Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezért hagytam ott a melót
Egyszerűen majd meg voltam halva azon a héten
Ez csak kettő műszak és kettő nap csak. Első nap hétfő második nap péntek van.
Van itt valaki hozzám hasonló csóró?
Eladó a Corsa kicsi pénzért ha valakit érdekel
Alig rohad, gumi újszerű, vezérlés múlt évben cseréltem stbstb
EGR szelepen kívül minden fasza azt meg 4 ezerért találtam Pesten csak lusta voltam érte menni
Akit érdekel írjon üzenetet
Ja és nincs szervo benne.....
Én meg most agyalok, hogy abbahagyom a 3 műszakot, ritka szar, mikor éjszakás vagyok oda az egész hét a hétvégékkel együtt.
Én még ma megyek este6ra
Mostanában nagyon atom vagyok
Szerintem a melóhelyi stressz miatt nem ment a gyorstüzelés
Sokszor a másodpercmutató nem ér körbe és mindennek vége
szerintem az "aha " mindent el kellet, hogy áruljon
El ne hidd már
aha
én csak oroszból gagyarászok valamennyit
pont arról szokott panaszkodni, hogy 20 perc után sem sül el, azt hagyja az egészet inkább a fenébe
Montam már neki többször is hagya el végleg a fenébe A sok idegeskedéstől még szélütésbe hal meg
Valenciában (is) lakom! Professionálisan beszélek idegen nyelveket
Aminél a kétperces már elnyújtott.
nekem nem én ott kaptam rá az ízére
sosem szerettem sietni
ha a határon találkozott a csapat akkor megnéztem mit ír az útvonalterv aztán indultam egy órával előbb és ráértem 70 körül menni
nekem az esztelen száguldás a simsonos korszakban véget ért
hát erről beszélek ha leforgattam az első gangot már annyival mentem amennyivel utaztál
azért volt amikor 5-600km távokat letoltam egy nap alatt a legtöbb az 750 volt
de 100 felett ritkán jártam, a csúcs az békéscsaba körforgó-kecskemét repülőtér kb 50 perc 80% vakon egy román kocsi után
amit te motoroztál ahhoz mindegy volt a centír
nekem a vakszelep alapból volt vagy 150-200 gramm pluszban lehet az volt a baj
mert hiába állt meg a kerék bárhol forgás közben sok lehetett a 2 oldalán az a sok súly
nekem sosem volt a centirral semmi bajom. Szépen megcsinálta a pisti nálam hamar kiderült volna ha nem jó
én így csináltam de benne a motorban
120 felett mind rázott
de a 70-90ig jó volt még aminek vakszelep vagy tubliss volt az elejében az is
ki Éppen beszélgettem vele erről. Mert nem egy túl bonyolúlt eljárás ez a centírozás. ellestem a szakmát annó
A keréken átküld egy tengelyt, a tengyelyt meg kerekestül ráteszi egy heggelt vázra aminek nyitott vége úgy van kialakítva. Azt szépen a legalsó pontra elfordul a kerék ott a legnehezebb pont, nyílván az ellenkező oldalra rak súlyt,. Voltak neki ragasztható súlyai. Azt mondja állítólag a nagyok is így csinálják
mindig elszedik az összes vaspénzem
múltkor vittem nekik vagy 2000forintot aminek kb egy harmada 10-20 forintos volt a többi 50 meg 100
tök boldok volt a csávó azt mondta bármikor hozhatok ennyi vagy több vasat
akkor ismerem a mukit
ki is tudta rendesen centrírozni? sosem kérdeztem tőle mert endúrót otthon megcsináltam ha nagyon szar volt pár küllőre hebrákolt súllyal
mondjuk legutóbb a ténérére vettem ragasztott "úri" súlyt mert avval sokat mentem aszfalton is
bár most az lc4-re se áratna mert ha gyorsan megyek kicsit béna, igaz nemigen megyek gyorsan
A Mofakertől rendeltem kismotorra gumikat és egyéb alkatrészeket, árban a legjobbak és még korrektek is!
én egy magánházhoz jártam hatvankettő
Nekem a motorozás az autópályás egyenesen történő végsebesség motorozásban merült ki én ezt szerettem én mindíg használtat vettem mert egy szezonban 3-nak is kikoptattam a közepét Persze a széle még eladható lett volna