pedig be is deszkáztam
Otthon a gépemen tudnék találni képet, hogy hogy csináltam, de el is tudom mondani. A feladat egyszerű volt. A fadeszka és az új műanyagdeszka paraméterei megegyeznek
Fogtam egy krétát és az egyik oszloptól elindulva elkezdtem megszámozni, a fent lévő régi fadeszkát.Amit tudtam csavart kicsavartam, amit meg nem az flexel levgátam. A lyukakból a csavart kiütögettem. Közben lecsiszoltam a kerítés fémtartó keretjét és lefestettem amilyen színű majd úgy is akar lenni
barnára
Természetesen a műanyag léc is megkapta ugyanazt a számot amit a fa léc. Így ugyanarra a helyre keült vissza ugyanazon lyukkal az új léc.
Másholy ezt lehetetlen lenne kivitelezni, hogy passzoljon a lyuktávolság.
Azt, hogy télen -20 nyáron meg + 40 fok van én nem vettem számításba
6-os csavarnak 6-os lukat fúrtam. Simán nem látszik, hogy hajolna. Egy pontból látszik, ha belehajolsz és vonalba nézed meg, úgy meg nem nézem, meg más se
ezekről a párkszájdos cuccokról még nem hallottam rosszat, nekem is van néhány gépem, szerszámom belőle
szóval leszeden a régi lécet, bejelölöm az új deszka helyét aztán ahol nincs takarás ott hegeszthetek csiszolhatok 3x
van 25 méter szerintem bevesz 3 hónapot, de lehet négyet
plusz a gázóra meg a többi faszság ahol még át is kell alakítani, ajtózsanárnál zárnál kivágni stbstbstb