Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ezt megpróbálhatnád manapság.......kissé más a világ.....
A tuntin a hidnal elegge kivolt az a suttyo emberke is hogy ugy volt ok a tobbseg.Errol meg mindig ez jut eszembe.
Zsenialis.

http://youtu.be/lVHt7v1t_z0
Ma már más világ van azt is tegyük hozzá. Régen 18évesen már gyereke volt az embernek, most nem olyan egyszerű építkezni sem, később kezd megkomolyodni az ember.
Szerintem ezzel semmi baj, viszont azzal baj van hogy hülyék az élethez, logikus döntésekre nem képesek, alapvető dolgokra sem képesek...
14 éves koromban jöttem pestre tanulni, 17 évesen már magán tanítottam középiskola majd egyetem mellett... 22 évesen már cégnél dolgoztam, szintén az egyetem mellett, 25 évesen megvettem az első saját lakásomat.... ma meg 30 évesen is otthon laknak, az anyjuk csecsét szopva....
akkor még volt vér az emberekben... ma meg a legtöbb egy apátiába süllyedt massza... ide jutott ez a nép 28 év alatt, meg is érdemli a sorsát...
Fiam 18 és semmi baj nincs vele!
Tudtam!
A 22-25évesek a fiatalabbakat nem nagyon ismerem de gondolom még rosszabbak.
A te korosztályod?
Azok azok
A 12 évesek?
Jol ra is basztam,akik busszal jartak suliba otthon maradhattak,en meg HEV-el mehettem be.
Öregekkel vagyok körülvéve szinte mindig, 1-2 velem egyidős haver van de a korosztályom nagy része szinte mind céltalan, semmire kellő.
uhh... én nem emlékszem mennyi volt 1988-ban, de arra igen, hogy 1990-ben, mikor bejelentették, hogy nem lesz benzinár emelés és éjjel már állíttatták is át a kutakat,ezért másnap meg lezárták a taxisok a várost, akkor 36 ft volt 1l, másnapra meg 54 ft
Én mindig 3 ezerért tankolok, szóval nem érzem a változást
Én nem bánom.
500 ert beleraktam a wartiba 5 litert es kiraly voltam.

Még AFOR kuton bazze.
Kulon fem csoros mercebe adagoltak az olajat.
Fiatal vagy! Én már 8 forintért tankoltam!
Köszi! Fiam is kérdezem a kollégáid melyik korosztály? Mondja ilyen öregek mint ti! Asszonnyal jót röhögtünk...
Uigy vagyok....
Az hagyján, ti öregek vagytok de még én is emlékszem amikor bőven 200alatt volt literje. 2000-ből telement a kis 50-es dt-m. Aztán megemélték hirtelen 260-ra de nem tudom már melyik évben volt
Neked nem mondták még, hogy a diesel fos?
Nekem már igen, de lesz.....m.
Aki mondta, azt is
Én is.... de nekem nem lehet....
Én is.
Pestet ha lehet kikerulom.