Nem azt nézem, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja.
Van akinek jól áll ez.
Ha esetleg nem tudnád, na neki nem áll jól!!!
A legegyszerűbb átnézni rajta, szarba se nézni.
Az LFP-t lenullázta, ezt nem tudja
Fene se tudja
Én egyszer egy szegedi spannak elmentem Kerekegyházára motort nézni, pedig legalább 60km oda vissza de inkább több
Bár ha legalább leírta volna merre van az nagyobb segítség a népnek mert nem mindegy hogy Ballószög vagy Nagykőrös alsó.....
Nincsl sertodes. Kecskemet mellett van 10 km-re. Nem azt kertem, hogy vegye meg, csak nezzen ra. Kepen nem latszik a gatya fektarcsa, szakadt karpit, olajban uszo motorter. Ha ra nez (motoroskent) akkor azt mondja, hogy a fekek cseresek, elek nem futnak vonalvan, stb. Nemetben is nezek igy nem rohanok le minden autohoz. Nem azt kertem, hogy autozzon 100 km-t. Kb olyan, hogy mit izgat mas motorjanak a baja, csak az enyem menjen, pedig a tanacsbak koltsege sincs.
ne legyen sértődés , persze egy kérdést megér azért valaki hátha mégis...
de az emberek nagy többsége a saját bajával van elfoglalva
Mindenki dolgozik, lot-fut valahová. Ne várd azt el, hogy kérsz egy szívességet azt itt a kb. 10 aktív felhasználó közül 3 percen belül 6-an felajánlkoznak,hogy megnézik neked a verdát.
Kecskemét mellett lakom, heti szinten többször is megyek át, mégsem tudnám megígérni,hogy teljesítem a kérésed. Azt egyébként is más szemmel néznéd te is a kiválasztott autódad meg én is meg más is. Lehet az én szempontjaim és a látottak alapján lebeszélnélek róla, pedig te ha látnád lehet megvennéd. Ha verdát nézel magadnak akkor ne sajnáld rá az időt és a megtett km-eket Gondolom magadnak veszed saját használatra, hosszabb távra.
most végig túrtam a privát üzeneteket. Magam is megdöbbentem, hogy hány ember felvetésére válaszolta privátban vagy amit kérdezz-felelelkben feltett arra is privátban válaszoltam.
Több mint a fele még arra sem méltatott, hogy megköszönje.
Mindig kilógtam a sorból
Mégsem én vagyok bolond
De engem zárnátok be /Be
Dobjátok az álarcot le /Le
Az életetek egy színjáték
Nem csoda, hogy bizalmam nincs már rég
Zokon is venném, hogy engem néztek ki
Ha velem lenne baj de nem értek ennyit
én meg még vagy 50 teljesen elfogulatlan tanu igazolja, hogy így volt... és meg is fenyegetett téged, hogy megver, mert a dingdonra szokott felvonulni....
Van akinek jól áll ez.
Ha esetleg nem tudnád, na neki nem áll jól!!!
A legegyszerűbb átnézni rajta, szarba se nézni.
Az LFP-t lenullázta, ezt nem tudja
Ha épp itt lenne kőrösön biztos meg tudnám nézni
Én egyszer egy szegedi spannak elmentem Kerekegyházára motort nézni, pedig legalább 60km oda vissza de inkább több
Bár ha legalább leírta volna merre van az nagyobb segítség a népnek mert nem mindegy hogy Ballószög vagy Nagykőrös alsó.....
http://youtu.be/vuo50m5nmuI
de az emberek nagy többsége a saját bajával van elfoglalva
Mindenki dolgozik, lot-fut valahová. Ne várd azt el, hogy kérsz egy szívességet azt itt a kb. 10 aktív felhasználó közül 3 percen belül 6-an felajánlkoznak,hogy megnézik neked a verdát.
Kecskemét mellett lakom, heti szinten többször is megyek át, mégsem tudnám megígérni,hogy teljesítem a kérésed. Azt egyébként is más szemmel néznéd te is a kiválasztott autódad meg én is meg más is. Lehet az én szempontjaim és a látottak alapján lebeszélnélek róla, pedig te ha látnád lehet megvennéd. Ha verdát nézel magadnak akkor ne sajnáld rá az időt és a megtett km-eket
most végig túrtam a privát üzeneteket. Magam is megdöbbentem, hogy hány ember felvetésére válaszolta privátban vagy amit kérdezz-felelelkben feltett arra is privátban válaszoltam.
Több mint a fele még arra sem méltatott, hogy megköszönje.
ha valaki itt Kecskeméti (vagy vonzás körzetében) lakik dobna rám egy privátot. Egy autót találtam a környéken és potyára nem mennék le.
Ha ismertek itt olyan fórumozó aki ott lakik annak is jöhet a nick-je privátban.
Köszönöm.
Mégsem én vagyok bolond
De engem zárnátok be /Be
Dobjátok az álarcot le /Le
Az életetek egy színjáték
Nem csoda, hogy bizalmam nincs már rég
Zokon is venném, hogy engem néztek ki
Ha velem lenne baj de nem értek ennyit
A minap olvastam egy csavorol hogy taskairogepnek anyakonyveztette magat.