Az elfogultság és az elvakultsag nem ugyanaz.... az elsőt értem. Épp ezért sosem fikázom az eladásra szánt motort, csak tényszerűen felsorolom, amit találok/találunk. De hogy egy ilyen motort miért kell úgy feltenni hogy újszerű meg kitűnő állapotú, mikor normál kategória is van, és elmondani a telefonban mennyire patika, azt nem... nem bántok senkit és pálcát sem akarok törni senki felett, csak én nem tudom megérteni. Mindezt úgy, hogy 2-3M motorokrol beszélünk... nem újat keresünk, van ami belefér, korrektet...
Ezt én sem értem. Én is úgy vagyok hogy részletesen kifejtettem a hibákat, körbefotóztam. Ha szar akkor szar, nincs ezen mit szépíteni. Ha odajön és ott szembesül vele, akkor csak egymás drága idejét pazaroltuk. Viszont sok eladó szerintem nem képes szembesülni azzal, hogy szeretet járgánya valójában egy romhalmaz, és nem ér annyit, tehát inkább hazudik magának is.
Persze mert olyan hihetetlen paramétereket adtatok meg amiből az jött le hogy ügyeskedés van. Az ilyen hirdetésekben én sem hiszek a hahun, mert az ilyen vétel kb. Isteni csoda.
Az ilyeneket ismerősöknek szokták eladni ahol ismerik a motor valós előéletét.
nem igazán értem ezt a féle eladói hozzáállást, odamegyünk úgy is kiderül... akkor meg minek? tudom én vagyok a hülye, de minden járgányt úgy adtam el magánszemélynek, hogy hibátlan volt minden tekintetben... örüljön neki a következő gazdája is.... minden autót-motort az első aki megnézte el is vitte, általában 1 max 2 héten belül, legtöbb esetben alku nélkül... (egy volt akinek nem adtam oda egy motort, mert teljesen hülye volt a srác, fél óra múlva elvitte a következő alku nélkül...) miért kell bizonygatni a telefonban, hogy patika állapot, miközben még normál se... ez a második volt egy héten belül, mondjuk ez legalább közel volt. mindegy, előbb-utóbb meg lesz a megfelelő...
Talán 2éve hirdette haverom a 900-asát, első gazda 20x ezer km, egyszer eldőlt vele baloldalra álló helyzetben. Bordó színű volt, 900-asból is a faceliftes azt hiszem, az arany nissin nyergekkel meg állítható első telóval. Baromi sokáig hirdette, pedig nem is volt drága, sokáig még csak érdeklődő sem volt
Érdekes ez, amikor keresne az ember akkor nincs de amikor eladni akarja a jó motorját a kutya sem keresi
Tavaly én is azzal nyugtattam magam, hogy majd jön a következő, de amikor már elautóztam közel 50 ezret, kezdett elfogyni a türelmem. Pedig nem az árak aljánál keresgéltem a kiszemelt típust. Volt ezek között nagyképű kereskedő, aki úgy beszélt mintha ő tenne nekem szívességet, volt olyan magánember akinél 3 kérdésből kiderült hogy hazudik, volt aki a garantált kilométert úgy akarta beadni, hogy az előző tulaj olasz volt... az óra mondjuk nem is mutatott többet 40 ezernél, de kapásból cserélni kellett volna az összes féktárcsát mert bőven a kopáshatár alatt volt... Az akkor hirdetett legdrágább 900-as Hornetet is megnéztem, normális volt a tulaj a telefonban, a gyári fényezés is igaz volt, de a helyszínen szembesültem azzal, hogy a faridom és a tank is le van verve, a gyári dobok meg szét vannak faragva... Volt aminek a motorja volt beteg, de ott a tulajnál is volt egy kis gond a toronyban...
Végül a Hornet fórumon próbálkoztam és hagytam elérhetőséget, erre jelentkezett egy hozzám hasonló korú srác 400km-re tőlem, ő még nem hirdette a motort csak gondolkodott az eladáson. Néhány e-mail után újra keresztül utaztam az országot, szerencsére nem bántam meg, bár akkor már inkább hozzám kellett türelem mert igen körülményes voltam a korábbi csalódások miatt. Közösen vittük el eredetvizsgára, de az sem volt egyszerű időpont egyeztetés nélkül, szerencsére a második helyen elvállalták soron kívül. Az egy korrekt üzlet volt, vannak még normális emberek, remélem ti is megtaláljátok azt a gépet amiben nem csalódtok.
nnna, hogy motor is legyen, megnéztük ezt az 1300-ast... állítólag patika és minden működik rajta, 32e km...
első látásra látszott, hogy ez bizony nem 32e km van. féktárcsák vállasak, kb 80-90e km lehet benne. az idom karcos... akksi szar, de felröffent. iszonyatos vezlánc hang az indítás után, de elmúlt. az egyest recsegve vette, kuplung már nem emelt ki rendesen... markolatfűtés jobb oldalt nem ment, bal oldali kapcsolóegység is cserés, kürt nem szól... leállítás után az akksi nem indított többet, így az esa-t már ki sem tudtam próbálni. ránézésre a kritikus részek rendben, szöghajtás is makulátlan, nem lötyög. 2009-es gyártás, szervizkönyv szerint az 1000km-es szerviz után nincs bejegyzés 2015-ig, amikor egy akármilyen pecséttel beleírtak 22e km-t. ekkor honosították. kis érdekesség, hogy fiedor feri vette meg 2017-ben és ráköltött vagy 150e Ft-t számlával, majd 2018-ban vette meg a mostani tulaj és már árulja... hát, nem ezt kerestük megint... jön majd a következő...
Nagyon várom a kissé melegebb időt ami majd február 25-e körül fog eljönni ha a meteurológus eléggé transzállapotba kerül, Eleget iszik, és meg tudja jósolni, hogy mi várható, bár majd ha időm lesz akkor kiszámolom, hány százalékos az eredmény az igért és a tényleges idő között!
Ugye ezeken k..va nagy áttétel van. Azt nem nagy cucc rögzíteni egy kicsi elektromágneses fékkel.
https://szerszamx.hu/straus-st...
Nem csak ugy elengedik a cuccot visszefele?
Az ilyeneket ismerősöknek szokták eladni ahol ismerik a motor valós előéletét.
Érdekes ez, amikor keresne az ember akkor nincs de amikor eladni akarja a jó motorját a kutya sem keresi
Végül a Hornet fórumon próbálkoztam és hagytam elérhetőséget, erre jelentkezett egy hozzám hasonló korú srác 400km-re tőlem, ő még nem hirdette a motort csak gondolkodott az eladáson. Néhány e-mail után újra keresztül utaztam az országot, szerencsére nem bántam meg, bár akkor már inkább hozzám kellett türelem mert igen körülményes voltam a korábbi csalódások miatt. Közösen vittük el eredetvizsgára, de az sem volt egyszerű időpont egyeztetés nélkül, szerencsére a második helyen elvállalták soron kívül. Az egy korrekt üzlet volt, vannak még normális emberek, remélem ti is megtaláljátok azt a gépet amiben nem csalódtok.
első látásra látszott, hogy ez bizony nem 32e km van. féktárcsák vállasak, kb 80-90e km lehet benne. az idom karcos... akksi szar, de felröffent. iszonyatos vezlánc hang az indítás után, de elmúlt. az egyest recsegve vette, kuplung már nem emelt ki rendesen... markolatfűtés jobb oldalt nem ment, bal oldali kapcsolóegység is cserés, kürt nem szól... leállítás után az akksi nem indított többet, így az esa-t már ki sem tudtam próbálni. ránézésre a kritikus részek rendben, szöghajtás is makulátlan, nem lötyög. 2009-es gyártás, szervizkönyv szerint az 1000km-es szerviz után nincs bejegyzés 2015-ig, amikor egy akármilyen pecséttel beleírtak 22e km-t. ekkor honosították. kis érdekesség, hogy fiedor feri vette meg 2017-ben és ráköltött vagy 150e Ft-t számlával, majd 2018-ban vette meg a mostani tulaj és már árulja... hát, nem ezt kerestük megint... jön majd a következő...
http://fmc.hu/2019/01/21/bird-...