Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tud élni, na!
Fogadjunk devizahitelt is vettél fel....
Én 1000 km alatt legalább 4x állok (állnék) meg hugyozni..... (Kocsival a legtöbb egy nap 690 km volt, igaz rossz utakon, és súlyosbításként 1000-es Yarissal)
na mennem kell szólt a szerelő kész a dízel master, kicserélték a kilyukadt cooler hűtőt
baszod ezt tanácsolták, mint feltörekvő jó befektetés
nekem egy benzines autóm volt egy wartburg turiszt 2 ütem. Ahogy hoffi mondta annó: a gázkamra hozzá képest zserbó cukrászda
Nekem utánna csak dízel autójaim voltak soha nem bántam meg
Minden bizonnyal a villanyost sem bánnám de még várom az áttörést
Pont BMW-t
szerintem ebben tévedsz A német gyártókat érinti a leg keservesebben
Persze ez miatt engem is Masfél éve megvetettek velem egy halom bmw részvényt na most meg pont felét éri
Kivárom amíg villanyautóra váltanak azt akkor kaszálok vele, feléért most úgysem adnám el
Embere válogatja.
Erdély nekem szűk öccá, csak matricát venni allok meg.
Trogír egy ezres volt, egyszer tankoltam, meg egyszer hugyoztunk.
Főleg a benzines tulajok... mert most habzó szájjal lehet mutogatni a hiszti közepette. Az hogy az o szarjuk milyen karos, az nem baj, mert az az övé most amúgy is nagy divat ez.... de legyünk környezet védők és csak elektromos legyen a városban, benne vagyok ... tiltsák be a fafutest is... benne vagyok. Amíg viszont csak ilyen álszent indokok vannak le is szarom
Ja még azt is vedd alapul, hogy a dízelbotrány előtt a dízel eladások dinamikusan nőttek...
Azt neked kell!
Csitu
Ratyedli vagy!
Ebben benne van az összes.... a nemet gyártókat ez sokkal kevésbé érinti
Nézzél inkább Jankát!

http://youtu.be/zetRlYSq1s8
Nem az átlag német szarja le a környezetet hanem a világon mindenki leszarja azt.
Mikor vásároltál te autót annak függvényében, hogy mennyi a káros anyag kibocsájtása
A mercédes az pont itt építgeti mellettem az új gyárát kecskeméten ahol villanyautót, fog gyártani a dácsia motoros autói rovására
hát az a 8%-k nem kis szám. Akkor lefordítom neked kb. 20%- visszaesésnél bedől. Nem éri meg gyártani, mert nem marad rajta haszon. Ha azt vesszük ennél a visszaesésnél ennek felénél tartanak és számítani lehet rá, hogy ez a visszaés a közeli jövőben csak nőni fog
Ha csak egy bármilyen vállalkozás 8%-os visszaesését néznénk egy év alatt ami mellett ugyanúgy megmarad a fix költség az kb. egyenlő lenne a zárórával
Nyilván az autóipari cégeknél nagyobb a financiális mozgástér és a tartalék, de hidd el ha az általad közölt szám duplázódik néhány éven belül a személydízel gyártás meg fog szűnni.
Azt,hogy ezen sírni kell vagy nevetni azt mindenki maga dönti el. ha az összes ilyen kipufogós szar holnaptól eltűnne a világból személy szerint én akkor sem hullatnék krokodil könnyeket
én azt mondom hogy mindig jobban megéri 250-300km távonként várni egy órát a töltésre mint megfulladni a nagyvárosi szmogban
egy időben sokat utaztam, pl tőlünk debrecen kb 250km hát én ott alig tudtam kiszálni a kocsiból minden részem elgémberedett
de amikor sopronba mentem egy gyors oda-visszát vagy épp egerbe egész szar érzés volt
vagy épp erdélybe......
szóval azért 300 km után nem árt egy kis plusz mozgás vagy ilyesmi
aki meg sokat autópályázik az úgysem fog villanyossal, vagy akkor neki jöhetne a 600as hatótáv
amúgy egy natúr gáztankolás is van vagy 20 perc
beballag az ember hogy kellene gáz kiballag az ember telicsirgatja, bemenni fizetni, egy laza sárga a budiban, utána esetleg a kv aztán simán van 20 perc......
de ha már 3 utasból kellő tol 1-1 brióst is a budiban már minimum fél óra
szóval nem ördögtől való dolog a villanyos töltés
Ne nyeríts,sötét genya.
a faszt..... azt jelenti, hogy "kis szopósszájú buzeráns köcsög" ezt védette le a ratyimatyi, annyira magáénak érzi, csak ezért hívom így, mert kedveskedni akarok neki
Kuss!
tudod, hogy ez a szó azt jelenti, hogy : éj