Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha kinyitod a zacsit, utána vége a vákumcsomagolásnak és az egyik legrosszabb dolog amikor kell matekoljak hogy na akkor hogy is tegyem be a helyére.
Nálam meg kizárt ez a napokra alsogatya-zokni-polo csomagolas...

30literes dechatlonos nagyon vélony sporttáska és hello. Szépen belehajtogatva az összes ruha. Azt veszek fel amit akarok nem azt amit előtte 3nappal szettbe csomagoltam.
én pont emiatt rendelek mostanában minden villanyos kacatot az emagon
igaz hogy drágább (akciósan többnyire nem sokkal, és sűrűn van mindenféle akció) de ha szar írok nekik egy mailt, és küldi a futárt elviszi, megjavítja és jön vissza
pl anyámék teafőzője nem ért annyit hogy ha rossz elpostázzam bárhová, ezek meg elvitték és hozták vissza
Netto 138e.
Nem szamottevo a kulonbseg.Hamár........
https://eustock.eu/shop/okoste...

Meg mindig bizgat a mi 8 se,de egy ebayes angol csoka arulja miui 10 globallal.
Vagy megjon vagy nem,vagy jo lesz vagy telelesz kinai bloatware-el.
Nem B20-as.
Nem ismerem őket, csak hirtelen itt találtam meg a sima, nem Pro adatait.
egy kisbolt pesten. csak van neki webshop
amúgy szerintem szürkeimport az árult cucc java része
Szerintem ez egy kínai oldal! Itt kapható olcsón a sok kínai szr! Úgy néz ki mintha, aztán kiderül, hogy mégsem!
haver innen vette a mi a2 telefont, aztán amikor 2 nap múlva meghalt alig tudta őket elérni, a feltüntetett telefon nem volt jó írásban meg napok elteltek, a szervizelés se volt gördülékeny, az üvegfóliát nem tették át a másik kijelzőre
Nem a Pro-ra gondoltam, hanem a 120 ezer forintos "simára": https://www.1mobil.hu/10456
Az enyem sem.
Az tetszik, azon gondolkodtam én is, még az árát is kiköhögném valahogyan - de nekem egyszerűen túl nagy. Az én kezem semennyit sem nőtt az elmúlt években....
Mi 8 pro.
Gyozott az nfc,kijelzo ujjlenyomat a 845 es a 8/128 gb.
Na jo de neked szignifikansan kisebb a ruhazatod.
Vákuumnak az a lényege hogy kisebb helyen elfér, mert ugye levegő van ott is ahova megyünk, szóval azt nem cipelem
Lehet, csak felesleges. Főleg ahogy mondod a cipőtalp is megfogja
Zolinak mondjuk abban igaza van, hogy 1 dugattyús fékeket kerülni kell, de 2 dugattyús úszóféknyereg nekem szépen teszi a dolgát.
az a honda amit néztünk nagyon tuti volt, de lehet csak 750es volt, haver vett onnan egy tdm-et akkor nézegettem
németben dolgozik és ha jön haza néha hazahoz egy-két motort, jellemzően öregektől veszi meg, volt ott valami retro yamaha
meg lehet oldani ezt a dual sim+mem kártya dolgot, bár elsőre lehet nem fog sikerülni
én jobb szeretem a kártyát, elég sok adatot el lehet költöztetni egyszerűen az egyik telefonról a másikba
Ilyen öreg gépből csak lestrapált van olcsón. Egy felújított oldimer többe kerül mint egy új motor.
Ja ez fasza és az ára sem vészes. Amikor én néztem még jóval többe volt.
Én nem teszek a telefonba sohasem kártyát - megfelelő méretű belső tárhellyel rendelkezőt keresek. (A Xiaomiba nem is lehetne, mert vagy dual-SIM, vagy 1 SIM + kártya. Nekem a dualra szükségem van.)
Vákumcsomagolás... egyszer mi is megpróbáltuk. Szerintem baromság. Napokra pakolni is hülyeség pakolni a ruhákat külön zacskózba.
Egy heti cuccom befér abba a táskába, esőruha és télikabát is volt benne. Ha sátor is kellene akkor felrakom a topcaset vagy ezt keresztbefordítom és mellérakom a sátrat, az kb egy fele ekkora csomagban elfér.
radiális fék, 4 dugós cucc, nagyobb tárcsa adapterrel, fémhálós fékcső stbstb
lehet arra költeni bármenyit
Ja. CB-nek is a geometria, nagy tömeg, meg a gyenge váz a gyengéje. Nekem mondjuk 2 dugattyús van rajta. Alig különbözik a mostani CBR féktől, csak a tárcsa átmérő volt nagyon kicsi.
beleteszel egy 256os kártyát (ami kb 30 rugó egy gyors és megbízható, garanciával) és a világ összes kacata elfér rajta
6 giga hová kell? mert lehet 3-4 év múlva kelleni fog, de addig egy telefon se lesz telefon

volt aki itt azt írta leszarja mekkora az akku, mert úgy is mindig tölti.......
nekem pl sokat számít, az ájfón7 kedd délelőtt volt töltve és most van 15%-on, szerintem vasárnap este lesz csak feltöltve addig úgysem használom semmit sem
szerintem többet számít mennyi áramot vesz fel, és ezt hogy teszi mint az hogy mekkora az akku
Nem kell rákölteni annyit.
Fém fékcső, rendes fékbetét, új karmantyúk, meg egyéb gumi alkatrészek, DOT5.1 és fasza lesz.
Persze izomból kell húzni a mai motorokhoz képest, de szokható és lassulással nincs gond.
nekem működőképes a cél, nincs kedvem bütykölni, és mivel kurvára keveset megyek nemigen fog elhasználódni
évi 500-1000km használattól kb a gumi lesz az első ami tönkremegy mert kikeménydik a sok állástól