Pont nem a nyaralási lehetőségekről beszéltünk, hanem az összeharácsolt vagyonról és az azzal való dobbantásról. Én is kutazhatok oda és kurjongathatok magyar népdalokat az utcán.
Evvel én is így vagyok, kurvára elvagyok magammal, a többi emberből kb elég annyi amennyit a neten találok
meló is olyan kellene ahol nem sok ember van, és lehetőleg nő egy sem....
Manapság egre többször ébredek fel úgy hogy álmomban egy vendégházam van szardinián.Vagy mindegy hol csakne kelljen sok emberrel találkoznom.Az legyen a rabszolgák reszortja.
Thaiföldön, Bankokban is elő-elő fordul, hogy magyar szót hallani, 2 évig kint élt egy jó barátom, rendszeresen futott össze volt magyar maffiózokkal, akik oda menekültek ki. Szerinted rossz nekik ott?
ha qrva nehezen is, de talán meg tudjuk oldani, hogy talpon maradjunk, most hogy teljesen egy érdekcsoportosítják ezt a piacot is, de, ha nem, akkor ez van és alkalmazkodni kell.... még ez az év biztos kifut a szerződésekkel valahogy, a többit meg meglátjuk.... megy a fejtörés, de eddig is megoldottuk a problémákat, csak ekkora még nem volt... ha nem, akkor be kell lépnem a fidelitasba...
Itt jön be az, hogy minden csak és kizárólag pénz kérdése. Lehet dobbantani Argentínába piti gyilkosként, akit köröznek és előbb-utóbb úgyis haza rángatnak, vagy lehet kiszökni irdatlan mennyiségű pénzzel, az adott ország legszebb helyén élni, biztosítva a biztonságod és szarni rá, hogy mennyien gyűlölnek.
A másodikba bármikor belemennék, egy életem van, egyszer élek.
Hát sajnos nekem sem.
Régebben dolgoztak egy Matáv alvállalkozónak kábelTV rendszer kiépítésben.
Ott én vittem a "nokiás dobozt", szóval volt rálátásom mennyira alapvetően beépült ez a visszaosztás a rendszerbe.
Persze mindenk versenytárs fizetett, szépen megbeszéltük a Matávval hogy ki melyik területet szeretné és a pályázaton az nyert.
Ha nem perkáltál akkor elfelejtettek szólni hogy pályázat van.
még van..... de, most hogy ezt a piacot teljesen maguk alá rendelik, majd meglátjuk.... még nem adtuk fel, dolgozunk tovább, keressük a megoldásokat és majd meglátjuk mi lesz....
itt osztani az okosságokat, qrva könnyű.... ezek közül a srácok közül egyik sem ment versenytárshoz. vajon miért? vagy külföldre ment vagy bankhoz, biztosítóhoz stb.. akiknek ez az egész szaros ország, csak kerekítési hiba...
Dehogynem.Hát függetlenek.444,24.hu sargentini asszony,verhofstadt kapva kapnának az ilyenekért.
És ne kezd a tom Clancy féle kémek és bérgyilkosok mindenüttöt és putyin lekaratéjoz mindenkit aki ferdén néz az orbánra dumát.
meló is olyan kellene ahol nem sok ember van, és lehetőleg nő egy sem....
A másodikba bármikor belemennék, egy életem van, egyszer élek.
Régebben dolgoztak egy Matáv alvállalkozónak kábelTV rendszer kiépítésben.
Ott én vittem a "nokiás dobozt", szóval volt rálátásom mennyira alapvetően beépült ez a visszaosztás a rendszerbe.
Persze mindenk versenytárs fizetett, szépen megbeszéltük a Matávval hogy ki melyik területet szeretné és a pályázaton az nyert.
Ha nem perkáltál akkor elfelejtettek szólni hogy pályázat van.
Diktatúra.
Sztrájk.
Ellenállás.
A korrupcióval nem az a baj, ha van, hanem ha kihagynak minket belőle
És ne kezd a tom Clancy féle kémek és bérgyilkosok mindenüttöt és putyin lekaratéjoz mindenkit aki ferdén néz az orbánra dumát.