M2. SSD + jó nagy HDD kombó lenne a nyerő, de az enyémben csak egy 256GB-os Samsung PM951 M2 ssd van, nincs semmilyen SATA-portja, egy 12"-os notiban erre nincs hely.
Egyszer én is belefutottam ebbe, azóta mindig maxra pakolom. Így nagyon sokáig lehet használni egy gépet. A sok ram elég jól kompenzálja az avulást egy ideig.
Na meg az SSD is rohadt jó gyorsítás a HDD-hez képest, de ez lassan alap lesz.
Degagyi, akkor fene se fizetne többet.
Nekem még első generációs i5 és i7 van, ott dupla a procimagok száma.
Ugyan akkor normál használatban egyáltalán nem érzékelem a teljesítmény különbséget.
Kizárólag videó kódolásnál, vagy mechanikai véges elem analízisnél feltűnő a különbség.
Játékoknál meg azért nem, mert az i7-esben nincs videókártya, az i5-ben meg igen, ezért a gyengébb gépen jobban futnak
I7 4770k, 32gb ram, SSD, 970gtx a legújabb assassins creed is max grafikan akadasmentes... itthon pihen 2 hete a Hp omen, de nincs kedvem újra húzni mindent tegnap bontottam ki, mert egy baratom itt volt és meg akarta nézni hogy miért ez? Ez volt ingyen
ez a nagy testvér a 1080.....
gyerek kedveli az ilyen szarokat, én nem adtam volna ki ennyit érte, szerintem a 1070 bőven elég lett volna az csak olcsóbb egy százassal
Na nekem olyan nincs: egy 50 ezer forintos GTX 1050 TI-m van, az Autocadhez kellett az nVidia Physics-e, játszani meg 8-10 éves játékokkal játszom csak (Crysis Warhead, Crysis 2, 3). Be sem indul a ventije….
hát, én még nem tapasztaltam, hogy drágább lenne bármi is az enyémnél (nem merci), mint egy új középkategóriás autónál, de havernak van és ő sem, pedig ő igazi hobbizsidó
Mihez kell neked a 32GB RAM? Nekem a 16 GB (eddig) mindenre elég volt - pedig nem használok lapozófájlta Windowsban. Az összes itthoni gép (a 2 asztali dög, meg most már a picike noti is) különféle generációs i5 procikkal és 16 GB RAM-mal van ellátva. Mindegyiken minden fut akadás, röccenés nélkül. A tablet az Atom procis /4GB RAM-os, azon is fut még az Autocad is (!!!), de szánalmasan lassan, akadozva.
csak akkor van gond hogy ha azért adták el a fullos laptopot mert valami baja van. és az az igazi kidobott pénz.
persze ilyen ritkán van, de megeshet, aztán laptopot javítani drága dolog
Es ahogy lattuk tasitol lehet ra locsolni a let dogivel.Nem azert mert mondjuk elromlik csak a normal kopofogyo is felsokategorias.
En spec 55e ert atgumizom a gastrat komplett.
https://hardverapro.hu/apro/1d...
Ennek a párját keresem egy ideje
Na meg az SSD is rohadt jó gyorsítás a HDD-hez képest, de ez lassan alap lesz.
Nekem még első generációs i5 és i7 van, ott dupla a procimagok száma.
Ugyan akkor normál használatban egyáltalán nem érzékelem a teljesítmény különbséget.
Kizárólag videó kódolásnál, vagy mechanikai véges elem analízisnél feltűnő a különbség.
Játékoknál meg azért nem, mert az i7-esben nincs videókártya, az i5-ben meg igen, ezért a gyengébb gépen jobban futnak
ez a probook egy sokkal szolidabb kivitel külsőleg és belsőleg is
gyerek kedveli az ilyen szarokat, én nem adtam volna ki ennyit érte, szerintem a 1070 bőven elég lett volna az csak olcsóbb egy százassal
azért mert
persze ilyen ritkán van, de megeshet, aztán laptopot javítani drága dolog
En spec 55e ert atgumizom a gastrat komplett.