Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Afrikában a mai napig még a vasgyártásig sem sikerült eljutni.
Jaj druszám, be ne sértőggyé' mán'!
Mondjuk ott nem csak a benzin hiánnyal kellene megküzdenie!
Hát jó nagy tankja lett annak a kis motornak.
Visz 40 liter benzint, mert az a qrvára Túlfejlett Afrika nem arról híres, hogy a benzinkutak egymásba érnek!
Itt Tapolcán vízszintesen hordja a szél a havas esőt , ahelyett hogy az édesanyjával hálna helyette!
ahogy a bölcs kínai öregember mondaná:
"ha nem szereted hogy lebuziznak ne legyél buzi"
Ne vedd magadra.......az általánosítás pedig azért létezik mert az amit általánosítanak általános......és üdítő ha van kivétel.
Franc tudja, meg lett ami füstölt, de még csak most sikerült venni bontottat belőle és jövő héten lesz beszerelve és csak reménykedem, hogy nem sütött meg mást is. Amúgy az alapjárati motor a kábeleivel együtt. Nemrég vettük és már előtte is voltak gondjai az előző gazdának, de erre nem gondoltam, a gáz, hogy a biztit előtte 3 nappal kiégette, rájöttünk nagy nehezen, hogy a bizti ment ki, lecseréltem és 2 nap múlva indítás után elkezdett füstölni, no az új bizti nem oldott hanem csak a műanyag olvadt meg rajta és szépen lefüstölt, de a motor járt közben, gyorsan leállítás mikor rájöttem, hogy az én autóm büdösödik mivel sötét volt így nem láttam míg ki nem szálltam, hogy a motortér alól dől a füst és utána már nem indult. Ehhez a gyöszhöz viszont kurvára nincs bontott cucc és utángyártott sem mint a legtöbbhöz, ezt alig 1 évig árulták ezzel a motorral nálunk így bontott sem sok van.
Ez érdekes ma is ültem autóban (lefosott bmw) rajtam kívül rengetegen nem használták az irányjelzőt de asszem inkább berakom a spórkemerát az utastérbe azt majd feltöltöm kommentálva a forgalmat a többiekről miközben jelzek. Rohadtul unalmas az általánosítás getyóra unom már asszem léptem...
Szerintem a szerszámuk hossza 2 centi a vízből való kijövetel után!
Mitől gyulladt ki?!
Ez mekkora fless már! Honda Monkey Africa:
Ugyan nem bömös, de nem jó emlék nekem, életem első autó lefüstölése 1 hónapja megvolt és nem lesz olcsó.
Szerintem keress egy masik hűtőst.
A két fokos víz, az van két centi?
Mégis, látod vannak olyanok, akik már az előnyárban , vagyis január 2-án fürdenek a Balaton forró, +2 C -fokos vizében!
Január, február,... ...itt a nyár!
Kitt-katt, és pillanatok alatt itt lesz!
hol van az még...
Nem ártana ha valami fémipari szakmád lenne, vagy ha neked nincs akkor valamelyik barátodnak, és ügyeskednétek.
Majd a nyáron kijavíthatod! Rá kell forrasztani bádogoscinnel a horpadásra egy 5 mm-es menetes rézpálcát a végével, és ki kell húzni a horpadást vele! Gondolkodj, és ügyeskedj, annyi pénzért már megéri!
Szia ! Esztétikai hibája van, oldala behorpadt eléggé....előző gazdánál elborult.......elvittem hűtőshöz azt mondta nem tudja megjavítani mert tán valami nagyon vékony anyagból van :(