ha meg az arab emirátusokba születsz, alanyi jogon jár minden munka nélkül.... nem ez a kérdés mi van csádban... mi van itt és itt most kommunizmus épült... majd mehetünk felvonulni a narancs térre oszt kapunk sört meg virslit
Pedig a kobanyiakat es gabikat viszi ez a diszfasz,szoval nem marad mas mint a nagy part.
Amugy meg Csádban leasnak nyakig es raderesztik a tuzhangyakat,szoval itt jobb.
nem az a kérdés, hogy a mostani neokommunista rendszer szar-e (mert azt ugye senki nem mondhatja, hogy ez egy jobboldali kormányzás), hanem az a szörnyű, hogy jelenleg nincs alternatívája.... még a végén nekem is el kell adnom magam, már szóltak, hogy lépjek be a fidelitasba és rögtön megy a matek, de még annyira nem vagyok elkeseredve
Ez eleg gyenge vagdalkozas.Te rontottad meg a szegeny gabikat,mar tiszta kettos szemelyiseg attol mert kapcsolata van veled.
Ja szar a kapcsolat mikor belog a seggebe a szerszamod,de legalabb kapcsolat.
ezt is unom, kellene valami fasza halőr vagy ilyesmi állás
néha kell menni maszekolni mert van ugatás itthon
állítólag pénz nélkül nem lehet megélni.... évmilliókig sikerült most meg erre a kis időre nem?
Összehasonlításból írtam nem lényegtelen 749 aránylik a 35-höz ezt csak szemléltetésképpen, hogy egyáltalán tudjuk felfogni ennek az összegnek a valós tartalmát
Én értem, hogy mi a valódi lóvé Mindíg az a lényeg, hogy mi marad a tarisznyába Lehet neked olyan céged ami termel egy milliárdot egy évben, meg ez így jól is hangzik, de ha a kiadási oldal meg 999 millió kilencszáz ezer akkor már nem olyan jó a buli
Ezek a részvények meg mintha direkt engem szopatnának kb. két éve vetettet a bankosom velem richtert 6500/db-ért na akkor volt utoljára annyi az ára, ma néztem 5850-en van húztunk egy sávot, hogy 7000 nél kivenném a lovét, 2 év alatt nem fajult el odáig a helyzet Gyakorlatilag 2 év alatt hozott egy 8 kiló minuszt eddig, ez ám az igazi befektetés Na nem baj, hogy javítsunk a helyzeten tavaly vetetett velem bmw részvényt is Az már egy év alatt 9 kiló buktában van
Gyakorlatilag 2 éve sem a kötvény sem a részvénypiac nem mozdult sehová Csodákra nem vártam így amit mozdíthattam bérlakásra költöttem
nekem kb semmikor sem volt jobb mint most, tökmindegy ki kormányzott
20 éve annyival volt jobb hogy 20 évvel fiatalabb voltam és szartam mindenre, most meg kissé feszültebb vagyok alapból
Es sor3 warti is megvolt meg.
Amugy meg Csádban leasnak nyakig es raderesztik a tuzhangyakat,szoval itt jobb.
aerotyne részvényt kellett volna venni
Ja szar a kapcsolat mikor belog a seggebe a szerszamod,de legalabb kapcsolat.
néha kell menni maszekolni mert van ugatás itthon
állítólag pénz nélkül nem lehet megélni.... évmilliókig sikerült most meg erre a kis időre nem?
Te pederaszta,nrm szegyelled amit muvelesz gabikaval?
már motorozni se sok kedvem van
Én értem, hogy mi a valódi lóvé
Ezek a részvények meg mintha direkt engem szopatnának
Gyakorlatilag 2 éve sem a kötvény sem a részvénypiac nem mozdult sehová
20 éve annyival volt jobb hogy 20 évvel fiatalabb voltam és szartam mindenre, most meg kissé feszültebb vagyok alapból
Milyen lehet seggbeturni a gabikat?
Melegszaros vagy olyan porcos karcos?