Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem változtatunk a mostani 2x16 ramon
ez pont olyan, mikor kitolsz egy középkategóriás autót vagy beülsz egy 3 éves E mercibe.... ég és föld a különbség... nem az új autó javára
Nem. 2 db-os kit-et használj! (A 4 db-os sem lenne gyorsabb, az is dual-channelben, 128 biten futna).
A memoria bus rohadt sokat számít mindenhol.
akkor érdemes 4x8 gb a 2x16 helyett?
mondjuk rendes vga kari van venne
Igen.
ezt nem is tudtam, a pc-nél is így van?
Már 2 évvel ezelőtt használt üzleti ultrabookot kellett volna vennem helyette, ugyanannyi pénzért. De nagyon félek a használt dolgoktól, lakáson és gépjárművön kívül eddig még nem nagyon vettem semmit sem kéz alól. Mindig újat, az alsó polcos sz@rok közül, pedig ugyanannyiért használtan "profi" cuccokat lehet venni, igaz gari nélkül.
tabletből az olcsó kategóriában csak az android fut gyorsan, 100e kategóriában már van belépő ipad. itthon ipad pro is van bill-vel, az már drágább... láttam már sok win tabletet, de az első, amin rendesen futott az egyik barátom wacom cintiq pro 24 touch-a, az meg már vmi br 700-800e
De mégsem az a fő baja, hanem a tabletet a billentyűzettel 2 erős mágnes fogja össze, az adatátvitel nem BT, hanem közvetlen érintkezőkkel történik. Asztalon használva minden OK, de ölbe véve (ahogy megmozdul az alja a tetejéhez képest) azonnal megszakad a kapcsolat, és újraindításig nem is nagyon áll helyre. Normáááális?!!!
Nem cad tervezes vagy az uj avatar renderelese a cel,csak email,youtube,sorozatok nezese agybol,kanapen stb. De neha jo lenne nem a hulye touch eluteseit javitgatni.
Ha lenne otlet jo minosegu tablet bluetooth billentyuzetre beruhaznek egy mipad4 LTE re es mondjuk lehetne egy levelet,megrendelest feldobni normalis irassal vagy a gopro videok mehetnenek tura kozben a drive ra.Ennyi a max.
Persze mert ez Windowsos tablet... fogadjunk lassú és akad....
Egészen konkrétan ilyen, és kb. ennyibe is került 2 évvel ezelőtt - ezt hívják kidobott pénznek (nem ment 50 órát összesen).

https://edigital.hu/wifi-table...
Nekem egy Lenovo MIIX 320-am van, a legmagasabb felszereltséggel: fullHD IPS kijelző, 128 GB tárhely. Utálom mint a sz@rt...
most is egy 8 " huawei mediapad T3 nem eros relative olcso,fem hazas cuccon vagyok,van hogy egy hetig nem kapcsolom be a laptopot.
Teny hogy ez az erintos szar nem a legjobb,egy fizikai billentyuzet jobb lenne.De nem lattam jot,csak gagyit eddig.
amit eladtál nekem abban is ennyi van és rohadtul elég winfos7 alatt.
Mert egy csatornával csak 64 bites a memória-sávszélességed, 2 (kit-ben árult, tök egyforma) modullal meg 128 bites. Főleg ott számít qrva sokat, ahol a prociba integrált VGA-t használják (mint pl. én), mert nincs dedikált.
... tömtem ki...
Nekem is volt probookom, jó volt, de eladtam, nem kellett.... a családot fujitsuval törtem ki, a legrégebbi amilo pro is vagy 10-12 éves, és vígan ketyeg ma is, hiba nélkül.. meloban egy kb 5 éves s782 használok, nem cserélem le egyelőre...
1x 8 miért nem jó?
mondjuk meg kellene keresni mennyit kezel, nehogy beszopjak
bár eddig sehol sem találtam erről infót igaz a legtöbb cikk 2010-2011es
Ne gondold: én pont egy ilyen billentyűzetes dokkolós tabletet váltottam le a használt notira. Ugyanannyi pénzért 5* erősebb, ráadásul fémből van, nem kínai műanyag.
A kitek a jók azok hangolva vannak gyorsak is rendesen.
van egy halom relative eros tablet. Valami minosegi billentyűzettel nem lehet rosz a mindennapos dolgok ezekkel.
Ja, 2 x 4GB-os kitet keress!
én ezért vagyok úgy hogy van laptop meg hp laptop, a hp-ben még sosem csalódtam, még az asszony 80 ezeres laptopja is meglepően fasza, pedig egy minimál fosra számítottunk
volt már néhány más típus is, de valamiért nem jöttek be, pl az msi-t anno egy nap után odaadtam az asszonynak mert béna volt a tapipad