Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siratóasszonyokat ne hívjunk??!
nincs állandó csak néha elmegyek ide-oda, mert enni azért kell
lenne meló de mindenhol azt akarják hogy megszakadjon az ember, nekem ilyen nem kell még akkor se ha ilyen 1300-1500as órabéreket adnak, de dolgozzon napi 10-12 órákat akinek 2 anyja van
ismerős palackozó soron van azt mondja heti 3-4x 16 órát áll a gép mellett
Szép estét Nektek! "mert lefagy a tököm az opel ülésben" Bezzeg 30 évvel ezelőtt nem volt ilyen gondod, mert akkor még volt vér benne! Most meg az ülésfűtéssel beizzadsz, és ha kiszállsz akkor az izzadtság megfagy, és már is kész a baj ! A macskám a Kandúr Bandi kint alszik, bár fedett helyen, nos Neki egy ilyen ülésfűtés van megcsinálva 3V-ról és a cica szépen elfekszik rajta! Kellemes meleg, és nem forró!
A be-ki kapcsolós ülésfűtés manuális.....
A fokozatszabályzósat úgy állítod be, ahogy neked tetszik.
nagyon jó az ülésfűtés, én nem is veszek olyan autót, amiben nincs.... találtál állandó melót?
nekem há
hétvégén lesz munkám, a végén még kell venni valami rendesebb ülésfűtést mert lefagy a tököm az opel ülésben
ami volt birkabőröm meg gondolt egyet és elkezdte hullajtani a szőrét, alig van már szőr a bőrön, szerintem nyáron megtámadták a molyok mert múlt télen még fasza volt
a hoki ülésfűtés meg olyan forró hogy izzad a seggem benne és ha kiszálok akkor fagy le a tököm
nnna, lehet sajnálni, holnap be kell mennem a munkahelyemre.... de mivel hangszálgyulladásom van, viszem a kutyát is, hogy tudjon ugatni a kollégáknak
ami annyira jó mit a herpesz
De van Vista driver
Igazatok van...... Beszélj a Canonnal, hogy írjon hozza drivert
Ráérsz, időd van, mármint ha kész vagy az éves leltárral....
Mivel ilyen 40 rugóért vettem az angol ipsétől a táskát a bizbaszok nélkül,jó arról nem volt szó hogy a csövön lévő egyik bizbasz törött,szóval mérges voltam.És nem létfontos,csak ha 1 hétnél hosszabb útra megyek,ráér a dolog.
Azér a pénzért ráérek,a danamid tömb meg volt kemény 2800.
Nekiállok szobrászkodni ha nem lesz cnc.
" egy "hoki" linux simán megoldja úgy hogy az egyik keze a seggében van " A másikkal pedig a szerszámot húzkodja!
hiszed
kattints csak rá mit ír ki........ egyikhez sincs semmi
ennyire nem hülye a vidéki sem
Dehogy támogatja: próbáld már kiválasztani BÁRMELYIK MacOS verziót....
Nem értetek hozza, tényleg adjatok el, jó nektek a hoki szar winfos meg android
Egészségetekre !Remélem megy belétek a pálinka! Az alkohol fertőtlenít!
Macos 10.14-Ig támogatott ugyhogy hajrá
https://www.canon.hu/support/c...
gyerek gépe
aztán engem basztat hogy nyomtassam ki a számláit, mert a buzi almás gépe egy szaros nyomtatást nem tud megoldani
amikor egy "hoki" linux simán megoldja úgy hogy az egyik keze a seggében van
Add el azt a sz*rt, és vegyél egy rendes windowsos gépet. A különbözetet meg majd jól elisszuk....
Irrealis árak vannak, nekem is az sw-moteches lámpatartó lemez amin van 2hajlitas, 3furat amit gondolom egyszerre préselnek amikor kivagják a formát, 4csavar meg pár alátét és 15ezer... de megvettem mert lusta voltam gondolkozni hogy legyen, minta alapján már egyszerű lenne.
naszóval
van itt pár almás "buzi"
hogy a pöcsbe lehet összekötni ezt a almás laptopot(asszem air) a millió éves canon fax l120 kütyümmel? a fénymásolás a cél
mert ugye nem csinál semmit sem hivatalos driver nincs hozzá csak windózos, ellenben a linux megismeri hogy ott egy kütyü ami tud nyomtatni és egy átalános illesztőprogival vígan nyomtat
egyedül ez az almás cucc nem nyomtat, pedig nagyon kellene neki
aki megoldja megígérem hogy nem buzizom miatta
én is így szoktam lenni, hihetetlen milyen árakat tudnak adni mindenféle biszembaszom kiegészítőknek
amúgy az a bosszantó hogy az 50 ezres kütyüt is a kínaiak gyártják le 800 forintért, számoljunk a tervezésre 10 ezret, de akkor sem 50
Ez az én skót spúr vénám hogy nem adok két 15mm-es csőér,pár vasboltos csavarért és 2 műanyagdarabért 50e-forintot bármilyen ára volt a motornak.

Az unokatestvérem jó helyen dolgozik,nyugdíjas HM állás ő lézeres de van cnc is,programozni is tud.Csak nehéz eset.
Inkább nekiállok és kiharapdálom foggal akkor is gyorsabb lesz.