része nincs benne, pontos dolgokat nem tudok mert nem a szívem csücske az a kis fos
de ha olyan fasza az a dízelfüst akkor vezesd be a szobába és szívd el te igazi környezetvédő
És mar meg is van magyarázva... tehát akkor fontos a környezetvédelem, amíg nem kerül pénzbe és munkába... értem.... most is csak azért kerül be egy bontott, nehogy alkudjanak. Nyilván tudja, hanyas is a besorolása a forgalmi szerint? Az én szirszar dízelemnek 15 és azt tudja is. Van benne egr (is) nincs levakolva
corsa alig megy amióta nem dolgozok, amíg nem ment jól és szarul evett addig volt a lap benne, amit persze még lusta voltam kivenni
amúgy hamarosan kell venni bele egy bontottat mert sárga lámpával kevesebbet ér...nem mintha olyan nagy értéke lenne de egy 2 ezer forintos hiba miatt lealkudnának 20-50 ezret
amúgy hihetetlen kevés füst megy vissza, és a corsa egr nélkül is tudja azt a besorolást amiben van
Mindenképp hiba olvasás az első és törlés.... ha vissza dobja a hibát akkor kell elkezdeni kutakodni. Ha csak egy pillanatnyi hiba jelzést ad vmelyik szenzor egy idő után magától is elmúlik a jelzés de a hiba tárolva marad. Ettől függetlenül igazatok van, az egr a leggyakoribb, de az esetek négy részében menthető
a lapka nekem is megvan mert a corsa el van vakítva, én alumíniumből vágtam ki
a szofver várat magára mert nem költök erre annyi pénzt mint az autó értékének 1/10-ed része, inkább teszek bele abbi is egy bontottat 2-3 ezerért úgy is megy a háztól hamarosan
Azert tenyleg ra kene nrzni mi a hiba,mert egy trafosor is csekkendzsint ad,Az egr bol meg annyi fele ven hogy megszamolni is nehez.Van 3 1,6 os astrank mindben masmilyen.
Le lehet írni az EGR-t szoftveresen és árulnak hozzá levakoló lapkát. Egyes országokban EGR nélkül is forgalmazták 2002-2003 környékén, sőt egy 2004-es 1,6-os Meriván a saját szememmel láttam ilyen megoldást. https://lmsperformance.eu/egr-...
na a dízel a hykomat csoportban van persze hogy jók a besorolásai
full gyári 160 lovas semmi extra nincs benne nemrég lett megdugózva mert 250felett jár és kezdte elég jól csipegetni az olajat
na ha azt te lehagynád avval a fos kiával akkor baszki idén fizetem minden piád
amivel a főnöke versenyez az 220 ló felett van elég izgága kis gép lett, és még ez is fokozhatzó lenne
amikor a dízelfüst miatt lassul a föld forgása döglenek a pandák és sorvad a dízelesek agya
mivel benzines alapból egészségesebb mint a te fos dízeled, még ha most is jött ki a gyárból
ez a corsa motor megállt félúton a régi fos és az újabb között, az alja ugyanaz mint a asztának csak a hengerfej más meg a kacatok egy része nincs benne, pontos dolgokat nem tudok mert nem a szívem csücske az a kis fos
de ha olyan fasza az a dízelfüst akkor vezesd be a szobába és szívd el te igazi környezetvédő
amúgy hamarosan kell venni bele egy bontottat mert sárga lámpával kevesebbet ér...nem mintha olyan nagy értéke lenne de egy 2 ezer forintos hiba miatt lealkudnának 20-50 ezret
amúgy hihetetlen kevés füst megy vissza, és a corsa egr nélkül is tudja azt a besorolást amiben van
a szofver várat magára mert nem költök erre annyi pénzt mint az autó értékének 1/10-ed része, inkább teszek bele abbi is egy bontottat 2-3 ezerért úgy is megy a háztól hamarosan
https://lmsperformance.eu/egr-...