Na ez ma qrvara hiányzik.... a gyerekek meg ott alllnak a bufeszakon szerzett művelődésszervező érettségit sem érő diplomájukkal, és elvárják, hogy majd nettó 500e-t kapnak és az anyjuk apjuk tartja el őket, de a faszbukon jól mutatnak
Amúgy ez mindenhol így volt... apám a banyanal volt, anyám varrónő, én meg a kinőtt kabátban mentem suliba... a tsz elnök meg hirtelen földbirtokos, fater meg maszekolni kezdett, hogy valamiből éljünk.... Nógrádban nem vitte sokra, de arra elég lett, hogy nyugdíjasként ne kelljen nyomorogniuk... nem voltunk jóban az öreggel, de hálás vagyok neki.... 12 évesen mar hordtam a betont meg a maltert, akkor nem tudtam mire jo ez, csak felnőtt fejjel értettem meg...
Eleve ugy indult hogy berakott a raktari meloba mrg az eladoterbe,es nekem sose adott igazat csak masnak.
Es mindig lecseszett mikor raklappal rendeltem az olcso szg. asztalt........amit vittek mint a cukrot.
De volt hogy bemutaton a gyariak mutatjak milyen jol sikerult a pacolasa a cuccnak (baromi ronda,a minta 4 evig nrm krlt el) Erre fater mondja meg dolgozni kene ezen picit.
Vagy berendelt ket kukasnarancs sarokgarniturat,mindenki nezett mint a beka a vodorbrn.
ket het mulva az utolson ket vevo majdnem osszeverekedett.
Amugy anno akikkel fater egyutt indult a bizniszben mind partkornyekiek voltak bagoert vettek az uzlethelysegeket,csodslkoztsk is hogy faternak hogy sikerult.....nehezen.Jobb lett volna parthatszellel.
Bar most is az lenne.
A penznek nincs szaga.
Na látod ez pontosan így van.... nekem is ra kellett jönnöm, hogy én vagyok a legfontosabb... de azért neccharisnyat húzni, nem esik jól.... régen se esett volna... meg nem biztos hogy kell, majd akkor megyek át a hídon, ha odaértem....
Ki az a nektek? mint többször kifejtettem, nem csak ezt az erat láttam.... nekem meg mindig boldogulni kellett, csak eddig nem álltam be a bordélyba.... de most lehet fel kell hoznom a neccharisnyát
Azok is, akik hithű kommunisták voltak, most meg al neolibsi “jobboldaliak”... vagy “baloldaliak” mondjuk az is igaz, hogy anno mindenki az volt, mert nehéz volt nem annak lenni.... most sem más a helyzet, a bordélyház uaz és a kurvak jó része is és kineveltek a saját ribancaikat is.... és nem csak a mostani rendszerre gondolok .... és akkor jönnek ezek a bohócok, hogy ok a többség... ennyi tényleg politika letudva mára...
va egy valag ajandek piam,lehet kiarulnam jobban jarnek.Lengyel valami rovid agyas palinka,bekescsabai hazi keritesszaggato,meg talan 2007 es 36 palack barik erlelesu voros.
Bontok is egy chivast, tegnap hoztak egy 12 evest, pedig mondtam hogy a 18-ast szeretem.... de hat ez van, a 18-asok most megnyugodhatnak a szekrényben
Nem vitatkozom veled, máshogy látjuk.... Ha egyszer találkoznánk és mesélnék, mit miért hogyan, nem hinnéd el úgysem.... én meg tudom... és itt be is fejeztem.... nincs alternatíva ez a lényeg....
tanulni és mellette dolgozni? szerintem ma is menne.... csak én még nem úgy végeztem el a középiskolát, hogy ne tudtam volna szöveget értelmezni... az azt hiszem általános 4. o-ban volt feltétel, nem érettségin...
Szerintem meg csak eli mindenki az eletet,nem a politika korul forog egyfolytaban minden gondolt.
Bar a koszliderchez hasonlo formak siman jol megelnek a tuntihaknibol.
Es mindig lecseszett mikor raklappal rendeltem az olcso szg. asztalt........amit vittek mint a cukrot.
De volt hogy bemutaton a gyariak mutatjak milyen jol sikerult a pacolasa a cuccnak (baromi ronda,a minta 4 evig nrm krlt el) Erre fater mondja meg dolgozni kene ezen picit.
Vagy berendelt ket kukasnarancs sarokgarniturat,mindenki nezett mint a beka a vodorbrn.
ket het mulva az utolson ket vevo majdnem osszeverekedett.
Amugy anno akikkel fater egyutt indult a bizniszben mind partkornyekiek voltak bagoert vettek az uzlethelysegeket,csodslkoztsk is hogy faternak hogy sikerult.....nehezen.Jobb lett volna parthatszellel.
Bar most is az lenne.
A penznek nincs szaga.
Az ember olyan hogy a sajat nyomora a legfontosabb.
Akkoris a Zoknihazy a kedvenc komikám marad.Veri a fletot lassan.
A buborekvilagok kora van.Hala a faszbuknak meg az intetnetnek.
Bar a koszliderchez hasonlo formak siman jol megelnek a tuntihaknibol.