Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nők nem merik mondani mert egy agresszív állat vagyok
amúgy meg hiába is mondanák, leszarom
kajával meg pinával lehet egy férfit "megfogni" namármost kaja bárhol kapható, de bármit meg tudok csinálni ha kedvem van hozzá
ezen a pina dolgon meg már túlestünk, ő is rájött amit én már régóta tudok hogy más nőknek is van rés a lábuk között
szóval a nők ezt a tuti mondatot nem mondhatják

amúgy kevelem a rendet, ami nálam kb annyit jelent hogy mindenk kidobálok a gecibe ami nem használatos, és egyből rend lesz
Nagy duma.... "Nekem ez úgy jó ha neked nem akkor csináld meg."

Képzeld, ha a nők is sok mindenre ezt mondanák!
Elég fura környezetben élnél, szerintem. Mivel nem gondolom, hogy rendszerető és pedáns vagy....ha egy ilyen mondatot preferálsz.
Bár azt is tudom, hogy csak duma....és amúgy pihe-puha bolyhos papucs vagyol!
Volt egy tanárom általánosba. Neki a válasz mimdig a következö volt a feleségének, ha valamire beosztotta: szivem, neked se szakmád, meg nekem se ugyhogy mindegy melyikünk csinálja meg. Akár meg csinálhatod te is.
Ez az info 50 ezret ér. Tehát aki olvassa az utalja meg a héten
Ha egy nő bármit szeretne amit én-te-mi-stb nem akkor ez a kulcs mondat
Nekem ez úgy jó ha neked nem akkor csináld meg.
És ez lehet bármi.
Akár a sövény nyíras akár az ebédlő asztal lepakolása
Ennyi
Csak határozottnak kell lenni
Amennyiben ez nem váltja ki a kellő hatást a kommunikációt lezártnak kell tekinteni és otthagyni a fenébe a női felet
De az általuk kívánt mozdulat sort meg véletlen se szabad megtenni
Ha azt éppen nem is, de jókat lehet tőle pürjenteni.
Vagy csak simán befosol.
De ha eszel lencsét szerencséd lesz
Tapolcán rondán befelhősödött, állítólag holnap majd kiderül, hogy mi esik ma, és majd a Nap is ki fog sütni?!
Jó is volna, csak ott basztam el hogy nem lettem burzi, aztán a két ünnep közötti nyugiból minden perecemet a nők osztják be, mert úgy is ráérek...na meg ők is
De várom már a szürke hétköznapokat, amikor rajtam kívül mindenki dolgozik.
Én sem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz.
Igen, rájöttem. Én nem olvasom amit írsz.
Ugy nekem is menne, de azzal lehet nemsokra megyek
de igen, csak kibaszott sokat kell inni hozzá
De lehet a bútoros Zoli tudása is jó lenne
Lengyelül nem tud valaki?
Azzal ki lehet kergetni a világból babonás se vagyok, de azért két kanállal belém eröltetnek a szerncse végett.
akkor cserélgessünk recepteket, ki milyen újévi lencsét csinál?
Itt nem annyira sajnos. Köd, hideg, szutyok
egy évbúcsúztató motorozást meg lehetne ejteni, egész jó az idő
Sziasztok! Informális segítségre lenne szükségem. Tud bárki bármilyen infót , árat stb-t erről a típusról? Kawasaki KL KXE 50 ( google már megvolt) Köszi előre is!
Tanultam. De csak alapjaiban van már meg.
Le is mentettem, nagyon jóösszefoglalás, és már a korszerü megoldások is emlitésre kerültek. Az a lebegtetéses technika közelröl is érdekelne. Anno még technikumban tanultunk ezekröl, de azota nagyot lendült a világ mindentéren.
Ezt most olvastad és ollóztad valahonan?
Tessék, egy kis olvasmány mindenkinek, ha már egyszer motorozás helyett villanymozdonyt henkelünk!

https://vet.bme.hu/sites/defau...