Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt se tudja hol van.
És miben segit?
Hat hol máshol? A gsxr fórumban.... ?
Van, amivel sokkal több kárt okoznak. Ráadásul lassan egy szemétdombon élünk. Elég csak a környzetünk kevésbé szem elött lévö részein szét nézni, meg a hulladék feldolgozó, lerakó, tároló helyek gyors iramban terjeszkedö területét megnézni.
Nem kovetem szorosan,a pedomaci meg mindig itt veri a nyalat?
Sok helyre jön velem, néha még melóba is....
Hová kell utazni egy házörzönek
A legtöbb autó képes erre szinte, ha gazdája van és megkapja idöben amire szüksége van. El lehet spórolni, mert jó az attól, csak aztán ha megindul a lejtön mindig elöjön valami.
Mert ebben van egy nagy dogbox, ebben utazik ... a másik autoba nem szállhat be
Az 1.6 hdi Peugeot 307 most Tibi baratom tulajdona.... 2005-ben vettem szalonbol.... soha semmi baj nem volt vele....
Pontosan egy szegmense az életnek, de ha ebben a szegmensben pazarolunk és környezetszennyezünk, akkor máshol is.
Nyilván van, ahol a tevékenység nem okoz ekkora kárt mint a szénhidrogének elégetése, de az emberi tevékenység feleslege volta ugyanúgy tetten érhető.
Kutyának minek auto?
Nekem egy megane kombi volt, amire a kopó dolgokon kivül semmire nem kellett költeni, 280 ezerrel adtam el. Benzines. De a vivaro bepotolta a franciás pénzszórást. Igaz, km se annyi volt benne az szinte biztos, mint amit mutatott.
Hibátlan.... meg is tartom meg sokáig. Kutyás autónak vettem, de megkedveltem. Az akkori fullos kiadás...
Az jó.
2006 113e valós km
Volt mind..... egyikkel sem volt semmi bajom.... egyszer volt egy alfa romeo is... benzines.... az volt a legkényesebb, de a legnagyobb baja az volt, hogy az állítólag 70e km-t bíró vezérlés módosító 20e-kent eltört....
Egyébként mennyi idös, mennyi km? Biztos irtad már, de ne kelljen visszakeresnem.
Húsz éves olaszt, az a tuti!
Csapás csapás hátán. Vennél egy jó franciát, vag egy mégjobb olaszt sajnis a dáciák sem a régiek már
A közlekedés csak egy szegmens. Van még néhány, ami böven tulteljesiti ezeket a mutatókat, csak ezt valahogy könnyebb sulykolni mert az állampolgár magára veszi. Viszont a termelés fokouása, egyre több bóvli gyártása a fogyasztói társadalom gerjesztése senkit nem érdekel.
ja meg volt egy akksi is....
már két izzó és egy szilent.... hát ennek sosem lesz vége?
Vegyél egy rendes autót.