Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jimny....
Btk. 226. § (1)
Miért nem jársz utána neten, és hozol be magadnak egyet külföldről?
(A kupecek nyeresége megmaradna a te zsebedben...)
Megint nagy igazság.... a 11 éves Kia sportage 2m-ért vettem 2017-ben... tok szar, azóta csak locsolom ra a pénzt... 2 izzó, akksi, most meg egy stab szimmering
Nagyon szeretnék egy terepjárót.
A G mercit elengedtem mert egy 1988-as,"kicsit" rohadva is 2 milla.
Land Cruiser kellene,azokból a 20 éves is simán tudja a 2-3-4 millát.
Pajerók rohadnak,már amelyik még terepjáró.
Ha kifogok egy normálisabb Galopper-t akkor lesz öröm meg bódottá!!
Én úgy vagyok evvel hogy ennyit ér meg nekem a dolog és ha több akkor nem veszem meg
Járok vonattal busszal gyalog akármi de akkor se szaporítom a kupecek pénzét
8 éves kocsi az új árának a negyedét éri ha nincs szarrá törve
Az alap 1.4 nincs 5 Milla szóval ami több 8 évesen 1,5 től az nekem nem éri meg
Mar 2 éve is 1,7 ért vettük a 2008-ast.tenyleg igazoltan 100e km el. Azota beleszaladt egy bő30as. A sokasos kopo-fogyón kivul 7.1-es fogyasztas jobbara autopalyan.
Nem, te vagy a megatroll,.......... és pedofil....... Meg köcsög......... no és még görcs is.
De a pech miatt egy buzis hímringyó.
Mert neked semmi sem jó....
azok 2-3 éve még 1.1-1.3 milla között voltak 2 évvel fiatalabban és kevesebb méterrel
és elöntöttek minket a kupecok a sok visszatekert kia-hundai autóval(is)
2008-asból viszont tudsz venni jót másfél milláért. Sajnos csúnyább mint a "ráncfelvarrott", szemből egy kivénhedt Toyota Corollára hajaz.... ...De jó autó, tanusíthatom. Tegnep meg ma egy 600 km-es debreceni kanyart nyomtam le, meglehetős tempóval (akit utolértünk, azt meg is előztük), 7,5 literes fogyival. Rengeteg hely, csend, béke, nyugalom és stabilitás.
most vett egyik ismerős egy 8 évest 2.3 milláért "akciósan" valami 30ezer felé van benne és ismerőstől szóval tényleg ennyi van benne
a 2010 utániak szinte mind 2 milla felett vannak
én már múlt évben letettem erről a típusról, ennyit nem ér
Én sem tapasztaltam ilyet, pedig a Skoda egy szar volt, de bírta a gázt. Sőt még jobban is szerette, mert a gáznak nagyon magas az oktánszáma, simábban járt vele.
Szerintem valami hülye kitalálta, mint azt is hogy a diesel nem károsabb mint a benzin, aztán terjesztették zéró tapasztalattal.
Ez anyagilag jól hangzik, de akarsz te ezzel bajlódni?
2milla egy 10 éves Kiaért?
Ne röhögtess. Nem kiát kell venni ha tényleg ennyiért adják. Jó autó de nem ennyire.
Splash, Alto szintén jó.
Miért? Abban nincs mi elromoljon!
Jó döntés! Nem tudom mennyi a keret rá, de az utolsó magyar gyártású sem rossz. Vasalóból pedig az 1.5-ös még jobb, mint az 1.3, csak ritka.
Miért? ....asse tom, hogy a miénk milyen, van klíma oszt jónapot.
Csak ne GC-t vegyél!
Pont jó lesz egy ilyen.
A miénkben 190 körül van és ha néha alámászok olajcsere okán akkor annyit látok, hogy pár csavar feje esetleg környéke kissé rozsdás, de amúgy nem találok semmit és hát lustaság miatt by Ini nem is foglalkozom semmiféleképp a járművel, gyertyát is 160-nál cseréltem, de csak azért mert úgy véltem tán időszerű.
Szvitty.
Gombóc Swiftet, vagy Yarist. De az utóbbiból a 2006 utáni, második generációt, kizárólag 1,3-as motorral.
Lakatosom kérdeztem a múltkor mikor elhoztam tőle a bárkát végre lefényezték a hátsó lököst a ráfutás után, hogy annyi verda megfordul a keze alatt mit ajánlana másodiknak. Csakis a gombócot, azt mondta éhen halnak a szerelők, kérdeztem kasztni ügyileg is mondta nincs velük gebasz, próbáljak majd kevés km-el futottat na ezt meg letojom mert ugye nem azt veszünk.