Azért elkurvultak már ezek a játékok is.
Régen 4-5ezerért voltak a játékok, és kifutottakat lehetett venni 1000ért a turkálóban.
Aztán 10-12-re felkúsztak aztán már a kifutott játékok voltak 4000ért. Most meg kb. a Tetris 1990-es változata amit 1000forintért megkapsz.
Én az említett játékokat megvettem ~4000-es áron, mert nagyon szeretem és ezeknél úgy voltam vele hogy megérdemlik az alkotók, de többet nem vagyok hajlandó ilyenekért kiadni. Inkább nem játszok...vagy letöltöm okosba és rájövök hogy ehhez is 300ezerért kéne videókártyát venni hogy élvezhetően fusson és már törlöm is
Nekem mind a négy (!!!) játékom jogtiszta, dobozos. Akkor vettem meg őket, amikor már 6-8 éves címek voltakó és darabonként 2-3 ezer forintos dömpingáron dobálták őket.
én akkor vagyok legjobban kiakadva amikor ilyen 18-20 ezeret kiad egy játékra
jó sok éve van pc-laptop itthon, régen játszottam is sokat, de eredeti játékos még sosem vettem drága pénzért
a legtöbb amit ilyenért kiadtam az a petőfi csarnokos másolt játékok voltak
de én ezt is sokalltam
Nem sajnálom tőle, ha úgy érzi neki megéri akkor egészségére, nem vagyunk egyformák, csak megállapítottam, hogy én személy szerint ezekre mindig sajnáltam ennyi pénzt kiadni, mert találtam olcsóbban jobb játékot mindig és inkább azokra költöttem.
Én kb. dupláját kerestem tavaly, de még mindig nem érzem hogy nekem akár 50ezer forintos videókártya kéne...olyan 20ezret adnék max olyanért amin szépen fut a FallOut2 meg a Mass Effect sorozat
Nekem sajnos csak 30GB ingyenes OneDrive tárhelyem van, nem is annyira adattárolásra, mint inkább a gépek közötti adatszinkronizálásra használom (a céges munkáimat tartom rajta, bármelyik gépen ott tudom folytatni, ahol a másikon abbahagytam). Fizetőst nem akarok, a munkáltató nem fizeti (ahogy a gépbővítéseimet sem - saját "hobbim").
Notiba?
Nekem elég a 256GB, a nagy méretű dolgokat felhőben tárolom már. Asztali gépemben még benne van a HDD, de már ott is hetente egyszer pörög fel.
Ha meg hurcolászni kell arra ott a külső vinyó.
Gondolom ez is ilyen faszméregetés a kockák között
Játszottunk mi is, de rengeteg pénzt megspóroltam azzal, hogy nem a friss cuccokat vettem meg, hanem amikor már olcsó volt. Na meg úgy voltam vele hogy ha megtankolom a Simómat azzal sokkal jobb a játékélmény mint számítógéppel bármi.
Régen 4-5ezerért voltak a játékok, és kifutottakat lehetett venni 1000ért a turkálóban.
Aztán 10-12-re felkúsztak aztán már a kifutott játékok voltak 4000ért. Most meg kb. a Tetris 1990-es változata amit 1000forintért megkapsz.
Én az említett játékokat megvettem ~4000-es áron, mert nagyon szeretem és ezeknél úgy voltam vele hogy megérdemlik az alkotók, de többet nem vagyok hajlandó ilyenekért kiadni. Inkább nem játszok...vagy letöltöm okosba és rájövök hogy ehhez is 300ezerért kéne videókártyát venni hogy élvezhetően fusson és már törlöm is
ez kb olyan számomra mint a templom oltárára szarni, nem vagyok vallásos de akkor se tenném sosem
jó sok éve van pc-laptop itthon, régen játszottam is sokat, de eredeti játékos még sosem vettem drága pénzért
a legtöbb amit ilyenért kiadtam az a petőfi csarnokos másolt játékok voltak
de én ezt is sokalltam
Én kb. dupláját kerestem tavaly, de még mindig nem érzem hogy nekem akár 50ezer forintos videókártya kéne...olyan 20ezret adnék max olyanért amin szépen fut a FallOut2 meg a Mass Effect sorozat
Nekem elég a 256GB, a nagy méretű dolgokat felhőben tárolom már. Asztali gépemben még benne van a HDD, de már ott is hetente egyszer pörög fel.
Ha meg hurcolászni kell arra ott a külső vinyó.
a 2gb meg jó lesz nyakláncnak hiszem aranyozott
Játszottunk mi is, de rengeteg pénzt megspóroltam azzal, hogy nem a friss cuccokat vettem meg, hanem amikor már olcsó volt. Na meg úgy voltam vele hogy ha megtankolom a Simómat azzal sokkal jobb a játékélmény mint számítógéppel bármi.
https://hardverapro.hu/apro/no...
ebay van 8 rugó meg 4 a posta, szóval egyszerűbb lenne itthon venni 2x4et 10ért