Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,eleg neked a menekulo kobanyai hajlektalan populacio,tied lehet mind.
Nekem halal jo a kozhangulatom,szerintem ininek is.Szerinted ha betegre hangulatozza magat veled egyutt az a jo esetben 12-15e ember akkor beijed a kiraly es elmegy?
Max te gutautest fogsz kapni.
A masik hogy OK elmegy,elso hogy a part marad,es a halado media szerint is kb egal a szavazo a ket terfelen.
Ha azt nezzuk hogy folyamatosan mindenkit megverni,hulyenek nezni,felakasztani akarnak a hitsorosaid,mett nem a kedvencedre szavazott tuti keserves lenne az eszben igen sovanyra sikeredett baloldal kormanyzata.
Mert a tenyleges igazsag hogy ezekre a zoknihazyfele emberekre a tyukolat se.
Most se én szopom az o1g rendszert....
Felvehette a cofidist...
fene se tudja
szerintem nem lehet rossz ha senki nem csinál semmit
mert az a cirkusz ami pesten néha megy az csak vicc kategória
Persze mert mindet szarazra szoptad mar.
Te úgy érzed, hogy most jó a közhangulat az országban? Ha igen, akkor irigyellek - sikerült a lófütyi "jó" oldalára állnod.
Neked nem szokott deepboy....
Talaltam neked török borruhat,szarabb es olcsobb a mugennel,es a haida kihozott egy motorgumi csaladot.
Akadjon a torkodon kobanyai.
Amugy ha jol ertem tudtal venni egy kocsit,hazad van,motorozhatsz,fizetes emeles is volt,barmikor olvadhstod a kevenc indexedet,ha akar kimetsz O1G-t taposhatsz a hoba,itt a forumon meg egy embert sem vitt el a fuggonyozott fekete auto es meg sorolhatnam.
Na jo az szar hogy ezt a clam balfaszt meg senki nem baszta pofan,de ami kesik az csak lassan jon.
Megkaptam már!
Bár ő takarodna már el.... A bugyis moccantyújával a rákba
Rákot neked.
Ahogy ismerlek mindig fogsz valakit talalni akit szemet gecizhetsz.Tehat sosem lesz jobb.
Eccerubb ha csak nyaranta hazajossz nezelodni.Hidd el.
Egyetértünk, csak ez a tróger fantom nem érti, hogy valaki szeretheti a hazáját.
Az eves brutto bevetel acsak egy szam.Total lenyegtelen.
Az osztalek amit kapsz a reszvenyeid utan.Na az a valodi lové.
Ide születtem, szeretnék itt élni - ha hagynának a gecik.
De most komolyan,amit tudok az eletviteledrol meg a melodrol,kamcsakatol spanyolorszagig barhol lakhatnal nem osztana-szorozna,es lathatoan gyulolsz itt lakni.
nem csak Magyarország, hanem egész közép-kelet Európa
Az adatok szerint tehát az AUDI még a dízelbotrány után is menőbb cég, mint Magyarország.... Most mondjam azt, hogy nem lep meg?
ja most olvasom, ez nem is bruttó, hanem nettó Akkor még nagyobb a különbség attól függ hová adózik. Eladások utáni 27%-ért Ide nem
Hát én kiszoroztam de ez egy olyan elképesztő szám lett, hogy inkább leírom fonetikusan
A te adataid szerint az audi gyár éves bruttó forgalma 749-ezer milliárd ft.
Na próbálom nagyjából lefordítani ezt az összeget. A Magyarország éves GDP-je (összes bevétel padlássöpréssel együtt) kb. 35 ezer milliárd ft. Tehát ez azt jelenti, hogy az audi gyár éves forgalma 21,4 szer nagyobb mint Magyarország teljes bevétele. Vagy nézzük az ország legnagyobb bevételi tételét az áfát. 2018-ban szűk 4000 milliárd ft volt az összes áfabevétel. Ezek szerint 187.3 szor többet termel az audi gyár mint az ország éves áfabevétele
Külföldi adatokat nem ismerek, de meg merném kockáztatni, hogy a V4-ek meg néhány hitvány környező ország, pl románia nak összesen nincs ennyi GDP-je
Szerintem ez falls adatat. Nem gondolnám, hogy egy gyárnak (akár hány üzeme is legyen a világon) nagyobb az éves bruttó bevétele mint az egész közép kelet európának összesen