Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy nekünk a GKI 80 e-ért ? Sehol nem kérték ! Sem német , sem osztrák cégnél ! A kutyát nem érdekelte ! A nehézgép tipus kellett , meg hogy hogy kezeled a szart !
holnap gyalogkakukk leszek.... leadom a kiát szervizbe....
Aztán ószintén mi a bánatnak nekik pav ?
Igen , a többi összes meg van fél óra alatt , a nemzetközi egyezményekkel elég sokáig elszöszöltünk , sokan buktak !
Nem te illetve is. Hanem ha kisautora alkalmaznak soförnek. Ezért kérik a pávot
Annyira nem izgat, bár ma a buszoson volt három idiota kétdés. Lassan megjegyzem az AETR baromságot is, azzal többet bajlodtam.
Igen , motoros elefánttal dolgozom !
Ja ja ! Mindegyik 40 kérdés , kérdésenként 1 percet adnak !
Soför vagy, alkalamzásban.
Erről nem tudtam eddig nem is hallottam hogy kicsihez is kell PAV !
Mert? Mondjuk a 4 tesztlapra van majd 3 ora.
Ez igy van.
Heten voltak vizsga biztosok , nagyon komolyan vették a feladatukat ! Rohadjanak meg !
futár vagy egéb melóhoz is kell páv mert rá lett kérdezve pedig csak 2,5-3,5 tonnással kellene menni amihez a b jogsi is elég
sajátomét vezethetném de cégest nem
Ez igaz. Én is most ujitom, holnap vizsga.
Inkább inni !
Ja a C jogsi PAV az kellene a többi nem gond ! 7 kor kelsz , mixeren 170 az alap , pumpán 200e ha egy percet sem dolgozol , akkor is ! Pont ma csináltam a GKI-t a rohadt pénzlehúzást !
Itt azt mondtak, nem is küldenek semmilyen munkáról értesítést, mondtuk nem is kell, mert most pár hónap pihi van...
Mindjárt jobb idő lesz megyünk azt kint a faja teraszodon letudunk ülni.
hát most kicsit szponzorál a gyerek, meg van némi alkalmi szarság
de ez eléggé kiszámíthatatlan, és meg is esz a stressz szép lassan
annyiból jó hogy most simán tudok diétázni fogytam is vagy 3 kilót már
Hali ! Sose jöttök ?!
nekem csak 92 volt igaz amivel mentem az bruttó 200 felé volt a munkahelyen, biztos ez is számít valamit
kb 10 féle munka be lett írva ami érdekelne de eddig semmi értesítés nem volt......
Dehogy, simán megélsz
erről jut eszembe, a múltkor beszéltük, de mondtam, hogy nem tudom az álláskeresési 140e nettó v bruttó... szóval bruttó, vmi 127e körül van, amit kap bnőm, mert mondtam, hogy pár hónapot maradjon itthon....