Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ki van csavarodva az ízületed, de igen,pár napig fulladozol.
Szar dolog ez, úgyhogy a mai halálra ítélt trógerek örülhetnek a golyónak vagy a méregnek, azzal pikk-pakk kész.
ott megfulladsz
Az is több napos sztori.
nem engednek szomjanhalni, itatnak a kereszten
Aztán elfárad a rekeszizmod és nem tudsz levegőt venni
Speciel én pár embert azért én is el tudnék képzelni így, esetleg a lábát is meggyújtanám közben a biztonság kedvéért.
De a keresztre feszítés is szar lehetett.
igen több fajtája ismeretes mint a kerékbe törésnek
az a módszer is van amit mondasz
Nem.
A kihevyezett gerenda le vanfektetve a foldre, a laban kotellel huzzak bele a troll-t.
Azutan szepen felallitjak az egeszet bele egy godorbe, mint a keritesoszlopot.
Hát erről a dízeles ízéről írtam este 10 kor egy szösszenetet szerintem olyan hosszúra sikerült,hogy senki nem olvasta el, legalább is reagálás nem jött. Nekem van két kisteherautóm az nem lehet benzines szerintem 20 éve nincs személyautóm úgyhogy engem nem tudnak meggyőzni, a dízel károsságáról Mindenki milyen környezettudatos lett mostanság
Persze mert a média erre akar terelni Na a tegnapi szösszenetemből az utolsó néhány sort azért bemásolom azt majd mindenki eldönti mit gondol

"Autóleadásnál számos marketing trükköt bevetnek, igen írják a károsanyag kibocsájtást is ez kábé a leges leg utolsó tétel. ha bemégy egy szalonban nem ezekkel a gram/köbméter adatokkal fog elkápráztatni téged az eladó hasbakaszt minden szarral. előhozza a teljesen szükségtelen vezítést segítő elektronikákat és elhiteti veled, hogy szükséged van rá. Azért veszel autót, mert ha leállítod behuzza a visszapillantóit, azért veszed azt az autót mert felébreszt ha vezetés közben elalszol azért veszed azt az autó, mert kanyarkövető foncsorozása van azért veszed azt az autót, mert ha túl közel kerülsz az előtted lévőhöz automatikusan távolságot tart, azért veszed azt az autót, mert figyelmeztet sávelhagyáskor, azért veszed azt az autót mert bazi nagy multimédia van benne gps-el, azért veszed azt az autót mert gomnyomásra nyílnak az ajtajai a csomitartót is egy lábsöpréssel kinyitásra bírod, azért veszed azt az autót mert baromi jól néz ki. DE KÖZBEN MEG SZARSZ RÁ, HOGY MENNYI A KÁROSANYAG KIBOCSÁJTÁSA akkor meg miért vitatkoztok még mindíg ezen? "
Így gondolom én is.
Az a baj hodgy ő nem.
Az meg ,hogy ki mit gondol a diesel Audiról, pont nem érdekel.
Én nem foglalkozok azzal, hogy ki milyen autóval közlekedik.
Nem erről ítélek meg egy embert.
Aki ezt teszi az legyen az ő baja!
Ebből is látszik, milyen rendes vagy... te sem akarod, hogy szenvedjen a másik na mondjuk az o lelkének kisertesetol én sem forgolódnék álmatlanul éjszaka...
Vállalom.
És a te életedet mennyire határozza ez meg? Semennyire... engedd el, ez csak egy fórum, ne vedd komolyan.... pl Kéri Laci is mindig megtalál, engem de biztos vagyok benne, hogy egy qrva jó arc, a csipkelődeseket meg nem bánom... ha megnyugtat mindenkit én vállalom a kompenzáló köcsög dízeles meg BMW-s szerepet, az életemet nem ezek határozzák meg szenvedést meg senkinek nem kívánok, azt sem, hogy elessen a motorjával stb.... meg a ratyi clamnak sem....
ha nem akarsz nyugodtan aludni a kísértetek miatt
legyen a tiéd
De én szóltam...
Igazad van, de értetek feláldozom magam.
Nem tudja Laci!
Az értelmes beszélgetésekbe nem tud beleszólni, és egyébként meg a romjai, L7, farm, Lambo, Nissan 370Z .....sok hazugs ág a lőtéri vadászkutyát nem érdekli.
nem értelek benneteket Nem láttok át a stuffoláson? Nevetni kell rajt és kész
ha nincs hozzá kedv akkor meg nem kell foglalkozni vele
Aztán ha így alakul esetleg érdemben ő is hozzászól dolgokhoz
Ha mindíg piszkáljátok úgysem lesz vége
pl. nekem semmi bajom vele
Szerintem nem mered kimondani de te kedveled ezt a fickót
Nem kívánnál neki 3 napos szenvedést, csak lenulláznhás no perc alatt az neki megváltás lenne.
A baj ezzel annyi, hogy itt ragadna a lelke és kísértene benneteket
És azt is aktivan bomlasztja
Maradjunk annyiban, ott már nem volt mit lenullázni.
Öszintén szólva az egész sm-en nincs mit lenullázni. Nagyon kevés aktív felhasználó van, az a 10 aki itt lóg még az mind ide tömörült
Lélekkel?????
És spórolnék neked időt hasznos dolgokra.
Nem várnád meg, hogy megtisztult lélekkel kerüljön a másvilágra egy 3 napnyi gyötrő szenvedés után?
"Te meg elrontanál mindent egyetlen ütéssel?"
Őszintén? Igen
A forumokrol annyit, hogy eveken keresztul irogattunk egymadnakna szomszed utcaban lako sraccal mire kiderult.
nem jönnek amott a képeim apám
Jani itt nincs elsőség
A karóba húzás az egy elég "nehéz halálnem"
Úgy kell az elképzelni, hogy fel van állítva egy kihegyezett karó
Arra lassan engedik rá felülről a polgárt üllő pozícióban
A jó 10-15 cm átmérőjű karó a végbélnyíláson hatol be
aztán szépen a belekben megy tovább majd a legvégén a nyaknál bukkan ki.
DE: Ezt úgy kell elképzelni, hogy nem túl gyorsan akár 2-3 napig is eltart egy ilyen művelet, minden bizonnyal pokoli kínokat él át az ebben részt vevő.
Úgy, hogy én nem keveset vállaltam amikor felajánlottam, hogy olvasok a bibliából a nehéz pillanatokban Nekem itt több napra kellene készülnöm. Persze ennyi idő minimum kell is a teljes megtisztuláshoz úgy, hogy vállalnom kell e nemes tettet
Te meg elrontanál mindent egyetlen ütéssel
Sztem nem erre célzott.... a fórum meg ilyen. Kérdezni is ingyen van... Akkor meg egy kérdést megér... hátha van ott valaki, aki szívesen rááldoz egy órát, hogy segítsen a másiknak...