Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem törődtetek vele beleültetek , és menjünk!
Azért fősulisként egy 15 éves korában vásárolt (!) Trabival többször megjártuk Erdélyt és a bolgár tengerpartot is. Voltak persze útközben kisebb-nagyobb kalandok, de mindig saját lábán hazaértünk!
Úgy kell Neki B+ !!
Miért nem érted??! A Trabantok szerinted alkalmasak voltak a közlekedésre??! Főleg a 6 V-osak?? Tudod a bolsevizmus sok mindent megengedett magának amiket nyugatabbra körbe röhögtek!
Nagyon egyszerűen: amikor azokat a motorokat tervezték, akkor még nem kellett nappal világítani. Aki meg este kujtorog, az meg is érdemli.
Opeles több van. Szóval megszavazzuk hogy az Opelesek jó fejek, a BMW-sek köcsögök
Van az a szar elektromos rendszer ahol számít
MZ TS 6V. Eleve az index csak úgy működött vizsgán hogy rátettem egy kicsi szünetmentes akkut 12V-ra és hozzá való villogót.
6V-ról csak akkor villog ha húzom a gázt.
Aztán meguntam és kiderült hogy motoron nem kötelező az index megléte, szóval lefűrészeltem. Vizsgáztató szólt hogy legalább a csonkokat szedjem le és átenged
Aztán még a hátsó lámpát megcsináltam LED-esnek. Annak bőven elég a 6V megfelelő variációban, így egyrészt látszik, másrészt a feszültség ingadozástól sem függ a fényerő.
A lámpába meg találtam 6V-os Tungsram halogén izzót, így 25W-ból jobban látok mint a gyári 6V/35W-ossal. Így már elbírja a ~60W-os csúcsteljesítményű dinamó ezt a rengeteg fogyasztót.
Mondjuk nem is értem hogy engedhették forgalomba ilyen hulladék elektronikával ezt új korában.
Arra gondoltam , mekkora a fénye, elé-e az esti közlekedéshez?
Ennél konkrétabb kell, mert ez így, ennyiből nem megmondható.
A szél elállt! Attól félek, hogy most csak a szokásos vihar előtti csend van !
Nem így tapasztaltam
A fényszóróizzónak mennyi a teljesítménye?
Jóvan na! De attól is a villanyszámla növekszik!
A régieknél 2x21+5W, de kb. 15 éve LED-esek....
Biztos fél, hogy sok lesz a villanyszámlája, ha irányjelzőt kapcsol! Ugye mégis csak 2x20W !
Hát igen
5782 opelből nem indexel 4 az több mint 5 bmwből 3
Buzi opeles
nekem van a kiaban kamera... érdekes, nekem sokkal több köcsög opeles, suzukis, renault-s, hondás stb van a felvételeken, mint bmw-s (igen. az is van).... tehát általánosságban kijelenthetjük ezek szerint, hogy a bmw-s a legkevésbé köcsög... így jó lesz?
Az biztosan a vészvillogója volt, csak kiégett a fele izzó.....
Van a BMW-ken irányjelző.
Ma is vagy 5 percig villogott (amíg elfogytak a szembejövők) egy E90-esen balra...... amint a Szentmihályin a belső sávban megállva (giga sort gerjesztve mögötte, amúgy tilos helyen) be akart (és meg is tette) kanyarodni a Klapka György utcába.
BMW-S prszt és BMW-S prsztna a két matrica(ha nem lehetne eléggé kinagyítani
Degeccciiiiii!
Rolls Royce?