Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mert jó és olcsó a fenntartása! Ennyi! Suzuki! A Hyundai, Kia páros jó, de fogyasztásban 2 literrel többet kajálnak, mint a Suzukik, tapasztalat! Legalábbis a i20 és a Rio
Pár éve, a válság közepén "fillérekért" lehetett venni jó állapotú, keveset futott Swiftet, aztán brutálisan felment az áruk - már ami vállalható állapotban van.
Az SX-4 meg a másik: egyszerűen érthetetlen, hogy miért kérnek ezekért a 10-12 éves, amúgy kényelmetlen sz*rokért 1,6 - 2,0 millió forintot.... Tavasszal az is képben volt (pofára nekünk nagyon tetszett), de egy próbakör után kiszerettem belőle (meg nem is volt annyi pénzünk). A sokkal kényelmesebb, jobb, felszereltebb és "komolyabb" Ford Focus, Kia Ceed ugyanolyan állapotban kevesebbe kerül...
Még a fiesztákat is nézegetem...
Nem kell megkímélt jobban felszerelt mert tök felesleges, (első autó) a futott km is lehet akár fél milla van ismerősöm akinek az ignicsébe 6kiló felett van már és vígan megy...
Jó, nagyon megbízható és kellően biztonságos autó, de a megkímélt, jobban felszerelt (légkondis GLX vagy GS) kivitelek ára elég magas még 10-12 évesen is.
A "jó motoros", 1200 cm3-is, elöl-hátul változó szelepvezérlésű verzió (ráncfelvarrott, 2010-től) meg majdnem 2 millába kerül. Annyiért pedig már kényelmes, "rendes" autót is lehet venni szerintem. Szóval keresni kell a legjobb vételeket...
Vas? Azt nem csak a bodzások használják?
Első vasnak tökéletes szerintem.
És az már minden szempontból jó.
Jól mondod, a vasaló a 2 generációs.
A gombócra gondoltam én is az előtte lévők felejtősek.
ámbár lehet a deluxe most látom a napfényes tetőt
DE EZ AKKOR IS MÉG A PISZTOLYVÁLTÓS
Hát nem b@zmeg ez pisztolyváltós és nem is a deluxe
sejtettem
Első autóm volt, wartyogó turiszt 2 ütem 3 henger Már ez is a "korszerű" bot váltós volt ja és ez már elő hordta a hűtőjét
Az a váltó egy kalap fos volt. 6-os köracélból legyártva Amikor 1 éven belül harmadszor maradt a kezembe mert eltört már volt nálam satu és menetmetsző Egyszer kécskén a diszkóbol akartunk csajokat vinni a nyaralóba. Parkolóból tolatásnál váltáskor elröccsent és hátramenetbe maradt Dehát a fszunk meg állt így kénytelenek voltunk 4 km-ert a nyaralóig tolatni télen hóban, jégben
Horgászni is kiválló volt magas építésű elment mindenhol. Ha összenyitottuk a hátsóüllést 2 embernek kényelmes volt hátul aludni.
Két dolgot nem szerettem benne:a fogyasztását pláne, hogy ezt zsebpénzből kellet megoldani.,
és azt hogy amikor a gyári alkatrészek tönkrementek a helyébe kerülő kisipariak 2 hónapig bírták pl ( kuplungbovden, vízpumpa, stb)
Gombóc
most itt mit értünk második generáció alatt? A lapos swittyből volt két sorozat, utánna jött a gombóc switty. mind a kettőből volt A gombóc biztonságügyileg rendbe lévő, az előző kettővel nem szívesen ütköznék egy verébnek se
Egyre szarabb a szemem már nem tudok túl távolra nézni
Úgy tűnik a szem műtét 10 évet bírt ki.
Bár azt mondták hogy 45 éven túl olvasó szemüveg biztosan kelleni fog
Annyit tévedtek hogy közelre fasza hanem a távoli lett rosszabb
Alvás, takarodó van! Jó éjt Nektek is!!
tudod milyen nehéz a terem-távolba-nézés? Az ember nem győzi védőitallal! pl:sör, bor pántlika!
de fedettpályán, nehogy elfáradjon....
De csak azért mert sportol! Most éppen a távolba-nézést gyakorolja edzésként !
De Ini nem akar csinálni semmit, sőt még tudni sem akar róla..,,
Küld át e-mailen a linuxos gépre és nyomtasd úgy
A danamid hőre lágyul. Felmelegíted és rányomod a formára és amikor kihűl már passzol is :)
Csak vigyázz mert rosszabb mint a napalm ha meggyullad.