nincs olyan ami korrigálna
amúgy az a vicc ebben hogy a kék és a zöld egyes árnyalatai nem mennek, pl a tenger nekem a youtube videókon sokszor zöld
tehát a közlekedésben ami van piros-sárga-zöld mindet látom de ezt senkit sem érdekel
amúgy c jogsit ki lehetne puncsolni valami extra engedélyekkel de csak ha saját magamnak vezetem a saját teherautóm
anno amikor ment a méhészkedés akkor ennek utánajártam, de állást evvel nem lehetne vállalni
úgy lehetne hogy ha pl saját autómmal vinném x cég áruját és ebben az x cégben résztulajdonos vagyok az hogy a 24 tonnással ez menne-e nem tudom de a 3.5 tonna alattinál működne( már ha azóta nincs változás)
Színtévesztésre már van szemüveg ami korrigálja.
Ha ez után erre hivatkozva utasítanak el, be kell perelni diszkrimináció miatt és abból megélsz amit kártérítésnek fizetnek
Most is kell F. Csak más a neve. Nekem a volánnál anno ugyanugy kellett a vsuklosra különbözeti vizsga. Daruskocsira (elöre tulnyuló), tulméretesre szintén van valami.
2015 dec.ben volt a legutóbbi emelőgépes vizsga szerencse, a cég fizette az újabb tanfolyamot+vizsgát. Nálunk aki tehette újra vizsgázott az új eu szabványnak megfelelően, de pl. szomszédoknál (labancia) ott elkérték a melóstól a régi lejáró jogsit és kezébe adták az újat minden szarozás nélkül.
Ezzel ? Annak idején F3-F4 kellett különleges és túlsúly túl mérethez meg a 21 év ! Na most a 17 éves hülyegyerek C vel burogatja a tartányos szerelvényt vagy a daruskocsit ! Akkor miről beszélünk ?! Gondoltak erre az idióták akik megszüntették az F-et ?!
amúgy az a vicc ebben hogy a kék és a zöld egyes árnyalatai nem mennek, pl a tenger nekem a youtube videókon sokszor zöld
tehát a közlekedésben ami van piros-sárga-zöld mindet látom de ezt senkit sem érdekel
amúgy c jogsit ki lehetne puncsolni valami extra engedélyekkel de csak ha saját magamnak vezetem a saját teherautóm
anno amikor ment a méhészkedés akkor ennek utánajártam, de állást evvel nem lehetne vállalni
úgy lehetne hogy ha pl saját autómmal vinném x cég áruját és ebben az x cégben résztulajdonos vagyok az hogy a 24 tonnással ez menne-e nem tudom de a 3.5 tonna alattinál működne( már ha azóta nincs változás)