van egy fasza corsa kocsim
nem full fapad mert van benne utólagos központizár
4 ajtóból 3 ajtóban működik is
vettem már egy motort bele de kibaszott lusta vagyok kicserélni
Ebayen van egy hatar beépithető kitt ilyen melegitobol.
Bar nekem kb annyira hianyzott mint motorban a visszaszamolos fogyasztasmerö.
A legkondit is evente 4x kapcsolom be.
nővérem visszaadta a hiace-t végre, másnap alku nélkül elvitték... szervizes ismerős haverja, körbenézték, felemelték, hibát kerestek, csodáloztak és kérdés nélkül kitette a vevő az összeget azért sajnálom, majdnem 22 évig szolgált
egyenlőre jegelve van, mert akinek van nem talál magának egyterűt ami "normális"
még jó hoyg nem dobtuk fel a corsát a hahu-ra, mert azt kb 2-3 nap alatt eladtam volna
úgy tűnik az astra nem úri autó abban nincs gyári fűtés, bár néztem pár videót hogy lehet beletenni, de egyszerűbbnek tűnt az olcsó autósboltos
lehet kellene még egyet venni és sorbakötni a kettőt
van ez a fax ami kb örök élet, nagyon szépen nyomtat, hihetetlen gazdaságos mert 1 toner minimum 2000lap aztán van itthon hozzá még 4 db
plusz 2 üres amihez por is van de szerintem kb sosem fog kelleni feltölteni
van itthon 1 pc, 3 win laptop, 1 almás, nem kell több kütyü
csak az lett volna a cél hogy a gyerek ne baszogasson amikor nyomtatni kell, a gépéhez nem ér oda a kábel, a t-com router buta nem lehet rákötni a nyomtatót
szóval az almás laptop lett volna a célszerű
a helyi boltban vettem egyet valami 2500 felé volt az ára de nem tetszik mert forró fokozat nincs benne
lehet a drágább cucc állítható de olan nem volt
amúgy a birkabőr volt a tuti, bár nem szép meg elég 80as évek de abba meztelen seggel se fázik az ember -20fokban sem
múlt évben az volt a kocsiba volt amikor -16 fokban mentünk reggel haza, akkor sem fáztam benne 1 vékony melós nadrágban
nem full fapad mert van benne utólagos központizár
4 ajtóból 3 ajtóban működik is
vettem már egy motort bele de kibaszott lusta vagyok kicserélni
Bar nekem kb annyira hianyzott mint motorban a visszaszamolos fogyasztasmerö.
A legkondit is evente 4x kapcsolom be.
még jó hoyg nem dobtuk fel a corsát a hahu-ra, mert azt kb 2-3 nap alatt eladtam volna
lehet kellene még egyet venni és sorbakötni a kettőt
plusz 2 üres amihez por is van de szerintem kb sosem fog kelleni feltölteni
Nekem bőven elég az 1-es fokozat a here-grillen!
csak az lett volna a cél hogy a gyerek ne baszogasson amikor nyomtatni kell, a gépéhez nem ér oda a kábel, a t-com router buta nem lehet rákötni a nyomtatót
szóval az almás laptop lett volna a célszerű
lehet a drágább cucc állítható de olan nem volt
amúgy a birkabőr volt a tuti, bár nem szép meg elég 80as évek de abba meztelen seggel se fázik az ember -20fokban sem
múlt évben az volt a kocsiba volt amikor -16 fokban mentünk reggel haza, akkor sem fáztam benne 1 vékony melós nadrágban