Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. Ha lassan kell mennem az engem is megvisel
Ez a tied már?
Egy ültető szett megoldás lehet, szinte mindegyik típushoz létezik, kb. 30-40ezerből megvan.
Utas csessze meg.
teszem hozzá, hogy qrva jól motorozik az én országos barátom
nnna most uezt csomagokkal és utassal a forgalomban
igen, csak ha nem ér le a lába, mikor megáll el kell kapnom, nehogy feldőljön, mint a büdösbogár
csutkakormányosok voltak eddig... ezt már el akarja felejteni, csak kényelmesen akar túrázni. tavaly horvátban a 8-ason, mikor kicsit kergetőztünk elgurult a gyógyszere, mikor jött mögöttem a vfr-el, rángatta a szél, fájt már a csuklója én meg egyenes tartásban, nyitott sisakkal előtte 220-al
Még nek erjen le?
nem azzal kell fekezni.
fotelmotorok

Nembaj ha nem ér le, akkor is megvehetné
25-30 rugó...
Nem enged túl gyorsan szerintem. Egy ilyen kb 15-30 rugó piacon olcsóbb is a kézi meg valóban 10 alatt van.
nagyon helyes kutyus
nem ér le a lába vazze fjr, k1300, gtr... ezekről is alig
Nem ez a nyomorom hanem hogy ha elkezdem leengedni hirtelen kezdi ezt megtenni es lebassza a cuccot 1 mp alatt.
Bar ahogy nezem egy kezi tekeros cucc joval olcsobb.
Ja meg ha a haverodat érdekli mt09tracer, azt tudok egyet garantáltan patika állapotban
Na a Mali projekt nálam véget ért, nem találtam 100km-es körzetben olyat aminek a rajza tetszik, szinte mindegyiknek nagyon fekete volt a feje vagy az egész kutya sötét-fekete maszkkal.
Maradt a németjuhász
A két emelő állványomon ilyen van régóta, elég egyszerű és nem ereszt vissza volt, hogy motor hetekig lógott rajta kiszerelt villákkal és egy mm-t sem engedett vissza.
mer süket vagy oszt nem hallod amit írt
Fater mér üvöltő........
NEM FOGJÁTOK ELHINNI! tAPOLCÁN KB. EGY ÓRÁJA VILÁGÍT! dE HOGY NE BÍZZAM EL MAGAM, MÁR MONDJA IS, HOGY HÉTFŐN HIDEGFRONT, HÓ, HAVAS ESŐ ÉS MINDEN ILYEN AMI SZEM SZÁJNAK INGERE! Elszabtam de azért sem gépelem újra!
Ez egyszerubb kivitelezes.

http://youtu.be/hVvm7zDyVps
Igen. Katalógusból ki lehet nézni mekkora bírja el, de nem hiszem hogy gond lenne. Tonnákat elviselnek.
Ha meg muszáj akkor egy olcsó ferde hatásvonalút is betehetsz.
Az egyiknek fix tengelyiranyu nyomast is el kell viselnie.