Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok csak mifaszt csinalsz mondjuk albania kozepen 30 km re a semmiben?Beletomod a kukacot es felora mulva tovabbmesz vagy betartod a hulye szabalyt,elbaszol egy napot es keregelsz uj gumit 250 euroert.
Egy bálnatúrás Albán TeT-es videóban néztem hogy az adval elborult a gyerek, szikla beszakította a kuplungfedelet. Leszedte, benzinnel lelocsolta, gyurmaragasztóval betömtena lyukat ami kb 200-as méret volt és mentek is tovább
Defektet sem kapok, mert nem vagyok olyan béna!
Motorgumit eleve tilos javítani mert nagyon torzul, középen még néha néha megjavítják egy gombával.
Az a baj a kukaccal hogy nagyon vastag és egy apró szög szúrta lyukat is ki kell bővíteni hogy a kukac beleférjen.
Hátsó gumiban én beleszúrom a kulacot legyen bárhol a gumiban aztán kukaccal elkoptatom. Egyszer volt bajom belőle amikor nem volt késem és nem vágtam le a kilógó 5centis darabot mondván hogy lekopik, nem kopott le és a sárvédő kitépte. De több kukacos gumit is elkoptattam már, volt amelyikben 2kukac ment 1lyukba.
Habos taknyos cuccot nem fújnék bele soha.
1db co-patron ilyan 0,7bart fúj a 180/55-17es gumiba. Dechatlonban meg 300ft korul van darabja.
Japánnal megyek így nem kell semmi!
Ok a kacsaszalag,de miafaszt javitasz azon a tejfölosdobozon 5g pillanstragasztoval?
Kb akkora a nyom mintha szódát innal.

Sima egyszeru CO.Asszem az airsoft pisztolyokban is ez van.A kukac tömít.A CO csak azert kell mer tudovel nem fujsz fel egy motorgumit.
Ezt meg ratekered es kesz.

http://youtu.be/M5_nK8V-nU0
Egy barátom kapott defektet az M7-en.
Megjavította kukaccal és patronnal.
3 gumisból 3 mondta, hogy tegyen fel újat.
De akkor ez üzleti fogás.
Hát én is 30ezret ugy mentem a ktm-mel hogy még egy csavarhúzó sem volt nálam mert a gyári készletem nincs meg :(
Zoli is co patronos kukacos. Legjobb. Csak le kell vágni mindig a kilógó kukacot mert nekem 180nál egy balosban kiszakadt belőle.
Ez a patronos defektjavító mennyire hagy nyomot a gumi belsejében?
Azt mondták, egy ilyen után eldobós a gumi.
Ilyenre még nem volt szükségem, tapasztalatom nincs.
Svájcibicska, ducttape, WD40, MasterCard
Oké igazából deffektjaívításhoz viszek szerszámot (kerék kiszereléshez is), viszik még gyorskötözőt, benzincsövet, cianoakrilátot, epoxi gyurmát.

Még a Jawahoz vittem ennyi szerszámot, amivel bármit szét tudtam szedni, de amióta Hondám van, nem viszem túlzásba.
Sokminden nem kell.
Lanc allitashoz leroviditettem egy autos teleszkopos kerekkulcsot.Kb 20 centisre osszecsukhato,27-es crova fej,egy turaemelo,a 12-13 villas,par inbusz karok cserejer.Mindez egy kihajtos kriega szerszamosba.Elfer a rearbag egyik oldalzsebebe,meg egy defektszett kukacos Co patronos az ules alatt.Nrm kell minikompressor.
Na hogy valami értelmes téma is legyen.
Ki milyen szerszámot visz magával túrázni? Nem az érdekel hogy 10-12-14es kulcs hanem valami speckó multi szerszám, kis helyen.
Szép vagyok!
az a1-en meg lett rádió, hardveresen volt benne, de sw nem volt a8ason, a 9esen meg lett
kell rá egy másik launcher aztán mindig ugyanaz a kinézet
Baszki öcsém vett egy MI A2 lite-ot.Bekapcsolta majd felretette erre a genyo frissitett android 8-rol android 9 re.Kinezet,szin,ikonok,ertesitesi terulet minden valtozott.
Gábor nem lakik ilyen messze de az ár nagyjából stimmel....
Ugyan hagyd Stefan , majd ha nem tudsz hazamenni, legfeljebb hazavisznek!
Egy gyerekről hallottam, akinek meggyűlt a baja a történelemmel.
Az apja meg nem titkolta
Már a történelemmel is bajuk van egyeseknek.
Van annyiféle márkalogó a többi hogyan alakulhatott
Minek?
Van neki otthon.
Szépet töltsél, olyat ritkán lát!
Mindjárt töltök neki fel pár félbetört k5-öt
A fotó galériába töltött neked fényképeket.
Okos hozzászólásokkal.