Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túrát nem szabad előre tervezni.
full gas? zoli?
Részvétem és sajnálom, hogy ez lett az osztályból.
Mondtam a kereskedőnek, hogy nekem még évek, mire a használtat megveszem, de nagyon kíváncsi vagyok a K1600gt-re és az R1250gs-re is, szóval nem 3 hét alatt fog itt lenni, de addig is csavarok velük egy Balcsi kört.
Aranyosak, hogy nem vagyok potenciális új motor vásárló jelölt, de nyomulhatok a gépekkel.
hát... igen..... ehhez nem lehet, mit hozzáfűzni...
OFF, de talán tanulságos.
Hazaértem Csepelről, ahol - mint hajnalban írtam - egy volt évfolyamtársamat temettük. RIP, nagyon jó srác volt egész életében.
Na szóval, a volt évfolyamtársak közül (Ybl Miklós Főiskola, Debrecen, 1985), összesen négyen voltunk jelen, mind a négy az ország szinte legtávolabbi végeiből utaztunk fel:
- egy srác Debrecenből, egy Székesfehérvárról, én Kalocsáról, a negyedik pedig egy nagyon súlyos vesebeteg (2 naponta 7 órás dialízis-kezelésre jár húsz éve!!!) - busszal jött fel Hódmezővásárhelyről.
A 7 jelenleg Budapesten élő volt évfolyamtársunk közül egyetlen egy sem volt hajlandó kitolni a pofáját..... Erről ennyit.
érdemes.... csak nehogy úgy járj, mint én... egy cimbora vett és qrvára nem akartam kipróbálni.... addig dumált, hogy elvittem... 3 hét múlva már itthon állt egy
Tesztvezetésen ki fogom próbálni tavasszal a motorodat (nem azt, hanem a teszt darabot...), kíváncsi leszek annyira tetszeni fog-e, mint amennyire képeken és videókon.
És mar 3 túra is szervezés alatt van.... jön a jó idő és irány motorozni
Hidd el, hogy ez itt és most más.... én mindenkit értek, meg is értem, amit nekem mondanak/mondtok, de annyi változó van most az egyenletben, hogy nehéz lett a matek. De megoldás mindig van, csak meg kell találni... és lehetőleg a legjobbat
Kemény, hogy leveszik koponya csonttal a 100-zal repülő vas súlyt, beszakad a koponya csont, nem maradt egy fog sem a szájukban, de dacolva a kómát okozó agysérüléssel azért még felkelnek verekedni. Ez olyan, mint Chuck Norris - Ütközetben eltűnt című remekművében a géppisztoly 200-as tárral.
Halhatatlanok.
Az olyan buzis,jobban birom az ilyen megtotlo fele gengszterkedest.

http://youtu.be/xCISaWMDGcY
Hmmm, most hogy belegondolok, az, hogy nyaralási szezonon kívül is volt ott néha magyar szó, az pont azt jelenti, hogy egy kormányrendelet által az összes hazai bűnözőt kiküldték oda. Ez valóban így történhetett. Idióta...
ennyi elég is a témából
Te tényleg ennyire síkhülye vagy? A néha neked azt jelenti, hogy tele és ebből kikövetkeztetted, hogy ott van mind és itt meg elfogytak, gratulálok, szövegértés...
Neten
Csak akkor hogy gengszterkednek itthon ha taiföldön vannak?
Ja igen, gondolom tele van thaifold magyar maffiozokkal gengszterekke van tele az orszagunk, ja nem mert mar ott vannak
Nálunk úgy csinálták, hogy felvettek egy megfelelő embert akinek volt bejárása.
Akkor nem értettük miért kell az a fasz, de így utólag már teljesen logikus.
Munkahelyen nem kell a nő, dugni van egy itthon nem is kell másik mert minden igényemnek megfelelő, átlagban többet akciózok egy héten mint a pipi 2018ban összesen Főleg ha gyúrás van és teli vagyok tesztoszteron fokozóval
A férfi munkatárs mindenképp jobb, már ha nem valami fürdeni nem szerető alkesz
Gyerek is informatikus akart lenni, de a duál képzésbe nem sikerült a melóhelyi részt összehozni, baszott nagy cégek is 1-2-3 embereket vesznek fel így. Csak a natúr képzés jött volna szóba oda meg el sem ment mert ott nem tud senki semmit
Most épp opertőr akar lenni de olyan horror árban van a képzés(+ mellé az albérlet) hogy lehet idén össze se tudja szedni rá a zsetont
Nekem is ez a gyanús...
De férfiból párat elviselnél, de nőt nem akarsz.....
Inkább egy kinyilatkozás hogy utálok mindenkit aki nem én vagyok