Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kósa hagyjad már ezt a dízelt! Vegyél benzinest!
Nekem is van, jó ember vagyok, a legjobb!
Soap KIA.....
Magyarul?
btk
Nem úgy volt, hogy nem szólsz be?!
azt állítólag te szoktad...
Szóval a Gabi fiamét akarod....
Oké, ez majd mond az ügyvédemnek is!
Egy ilyen esettanulmány érdekelne. Sokszor jönnek ezzel hires és hétköznapi emberek.
megváltoztatta az életemet... nem mindig voltam ilyen rendes és kedves gyerek, mint most...
Baszki ezt (sem) olvasom végig. Tuti este 7töl ezt irod.
Már akár egy picit uncsi is lehetne ez a dízel mizéria
Szerintem, hagyjuk már ezt a dízel füstől káros
Mert a benzin csupa pompa meg illatparádé mi?
Mind a kettő kőolaj származék. Kőolajat desztillálnak és úgy érik el, a benzin alapvetően egy aromás szénhidrogén a kőolaj legkönyebb frakciója élettani hatást tekintve talán a legnagyobb előnye, hogy önmagában nem tartalmaz ként. Cserébe olyan pompás anyagokat tartalmaz mint benzol, meg toluol.- Önmagába a benzolt már 20 éve betiltották, mi még dolgoztunk vele, most toluolt használunk, maszkban. elég veszélyes cucc. A gázolaj égése során korom is keletkezik. Ezek az aerosol részecskék szálnak meg ülepszenek. A levegő amit lélegzünk kb. millió féle aerosol részecskével van tele ebből a dízel korom csak egy. Lehet ezen lovagolni de tök felesleges. A gázolaj ként is tartalmaz ezt hidrogenizállással csökkentik. Az elműl 30 évben nagy fejlődésen ment kersztül a gázolaj előállítás és egy elég tiszta üzemanyagról beszélünk. Lehet itt köpködni de élettani hatás szempontjából egy kicsivel sem rosszabb mint benzingőzt szipákolni. A benzingőz köztudottan az agysejteket támadja, hosszútávon előbb utobb hülye lesz tőle az ember a gázolaj aerosol részecskéitől meg tüdőrákos. Nem mindegy miben döglünk meg? Ráadásul olyan téma van meglovagolva ami %-osan is egy elenyésző tényező. Egy város ipari területén két gyárkémény egy hónap alatt több károsanyagot bocsájt ki mint egy év alatt a városban közlekedő autók összessége. Ahhoz képest is, hogy iszonyat követelmények kell már megfelelniük és nagyon komoly szűrőkkel vannak ellátva. A dízelnél is sok mindent alkalmaznak már a károsanyag kibocsájtás csökkentésére az egr-től az adblue-ig. A benzinesnél találtak már ki valamit? Benzint, hogy jobb e szagolgatni az teljesen egyéni kérdés Mindenesetre simán elszédül tőle az ember, nagyobb koncentrációban bekómál. Kicsit édeskés szagú talán rövid ideig jobb szagulgatni mint a dízelt nem mondom de a dízeltőll sosem kómálsz be meg azt nem is tudod szipuzásra használni mint a benzint
Valamelyőtök ütött be egy füstölgő kéményt. Hát nálam inkább az a probléma. Egy közepes városban élek nekem az utcában nem jön el annyi autó egész nap, hogy bármikor télen ki ne nyithatnám az ablakot szellőztetni. De nem nyithatom ki mégsem , mert minden 3-ik ház füstöt ereget a kéményéből és azonnal putriszag lesz a házunkban Ehhez a kibocsájtáshoz képest hol van az általatok meglovagolt dízelfüst??? A béka segge alatt sincs
Nagyon megy a dízel füst fikázás. Hát ezt eredményezi a média ez a célja, mint már lenteb délután leírtam. Egyikőtök sem foglakozott előtte ezzel sosem, most meg nagy dívat lett ezt szidni.Egy trend egy új irányzat
Ki a holdkóros f.szom választ magának autót károsanyag kibocsájtás alapján???? Tegyétek már szívetekre a kezeteket. Autót sok minden alapján választunk magunknak hát károsanyag kibocsájtás alapján biztos nem Mégis azon lovagol mindanyiótok, hogy hú a dízel milyen szennyező. A benzingőz meg elsorvasztja az agyatokat de ezt még nem szajkozzátok, mert nem indította a média
Autóleadásnál számos marketing trükköt bevetnek, igen írják a károsanyag kibocsájtást is ez kábé a leges leg utolsó tétel. ha bemégy egy szalonban nem ezekkel a gram/köbméter adatokkal fog elkápráztatni téged az eladó hasbakaszt minden szarral. előhozza a teljesen szükségtelen vezítést segítő elektronikákat és elhiteti veled, hogy szükséged van rá. Azért veszel autót, mert ha leállítod behuzza a visszapillantóit, azért veszed azt az autót mert felébreszt ha vezetés közben elalszol azért veszed azt az autó, mert kanyarkövető foncsorozása van azért veszed azt az autót, mert ha túl közel kerülsz az előtted lévőhöz automatikusan távolságot tart, azért veszed azt az autót, mert figyelmeztet sávelhagyáskor, azért veszed azt az autót mert bazi nagy multimédia van benne gps-el, azért veszed azt az autót mert gomnyomásra nyílnak az ajtajai a csomitartót is egy lábsöpréssel kinyitásra bírod, azért veszed azt az autót mert baromi jól néz ki. DE KÖZBEN MEG SZARSZ RÁ, HOGY MENNYI A KÁROSANYAG KIBOCSÁJTÁSA akkor meg miért vitatkoztok még mindíg ezen?
Nekem van, de nem vagyok nagy kutyás. Viszont faluhelyen tartozéka az udvarnak épp emiatt a tipikus német juhász vonalról elég hamar átálltam a magyar fajtákra - de nem vizsla irányába
van asszisztens.... amúgy nekem egy külön kapszulás kávéfőző van az oldalsó asztalomon, mert rendes vagyok és segítek neki, ne kelljen sok időt eltölteni ezzel....
Érdekes dolog ez a kutya és ember barátsága.
Csak az tudja, akinek van.
Kb kávé akart lenni
Kábét is főz?
simán.... sőt előjogai is.... ő például engedély nélkül zavarhat az asztalomnál....
Menj má, kártyája van a kutyának?
Mindenben...
Hozz létre.
Talalhatna egy farm topikot.