Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért barkács körökben is előfordulnak CNC-k, azok jóval olcsóbban működnek, mint egy ipari megmunkáló központ, és műanyagot bármelyik elviszi.
Apropó, milyen terhelés van ezen az alkatrészen. Nyomtatni tudok neked ilyet, csak az némileg gyengébb mint a danamid, de egy próbát megérhet mert az filléres téma.
Nehéz esett...Vagy csak te vagy kretén. Vajon melyik a valószínűbb?!
Cofidis...
Ha lehet kapni inkább venni lenne érdemes, mert gyártani sokkal többe kerül, már ha csak a tervezésre fordított mérnöki óradíjat nézzük is
De ha nem beszerezhető, akkor ha megvan hogy mihez kell illeszkedni, akkor meg tudom neked csinálni a 3D-s modellt róla.
Nem tűnik komplikáltnak.
CNC maróm nincs még kész, annak magadnak kell utána járnod.
Az valami?
Mi befértünk a lépcsőshátú Trabantba is 10-en, jó ... valaki a csomagtartóban feküdt! Még így is sík úton 100-ig gyorsult....csak nem hamar.
Jaj ne csináld.
ilyen baszkiiiii
Azt ndm tom mi,Ezt jol megtekerted,ey ha ndm tort el a muanyag akkor jol megmarkolva hatralokhetted a tetot.
nekünk már a fain botváltós kombi volt, bár a kettest ugyanolyan szarul vette mint a kormányváltós
diszkós hazafuvar sok esetben 10 személlyel történt
Gyári sibeda.
http://youtu.be/JRL7mRaYMGU
ezt túlélte a kismuff, bár a kocsi totálkár lett
A 353w az a vegső pusztíto de csak a delux tolotetős.
nekem az első autóm egy 353as wartburg volt
ráaásul nem is az enyém volt
faterral megegyeztünk hogy péntek estétől vasárnap estig vihetem bárhová 2 évig így használtuk
utána meglett a csodálatos 1200 zsiguli mert szombatonként is kellett neki a kocsi
a második generáció nagyságrendileg jobb biztonság terén, mint az első, ami egy koporsó ha nekimész egy tejfelesdoboznak a második gen már jó
swift meg a kellő biztonság nem bizarr egy mondatban?

mondjuk az tény hogy egy helyi kispicsa elé kiment egy traktor és túlélte a lány, ellenben egy merci suv nemrég kinyírt egy embert a közelben szóval bármi megtörténhet
Hogyne! Nekem egy '78-as Fiesta volt igaz Ghia.
mármint első autónak...
nekem anno az első egy félelmetesen bitang erős fiat uno 55S volt... S mert speciál kiadás
Mekkora ász volt a punto 2 HLX 1,216v 2003 ban,td jo eg.
olyat kell venni, amit nem sajnál az ember, ha odaveri valahova... ez pont ilyen
első autónak jó....
Én nézegettem azokat is tavasszal - de fapados és qrva kényelmetlen, még a Yarishoz képest is.
arra pont jó a swift2... olcsó, van alkatrész gazdagon, kis fanntartási költség, kellő biztonság...
aztán ezt mindet nekihajtogatja egy villanyoszlopnak.....
elsőre mindig valami rettenet fost kell venni a kölyköknek, hogy utána tudják becsülni a jó kocsit
Tesó rá se nezett a suzukira.
Mazda 2 tetszett,ceed dizel kiakasztotta mert szar a hangja .Nőből van.
Mondjuk mar tul van a 30000 km en 1,2 ev alatt.