Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem soha nem tájékoztattak, és módosítani is csak egyszer sikerült mert szemfüles voltam. Kértem hogy az irodába vehessem át, mert a futár soha nem képes normális időben jönni. Az plusz 2 nap ügyintézés volt mire az egyszem belvárosi irodába átvehettem.
Szóval kapja be a DHL!!! Rühellem őket mert egy fos cég.
Ja részletesen tájékoztat hogy most jól meg fogunk baszni mindenféle díjjal, de arról nem hogy mikor kegyeskednek kijönni, csak egyszer csak ott van az ajtó előtt.
Minden más futárcég tud valamit küldeni előre.
De semmi gond mert külön pénzért akárhányszor kijönnek potyára.
egész jól bírta szegín astra
a pótkerék tuti megússzta
Kérdés mi a vámérték szerinte. Mert nem azt veszi alapul amit a kinai ráirt. Bár mint mondtam a fene se érti, nekem mindkét csomag vám meg áfa köteles lett volna a fizetett érték miatt. Mindenféle papirt kitöltettek, nyilatkoztattak, aztán átirattam a csomagot cég névre, kértem direkt ID számot is a cégemre ha már fizetni kell legalább leirjam, ugyis a cégbe ment volna - aztán mire megkaptam egy fillért se kellett fizetni. Jól jártam, de nem értem a logikát.
Igen, irtam is hogy visszafelé olvastam, aztán derült ki a lényeg. rossz szokás:)
Ja-ja. utánna olvastam csak az elözményt:) amiböl kiderült hogy a frekvencia miatt a nagyobb trafó jó sulynak:)
egy ismerősnél állt a sufni sarokban kb 15 évet, de lehet többet
a nagyja port még le is töröltem róla
nemdohányzó nő az igaz is de nem orvos volt hanem suliban valami adminisztrátor
Garázsban tartott, megkímélt nem dohányzó női tulajtól, aki még orvos is?
Múltkor volt több érdeklődő a gáz tartályra
Ha érdekel valakit egy ilyen 53 literes meg a régi vastagabb 45bar-os
Mozgatható így ahogy van 2500 Ft
Hűtőgép motoros kompresszor volt csak meghalt a motor
Ha kell hozza multiszelep az még 2000ft de azt nem szívesen adom mert nekem is kell
Így van, sose volt pénzem banánra és nem is lesz!
drága a banán mi?
de azért a majom jó amikor villogni kell
Na ez is megvan januárban mehet a fényezőhöz. Bacott drága lett volna az új ehhez képest.
A dhl nem a kedvenc
Egy ingyenes YouTube dísztárgy végül 11 ezerbe állt meg ebből 6 ezer volt az ügyintézés
A fedex hozta Pestig onnan a dhl intézte
A posta meg ha minden igaz 2400ért vámkezel
Vagy nem.....
Simán címre jön a DHL.

Kari előtt rendeltem valamit Miami-ból és 27-én kézbe adta a DHL, vámkezelve...kompletten.
Egyébként az eredeti szakmám : 625 Villanyszerelő . illetve -Bányavillamossági technikus! Régebben amíg elektroncsövek , és tranzisztorok voltak a készülékekben, meg is javítottam őket. Aztán ezzel kb. 30 éve nem foglalkozom. Jelenleg már villanyt szerelni sem nagyon szeretek .
Az a baj legtöbben még mindig az MPL-t használják itthon mikor a legdrágább és a leglassabb.
A német DHL a magyar postával küldi itthon.
Ez meglassítja.
Ezt csak megerősíteni tudom. Pontosan tájékoztat a kiszállításrol is, sőt ha nem jo módosítani is lehet rajta. Vámérték alatt sosem vamol természetesen. Sok cucc jön dhl-el, mindig korrektek voltak...
Fura, mert nagyon részletesen tájékoztat a DHL....
Nálad nem tudom mi a probléma.
Köszönöm az információt !
DHL mindent vámol, mert ebből is van pénz neki, mert dupla annyi az ügyintézés náluk mint a postánál.
DHL-el önként soha nem postáztatok. sima eco posta. Amennyivel lassabb annyi idővel a vám miatt a DHL sem gyorsabb.
Ráadásul rendszeresen kiakasztanak, hogy minden előzetes egyeztetés vagy tervezhetőség nélkül jön, hogy itt áll az ajtóm előtt hol vagyok. Anyád!
Viszont minél magasabb a frekvencia, annál kisebb vas keresztmetszet és menetszám elég ugyan annak a teljesítménynek az átvitelére, vagyis kisebb trafó elég.
Ezért olyan picik a kapcsolóüzemű tápegységek.
Ezekben is trafó van de 10kHz felett hajtják őket.
A határtalan frekvencia növelésnek az egyenirányítás és a kapcsoló elemek sebessége szab csak határt, mert a kapcsolási idő alatt jórészt veszteség termelődik. Ezért egy lassú tranzisztorral (ami a nagyobb teljesítményekkel együtt jár) célszerűbb alacsonyabb frekvenciára optimalizálni...persze nem 16Hz-re.

Repülőkben pont ezért a méret és súlycsökkentés miatt 400Hz-es hálózat volt. Most nem tudom mit használnak.
Tudom, csak az alacsony frekvencia miatt gondoltam, hogy a trafó nagy méretű a mozdony pedig úgyis elbírja!