Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

színtévesztés.......nincs c jogsi.....és nem is lehet
futár cég is kizárva a páv miatt
stbstbstb
az élet nagyon gonosz
Szevasz barátom!
Használom ha hiszed ha meg nem.
sajnos én halmozottan hátrányos helyzetű vagyok
pl nem tudok sokat állni mert olyan 20 éve elrepedt a sarokcsontom és azóta fáj ha állok, persze nem percek alatt de ha állok 2 órát majd beszarok
szóval a munkák 95% evvel el is ment a fenébe
a kezem a sok metszés miatt odavan, hiába volt műtve a csuklóm nem lett jobb, már a motorozást is szinte teljesen fel kellett adni mert a gázt se tudom húzni, szóval a maradék 5%-ból ismét elment 95%
ehhez még jön a beszédhiba amivel kb 0 az a meló amit el tudok végezni, mert ugye egy irodában valami ügyféltájékoztató poszton illene folyékonyan beszélni
a vasúttól meg a színtévesztés miatt lettem kibaszva pedig ott se sokat nem kellett mászkálni, se sokat erőlködni és még beszélni sem kellett annyit hogy gond legyen
ott csak a könyveket meg a pc munkát kellett csinálni meg pár vonatot-vagont körbesétálni az ügyféllel
szóval lehet kicsit cigó vagyok bár ahhoz meg túl világos a bőrőm így segélyt se adnak
áááá, szeret veszélyesen élni....
Mixer , betonpumpa ? 7 kor ráérsz felkelni !?
Azért a biztonsági övet használd, nehogy le ess az ülésről!
nnna ennek a kettőnek a hanyatlása sem most kezdődött... lehet tényleg az a megoldás....
"hol van a pia? eladtuk..... és a pénz? elittuk..."
Szerintem hisz neki
Fejlesztések, cégek többnyire nem magyar tulajdonuak, legalábbis a nqgyobbak amiknél ez már jelentös lenne.
Ülj fel targoncára az kényelmes meló én csak tudom. Iccakásba 2-3 óra "sunyóidő" simán belefér.
Mit csináltál a Variensnél?
Ini nem munkát keres, hanem érveket, hogy miért ne dolgozzon. (Azért kíváncsi lennék rá, hogy a neje mit szól mindehhez….?)
a hitel akkor okoz tartós fejlődést, ha nem fogyasztás alapú, hanem olyan fejlesztésekbe, cégekbe, termelésbe, valós innovációkba lehet tenni, ami plusz eredményt hoz... persze a fogysztás alapú is okoz rövid távon, de hosszú távon nem, ezért van mindig pofára esésre ítélve... mondom, kivárom, mint eddig is...
nincs az ösid közt cigány véletlenül?
Azoknak is kibaszott nehéz munkát adni
aztán pusztuljak meg szépen lassan a műanyag gőzbe
ha meg akarok dögleni inkább kifekszem a mozdony elé
a variensnél voltam pár éve de szarabb lett volna minden mint anno a protokonnál így hagytam a fenébe
máshol is nézelődtem de mindenhol meg akarják szakítani az embert, aztán erre sincs szükségem és nem is bírnám olyan fos minden izületem
Wtf?
Na meg,ek zartszelvenyt tisztitani meritt makrookonomiahoz IS........
de ha nincs hitel nincs fejlődés, ilyen szar a pénzügyi rendszer
csak akkor kerül plusz összeg a "nagy kalapba" ha valaki hitelt vesz fel, és addig van pénz amíg azt nem fizeti vissza
szóval ha a holnapi naptól senki sem venne fel kölcsönt az országba akkor előbb-utóbb olyan mértékü pénz elvonás lenne( ahogy fizetik visza a már felvett kölcsönöket) hogy megállna a gazdaság mert nem lenne elég pénz a napi feladatokhoz
Gyere vadkertre ! Müanyagüzemekbekbe mindig van felvétel! Van ahol még fotel is van!
És csak két műszak van! Hattól -hatig mindig!
Vélhetöen igen, mert már josolgatják a következö válságot, ráadásul az ösdzes unios pénz elzáródik 2022 ben, addig szórják amire csak lehet, nehogy benn maradjon. Rengeteg pályázat van, most meg a 10 millios hitel. Sokan megkeresnek, hogy nem akarok e pályázni, mert most még van mindegy mire is.
Ugysem eldd meg mert oktatasegeszsegugy.Akkormeg minek?El kell inni a lovet.
ezért igyekszem saját magamnak megteremteni... mert tudom, hogy én már nem kapok...
Viszont a minmálbér emelés tolja a többi régi dolgozók bérét is, mert nem maradhat a minimumon az is. Van ahol jobban, van ahol kevésbé. Félnek a szakember elvándorlástól, ha tehetik többet fizetnek.
a válság után esett vissza, amit ez az ország ne mtud befolyásolni, mert ha vki törökországban elfingja magát, itt gyengül a forint 10%-t előtte meg a maszop alatt mindenki vette fel az anno fityiszék által bevezettett devizahitelt halomra, többen, mint most, akkor mondhatjuk, hogy jobb volt a helyzet, az volt az aranykor? qrvára nem, csak más.... volt nagy koppanás és vége volt a nagy hitelezésnek, a qrva nagy eladósodás magával hozza a kötelező visszaesést is... volt is és lesz is ilyen....