Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Illetve mit kell görcsölni az úton. Élvezni kell azt is. Az is a nyaralás része.
Tempomat mondjuk praktikus, mert benyomom megengedettre, aztán nem görcsölök azon hogy kinyomjam a kocsi szemét.
A fejtetőre érkezést egyik sem bírja ki, arra nem is tesztelik őket.
A volvo se rossz, nézz azt.
Olyankor egy dolog számít, amit a Volvo már a 90-es években hangoztatott. Az utas kabinnak nem szabad összeomlania! Tangóharmonikára lehet törni a kocsit, pöröghet, borulhat, de ha az utas kabin egyben marad, akkor még maradt egy kis esély a kiszállásra.
De gondolom használni is szeretnld, nem csak javitgatni:)
Minnél öregebb annál kevésbé hibátlan.
Igen, a vas számít, meg annak a TÖMEGE. Egy könnyű kisautó is lehet 5*-os manapság, ha ugyanannak a betonkockának ütköztetik a tesztben mint a nagyobbat. Viszont a való életben nem betonkockának mennek neki, hanem frontálisan egymásnak, és ekkor a dögnehéz fog az ütközés után fenn maradni az úton, a kicsi könnyű meg megpördülve, fejtetőn az árokba érkezni, még sokkal súlyosabb sérüléseket szerezve. Akkor már hiába 5*-os a töréstesztje....
Kértelek, hogy messziről kerülj el!!!!!!!
Észrevehetted, hogy nem reflektálok a baromságaidra, és újra kezded?
Nagyon nem kellene!
Az LFP topic-ot lenulláztad, ezzel ne tedd!
Nem kell válaszolnod!!!
Eddig működött, de nem bírsz a száddal.
Azt nem is vitatom, akinek benzines Fordja volt, attól még siránkozást nem hallottam.
Az enyém meg egy gyakorlatilag hibátlan autó, láncos vezérléssel, szervizkönyvvel, valós 131 ezer km-rel, rozsdamentes kasznival. (ABS, ESP, 5*, 8 légzsák, meg minden.) Dél-Olaszországból hozták, ezért a rozsdamentesség, illetve - sajnos - ezért a sok parkolási horzsolás is. De valamit valamiért...
2es volt, 4es van. Nekem bejön. De maga a technika jó
Engedd el, kár begőzölni rajta...
Anyád te retkesbuzi
Ebben egyet értünk, a 3 betűs bizbaszok nem érdekelnek, de a kocsi törési képe, az utas kabin épsége annál inkább. Cseszheti az ember a 3 betűs jóságokat, ha nem rajta múlik a karambol. Ott a vas számít.
lassan összejön az a4 projekt, én meg merném kockáztatni hogy a te 10éves ceed kocsid előbb rohad szét mint az én leendő a4 kocsim pedig az a4 5-6 évvel idősebb
a motorral foglalkozni kell mert a 400 ezer csak 400 ezer de állítólag 200 felé egy fúrás+újdugók meg pár apróság belefér és elmegy még 200 ezeret
de egyenlőre még hibátlan a motor is
aztán addig alkudoztam amíg 500 ért megkapom, 150 felé megvan az átírás meg egy futómű generál mert pár helyen kicsit kopog, de műszakin szartak rá szóval nem lehet akkora nagy a baj
Ugyanaz a "paraszt" fűt vizes fával meg háztartási hulladékkal is... Lásd szomszédaim felét: fafűtés, tizenéves dízel autók....
lassan összejön az a4 projekt, én meg merném kockáztatni hogy a te 10éves ceed kocsid előbb rohad szét mint az én leendő a4 kocsim pedig az a4 5-6 évvel idősebb
a motorral foglalkozni kell mert a 400 ezer csak 400 ezer de állítólag 200 felé egy fúrás+újdugók meg pár apróság belefér és elmegy még 200 ezeret
de egyenlőre még hibátlan a motor is
aztán addig alkudoztam amíg 500 ért megkapom, 150 felé megvan az átírás meg egy futómű generál mert pár helyen kicsit kopog, de műszakin szartak rá szóval nem lehet akkora nagy a baj
Ma különösen tajniggerparaszt vagy...
Akkor másképp fogalmazok: ne a csillagok számát nézd, hanem az első ülésen ülők sérüléseit a konkrét NCAP-tesztekben. Valóban "túl könnyű" csipogó sz@rokkal csillagot szerezni.
Na, amikor a cigók begyújtanak a pet palackokkal meg a darabolt autógumikkal, azt én is nagyon szeretem...
Akkor kapd be a A8 kipufogóját és szívd jó sokáig!
mert nem akarod igazán
mindig arra van pénz amire akarod
persze egy marsutazásra sosem lesz de egy hónapos adriai vakáció szerintem 1 milla alatt kivitelezhető és akkor nem májkémes kenyeret eszel és nem a gumipapucsban rugdosod a tengeri sünöket
ha spórolósan tolja az ember de még mindig nem ingerszegény programokkal akkor se hinném hogy sokkal több lenne mint 500 az az 1 hónap
Ma már az EuroNCAP a ratyi vezetéssegítő szarokért ad pluszpontokat, szóval ők nem mérvadók. Ebben az Amcsik a legjobbak, ahogy ők tesztelnek.
Ez szennyez, nem az új diesel-ek.
Csak erről senki nem beszél, mert nem mer.
Ezt kellene megszünteti és akkor lenne friss levegő.
De a retkeknek mindent szabad, én meg nem közlekedhetek majd az A8-al.
Hagyjuk már, kicsit túl van ez lihegve!!!
A Ceed szar autó szerinted akkor? Ratyedli pech pojácabáró.