Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elötét ellenállással elég nehézkes lenne, szintén az áram nagysága miatt. Soros egyenáramu motorokat alkalmaznak, a motor fluxusa a gerjesztötekercs söntölésével változtatható. Mezőgyengités esetén a fordulat nő. De változtatható a forgórészköri ellenállás növelésével is, ekkor a fordulatszám csökken.
Igy van, de ott is szerintem már csak a kiépitett rendszerek miatt hagyták meg.
Sose a gyorsasággal volt a baj. Az áramerösséggel annál inkább. Ráadásul amikor a 16 kétharmad hz-t kitaláltlák, még nyomokban se volt félvezetö. Azokban az országokban, ahol alkalmazzák, külön fejlödött a villamos vontatási rendszer a többitöl, néhol hamarabb is.
Nem teljesen. A vasuti vontatásnál is egyenáramu motorok vannak. Régen Ward-Leonard hajtással odlották meg, aztán jöttek az egyenirányitós majd tirisztoros hajtások. A váltakozó áramu motorok fordulatszámát nem lehet egyszerü módszerekkel változtatni, különösen nem folyamatosan és tág határok között és állandó nagy nyomaték mellett, ami a villamos vontatásnál szükséges.
Ugyanugy gerjesztéssel, mint a többin.
Te nem, de a többi pech igen
Egyenáramú hálózat csak a villamosoknál van már csak, tudtommal. És igen, a régieknél előtétekkel, illetve a gerjesztéssel variálgattak még.
Vajon az egyenáramú mozdonyon hogyan szabályozzák a feszültséget?! Előtét ellenállással??!
Az ő dolguk, de nem hiszem, hogy ma már ne tudnának kellően gyors diódákat, vagy thirisztorokat gyártani !
De, azért még elég sok országban használják. Német, osztrák, svájci, svéd és norvég vasutak sajátja.
Igen, az ok, hogy az alacsony frekvencia miatt könnyebb egyenirányítani ezt a fajta áramot.
Igen, egy nagy trafója van, de az minden váltóáramú mozdonynak van, csak az egyenáramú hálózatúaknak nincs.
Hat nem ez a legolcsóbb cég, mondjuk én nem kuldok velük, csak hozzánk hoznak....
Mert kb 1 het alatt itt lesz ugyanazert a 10 euroert mint a tobbi posta es percre pontosan nyomon kovetem hol jar.
Te olvasod mit irok vagy elvesztel egy alternativ valosagban?
Oké, de ennek mi köze ahhoz hogy kurva drágák, lehúzósok és nem képesek jelezni amikor kegyeskedtek 3* annyiért levámolni, és elindult a futár?
Netalán még fel is hívni, hogy ekkor meg ekkor érkezünk....megjegyzem erre még a szippantós cég is képes.
percre pontosan tudom hogy a 27.12.2018 18:58 rendszerbe vitt csomagom 29.12.2018 06:47 elhagyta magyarorszag fele a Feucht-i kicserelokozpontot.
Persze hogy ez szar..............mert TE ezt mondod.
Egyszerűen ha valami szar, az szar.
Bár neked ezt hiába magyarázom aki angol motorért képes rajongani
És ha küldene is utálnám őket, a dupla árak és miden szarért lehúzás miatt.
Én soha.
Minden más futár képes rá.
A küldőnek nincs meg a címe? Írni kellene neki , ne szórja a pénzét felesleges küldözgetésre!
Nagy port vert fel.
Vaami tuti felrement es beirtak jegyzetbe,kerilacival mindig ki kell baszni.
Én mindig kapok SMS-t is és e-mailt is...