Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem most 4 centis léc van szóval én beszoptam mert még a lyukakat is be kell hegesztenem mielőtt ezt felteszem......
szóval leszeden a régi lécet, bejelölöm az új deszka helyét aztán ahol nincs takarás ott hegeszthetek csiszolhatok 3x
van 25 méter szerintem bevesz 3 hónapot, de lehet négyet
plusz a gázóra meg a többi faszság ahol még át is kell alakítani, ajtózsanárnál zárnál kivágni stbstbstb
biztos nincs mert az egész deszka 120 cm. kb. olyan 90 cm lehet a két furat között
Azért előtte szétnézhettél volna munkapiac fronton sm üzifalazás helyett mielött tiplizel?
én a kapubejárónktól 1 méterre beleestem az árokba....
sajna itthon olyan ricsaj van az utcán hogy felébredtem 20 percenként nappal
éjjel is csak akkor ritkábban van zaj
már próbáltam aludni a szerelő aknában is ott hátha nincs akkora zaj de az sem volt jó pedig be is deszkáztam
Ezek pet palackból vannak azt színezték barnára. Én nem mértem a távolságot. Otthon a gépemen tudnék találni képet, hogy hogy csináltam, de el is tudom mondani. A feladat egyszerű volt. A fadeszka és az új műanyagdeszka paraméterei megegyeznek Fogtam egy krétát és az egyik oszloptól elindulva elkezdtem megszámozni, a fent lévő régi fadeszkát.Amit tudtam csavart kicsavartam, amit meg nem az flexel levgátam. A lyukakból a csavart kiütögettem. Közben lecsiszoltam a kerítés fémtartó keretjét és lefestettem amilyen színű majd úgy is akar lenni barnára
A leszedett falécet és a műanyag nyerslécet egymásra helyeztem, hogy nyilván a már lyukas fa van felül és nemes egyszerűséggel átfúrtam. Természetesen a műanyag léc is megkapta ugyanazt a számot amit a fa léc. Így ugyanarra a helyre keült vissza ugyanazon lyukkal az új léc. Másholy ezt lehetetlen lenne kivitelezni, hogy passzoljon a lyuktávolság.
itt azért neked nincs 120 centi a csavarok között
nekem alul a végétől kb 2 centire van a csavar fent meg kb 10 centire szóval kb 140 centi lenne a fix pont
a csávó szerint középen kihajlana a vas meg a műanyag léc de a széleken az oszlopnál ekkora távon pár év alatt elnyírná a csavart, látott olyat is ami az első télen elszakította a 6os csavart, mert se a műanyag nem engedett se a hegesztés
Egy volt kollégám így jelentkezett ki, sajna elaludt a rotyeszon hazafelé azt szalagkorlátozott.
egyszerűen nem bírtam tovább heti 5-6 órákat aludtam közben műszakonként pár tonna vasat arrébb tettem
volt olyan hogy robogóval jöttem haza és annyira fáradt voltam hogy menet közben elaludtam
szóval menni kellett nem volt mese, ha meg akarok halni inkább kifekszem a vonat elé és nem a melóban akarok megdögleni
Ezért vettem én is B&D 500W fúrót csavarozni 3m kábele van ha kell van hosszabbító, kapcsolója meg fokozatos.
sokáig én is így csináltam azt meguntam huzogatni a kábelt. Egyszer csak kezembe került egy Black and decker narancssárga kis csavarozó, egész nap nem merült meg, így vettem egyet én is és tök jól elvagyunk
mekkora helyet hagytál a deszkák között?
én ahogy nézegettem szűk 8 centi a deszka olyan 5 hézaggal centivel néz ki kb jól, de csak oda lett támogatva 5-6 db
az enyém is valami ilyesmi barna szigetszentmiklósról van
adott a csávó pár méter virágágyás szegélyt is ajándékba pedig mondtam neki semmi szükségen nincs rá
szerintem csináltak jó sokat a hulladékokból aztán senki sem viszi
A fa már 7 éve is ilyen rozzant állapotban volt nem javult azóta
A második oszlopig vagyok elmaradva+ asszonynak az autóbejáró
Ezt a google mepszről szedtem ezek szerint frontoldalon már 2012-ben meg volt
Azt tudom, hogy az oldali hátsó részt 3 vagy 4 éve csináltam időszerű lenne a maradékot is megcsinálni már lassan megrozsdásodik a műanyag a kamrában
nekem 120 cm a léc. két helyen fogattam, mint ahogy látszik is Azt, hogy télen -20 nyáron meg + 40 fok van én nem vettem számításba 6-os csavarnak 6-os lukat fúrtam. Simán nem látszik, hogy hajolna. Egy pontból látszik, ha belehajolsz és vonalba nézed meg, úgy meg nem nézem, meg más se
úgy hagytad ott, hogy nincs helyette másik
Vennék is, de most épp szegény vagyok - a laptop vásárlását még nem hevertem ki....
A parkside pont jo ilyenre.Egy honap alatt tobbet ment mint neked az osszes.
Nezd vegig a linkekt videot az asztalos mokussal,mondja a pontos tutit.
Festol kell neked.
2004ben vettem egy makita szettet és még mindig megy, igaz az ütvecsavarozó észrevehetően gyengült, a fúróban meg motort kellett cserélni mert leégettem, de csak 15 éves és csak megy és csak megy...... ali expresszes akkuval is, ami még jobban is bírja mit az utólagosan vásárolt gyári makita
bár a strapa melóra vettem egy 15 ezres master vagy mi a szar márkájút az emagon, de csak azért hogy azt használjam a szar melóra mert kidobni nem sajnálom
Én 5-6 év alatt 3 db B&D akkus fúrót/csavarozót dobtam el - le is szoktam a műfajtól teljesen: van hosszabbító, meg kettőhúsz (-harminc)...
mind szar vazzeg nemrég vettem egy bosch fordulatszám szabályzós sarokcsiszolót hát olyan ocsmány az is mint a leggagyibb praktikeresek
pedig valami 30 vagy 36 ezer vol
a régi melóban 3 műszak volt és nem tudok itthon aludni, így már hét vége felé élő hulla voltam, inkább otthagytam mert kezdtem kihalni
minden megvan hozzá elég drága volt mert 1,5m a léc
ennek annyi a hátránya hogy a téli -20 és a nyári +40 fok között kb 6mm elétérés van hosszban, ezért ovális lyukakat kell cinálni lent-fent, mert középen lesz a fix pont
vagyis lent szerintem csak megfúrom a 6os csavar helyét 8assal de fent kell az ovál furat mert különben össze-vissza áll majd
dupla csavaral meg béna azt teszteltem, meg így is 45 ezer volt csak az a2 csavar meg az a4 anya hozzá
Mer mi történt?
ez is tehetség kérdése ezekről a párkszájdos cuccokról még nem hallottam rosszat, nekem is van néhány gépem, szerszámom belőle