Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banki szektor, szuper manáger, stb. Igen, ott divat ennyit keresni. Rossz szakmát választottam, valami bankos bizbasznak kellett volna tanulnom.
Egy multis közep manager,nem a csúcs kategória simán megkapja.SAP-ben jártas Team Leader L3- L5 körüli besorolás ha jól tudom csak ahogy tesó mondja,lehet máshol más a neve..Ahogy néztem akik már kapnak céges autót juttatásként bőven megkeresik a 600-at.
Őőőőőőőő........
Jó szakember megfelelő szakmában többet is, de nem kezdőként.
A munka hevenyészve van elvégezve és a munkás kocsit sem becsüli.
szóval a munka el van végezve és unokabátyád keres az emberen egy kis aprót akkor hol is a probléma?
600 nettó? Aki ma ebben az országban annyit hazavisz havonta, az nagyon tegye össze a két kezét érte.
Unokabátyám munkása kapott a feladatai elvégzéséhez egy értelmes fizetést meg új kocsit, mindent. Látja unokabátyám, hogy 11 óta a kocsi a munkás lakhelyénél van, 13:00-kor csak felhívja, hogy mi újság:
- hello, te merre vagy?
- dolgozok főnök, dolgozok
- ...látom a gépen, hogy a kocsi otthon van nálatok...
- hát főnök, most baj, hogy ledőltem delelni egy kicsit?

Nem rúghatja ki, nincs helyette másik, aki csinálná a melót.
ha őszülni akarsz tavasszal megyek szíjat is cserélni
Jól írod, a megélhetés!!! Sokan kijönnek az iskolából, élete első interjúja és 600 nettót kér
Egy olcsóbb motor árát már megspóroltam rajta.
És kevesebb hajszálam őszült meg.
Azt azért tudjátok, hogy az iskolából kikerülve senki nem a szakma csúcsa, viszont az albérlet, a rezsi és az étel ugyan annyiba kerül a befutott szakembernek, vállalkozónak, meg az életét éppen elkezdő nincstelen fiatalnak is.
Ha nem irreális az elvárás, szerintem nem kéne haragudni a fiatalokra, hogy szeretnének picit több fizut kérni, a megélhetés nem válogat.
ez nekem is így volt, benne van a szerződésemben ha elvégzem a szükséges képzéseket hogy önállóan tudjak dolgozni akkor automatikus az emelés. persze nem minimálbérről ugrunk 7 számjegyre, nincs 10% a difi
Ok, erről beszéltem, mérlegeled, hogy az az ember megéri vagy sem az emelést és az alapján döntesz.
Fiam nemrég kezdett el melózni, felkarolta egy kollégája hasonló korú mint én fogja szépen a kezét. azt mondta ő sincs régóta ott és senki nem segített neki ezért karolta fel a fiam jó fej "srác" azt mondta a gyerekem.
Huhh,presze népszerű hogy fizessenek meg és akkor maradok.
Nekem is volt az az ipse aki minden évben emelést akart asszem te is láttad.
Az összes juttatást követelte,iskolázási hozzájárulást a gyerekeinek stb.
A végén a legnagyobb válságban azt néztem hogy többet visz haza mint én,de a legelső volt aki lelépett,ha fusizni kellett megcsinálhatta bent,ha valami nyűgje volt telefon és nem jött stb.
Nameg az eyfolytában rágcsa hogy a vállalkozó így-meg úgy.
Qurvára elegem lett belőle,aszongya na nem maradok elmegyek.............mondom jó menj......de tényleg elmegyek..............ok...........rendben..................nem jövök...............jóóóó.
Leakadt.
Pedig ma már ennek kell lenni az alapnak ha szakmunkásként akar valaki elhelyezkedni a betanítás pedig a régi szaki dolga. A srác nem talált meg később vagy sunyiban intézted a háta mögött?
Kivételesen egyetértek veled te homár!
Azt ugye tudtad hogy ha valaki frissen kikerül az iskolából,frissen kerül egy új munkahelyre az először asse tudja mi hány lépés.Értem hogy nincs energiád és kedved tanítani de azt sem várhatod el hogy azzal a tudással érkezzen amit te sem egy nap alatt szedtél össze.
Így van, én is így indultam neki és megkaptam tavaly a több lét és tudom, hogy sokáig nem fognak emelni (főleg, hogy megtudtuk max 1 évig van ez a melónk).
No igen, fizetni kéne és itt maradnak, milyen alapon várjuk el, hogy rosszabb7ul éljen valaki ha megteheti, hogy javítson rajta? A munkában nincs hála illetve van és azt fizetésnek hívják, minden munkaadó annyit ad amennyit neki ér a munkavállaló csak hát ne csodálkozzon ha lelép amennyiben azt kevesli. Ezt sosem értettem, ha felvettem valakit és az egy idő múlva kevesellte a bérét akkor elgondolkoztam rajta, hogy megéri-e az az ember az emelést vagy inkább elengedjem viszont sosem voltam sértett ez miatt.
"mondjuk az is igaz, hogy anno mindenki az volt, mert nehéz volt nem annak lenni"

Ez nem igaz csak mentegetése az alja szemét embereknek akik bárkit bármikor letaposnak a saját érdekükben, ez kb a lakosság 15-20%-a akiknek mindegy milyen rendszer van simán benyalnak ezért és elárulják akár a legjobb haverjukat, családjukat is viszont a többiek nem ilyenek csak éppen ők a békésebbek akik próbálják túlélni benyalás nélkül megőrizve az emberségüket. Családban van aki anno hortista volt harcolt is érte, hadifogságból hazajőve rögtön komcsi lett kiszolgálva a tetveket és ahogy fordult megint öregkorára megint nácivá lett, az ilyen férgekből akad mindig és azért tehetik meg mert igazuk van, sosincs igazi elszámoltatás, de legalább ne mentegessük ezeket semmivel, szemetek oszt jónapot, helyén kell kezelni mindenkit.
Ez egy hülye hozzá állás, szerencse hogy nem kell erőlködnöd. Engedd hogy más is oda férjen pláne ha nem teljesítmény béres vagy. Te kell mindent megcsinálj és mégtöbbet várnak majd el.
Fletó csak tünete az agyatlan önzésüknek.
Fidesz legalább rájött hogy legalább házon belül össze kell tartani hogy többet tudjanak lopni, de a baloldal ehhez is hülye.
Jó reggelt kívánok ezzel a gyönyörű számmal!
http://youtu.be/V34k_97dckE